Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
as. yerım onu yaa kardesınıe beslıomuss kusummm maşallah kıpır kıpırmıs ama

Yaa üzüldüm bende.. Allah yardımcısı olsun, kuvvet versin.. İnşalllah hayırlı haberlerle gelir. Peki neden baştan yapmamışlar ki bunu onu anlamadım ya.. Çok tehlikeli birşey olsa kalkışmazlardı böyle bir şeyr. Ecrin'i etkilemeyecek demekki ama ne olursa olsun Çiğdem allak bullaktır şimdi umarım herşey yoluna girer.. Bu operasyon daha hayırlı olur...

canım ya çiğdeme çok üzüldüm şimdi rabbim ecrinimizi annesine babasına bağışlasın heppimiz dua edelim bişey olmasın çok zor bi durum çok üzüldüm

Kızlalarrr sınav açıklandıı ve artık 4. sınıfım.. Tek dersim kalmış o da alttan kalan dersim değil onu da bütte veririm sıfır dersle seneye geçmiş olacağım... Giremesem büte bile yine de geçtim... Umarım sınava giren herkesin de iyi gelmiştir...

valla cnm camasır yıka as utu yap yemek yap ack ama bunun basında degılmm
sedacım gozunaydın sekerım

ya başında değilsen nasıl online gözüküyonki
ben 5 dk. bakmıyım hemen çevirimdışı oluyorum kkda

Ozicim efet netten baktım ama ilk bakan bendim galica pc başındaydım şimdi açılmıyor yığılma var yanii. Biraz beklesin öyle baksın..

kızlar akşam oldu ve sonunda haftasonuna girdik.
çiğdeme bol bol dua etmeyi unutmayalım.
herkese iyi akşamlar.

bu arada güler çok teşekkür ederim çizelge için çok beğendik teyzesi
canım benim güle güle kullan. oğluşunuda kokla benim iç(ama sen annesisin öpebilirsin) ben öpmiim mikrop kapmasın yavrucak kıyamam..
bebişleri öpmeye kıyamıyorum.. bizim bebişi babası hariç kimseciklere öptürmiycem.. öpme beni yazan önlüklerden alıcam ona..
acep onların "öpme sakın annem kızıyo" yazanları varmıdırkaydirigubbakcemile3

aferin kız sedaalkisalkisalkis
hadi gözünaydınalkisalkisalkis

kudretçim sen geldin ama ben çıkıyom..
öpüyüom bal nanaklarınızdan

sedacım canım gözün aydın bende artık 3. sınıfım geçmişim çok şükür alt derslerimde vardı benim 9 dersin 7 sini vermişim 2 ders büte kaldı oda alt ders değil yani sonuçta 3. sınıfım oğlum bana uğur getirdi sınava girme imkanım oldu üstümden büyük bi yük kalktı gerçi finale hiç çalışmamıştım ama yinede hepsinden iyi almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…