Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ölçsenize sizde göbüşleri bi
benim aniden nasıl çatladığım belli oldu

bencede...
kendisi cvp yazsın... o zaten kendini az toplayınca yazar..... sıkıştırmayalım

kızlar yaaa çiğdem yazmış.ecrinden diğer bebeğin kordonuna kan pompalanıyomuş.kalp yetmezliği varmış oyüzden.pztsi hastaneye yatıracaklarmış çiğdemi.diğer bebeğin kordonunu yakacaklarmış.
daha sonra heyet ecrinin ne olacağına karar verecekmiş.
ben çok kötü oldum şimdi yaaaa.ama ecrini kurtarmak için bunu yapıyolar sonuçta ecrine bişey olmayacak
öyle hissediyorum.bu arada çiğdemimiz çok üzülecek tabiii.allah sabır versin yaaa ben ne yazıyım şimdi çiğdeme.konuşamam hayatta.dua edin demiş.

kız öznur gördüm sonunda seni de... saçların çok güzel.. benimde okadardı geçen hafta kestirdim.. şuan kısalar..
kendinde güzelmişsin zaten bizim topikte çirkin kız yok beaabayanssulusmile

ay canım yaaaaaa
Allah yardımcısı olsun inşallah

oyyy kıyamam yaaa nasıl üzülmüştr sımdı inş bişi olmazzz hep o drun ıhmalkarlıgı bşi olursa ecrıne ne hesap vercek acaba salk drrrrr

bende çok üzldüm şimdi..
allah yardımcısı olsun çidoşumuzun.. gerçekten zor bi durum.. ilk defa duyuyorum.. gözetim altına alınması iyi olmuş.. diğer kordonu yakmaları herşeyi yoluna koyabilir inşlh..
ama benimde içim rahat ecrin iyi olacak inşlh.. tüm çabalar onun için.. tüm kalbimle dua edicem..

çidoşada moral verici şeyler yaz öznurcum.. eminim ağlıyodur. şimdi onun morale ihtiyacı var.. herşey ecrinin iyiliği için felan de.. iyi olucaksınız felan yaz.. nebiliiim aklıma bişiy gelmiyo

kız öznur gördüm sonunda seni de... saçların çok güzel.. benimde okadardı geçen hafta kestirdim.. şuan kısalar..
kendinde güzelmişsin zaten bizim topikte çirkin kız yok beaabayanssulusmile

çok sağol canım

oyyy kıyamam yaaa nasıl üzülmüştr sımdı inş bişi olmazzz hep o drun ıhmalkarlıgı bşi olursa ecrıne ne hesap vercek acaba salk drrrrr

evet yaaa niye baştan böyle bişye olabileceğini düşünüp bebeğin kordonunu ozaman yakmadılarki.bebeğin orda kalması sakıncalı ise niye bunu bilmiyo dr.lar yaa.
herhalde çiğdeme açıklamışlardır.

yazdım cevap.artık pazartesi günü operasyon olsa.
sonuç yine bikaç günü bulur.dua edelim allah
yardımcıları olsun.

çiğdem tekrar mesaj atmış.
size selam söylüyo.
ecrin tek damarla hem kendini hem kardeşini beliyomuş.öyle demişler
ama kıpır kıpırmış maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…