Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdencim canımgüzel haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcınız olsun hayatım

gülerim canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz
profa gidince bize hemen bildir merakta koyma olur mu

benim bugün işlerim çok kıslar
ama sık sık girip yazıları takip edicem
güzel bi haber alınca lütfen paylaşın olur mu
şimdilik hoşçakalın

Çiğdemciğime ve Gülerime bol dualar gönderiyorum... ınşallah hayırlı haberlerle gelecekler.. Ben inanıyorum bu anlık birşey nazar değdi göz var topiğimizde...

gunaydın kızlarrr cıgdemcım allah yardımcın olsun cnm hastaneye gıtmısndır gulercım sende hbaerdar etmeyı unutma bızee

kızlar bizimde yakamızı aksilikler bırakmıyor bende sorun vardı yumurtam büyümüyordu klomenle hallettik ama maaesef şimdi de eşimde sorun var.. 3.5 mm lik kist görülmüş ayrıca solda %40 varikosel var ve sperm sayısı 22 milyon yani alt sınırda.. Kist için ailede kanser var mı diye sormuş aa yok yine de doktor yokmuş bugün çarşamba günü gidecek karar verilecek kist için.. Çocukluğunda bir operasyon geçirmişti ama geç kalınmış olabilir demiş doktor sol ile ilgili.. Bakalım bilmiyırum ne olacak eşimin moral bozuldu haliyle hiç beklemiyordu bişi çıkacak diye. Yine de deneyeceğiz Allah büyük..

sedacım çok geçmiş olsun canım.
umarım anlattıkların üstesinden gelinemeyecek şeyler değildir.
allah en kısa zamanda size de bir bebek nasip etsin.

sedacım geçmiş olsun canım benim
Allah acil şifalar versin doktorların her dediğine de ümitsizliğe kapılmamak gerek
bunun en büyük örneklerinden biriyiz biz
doktorlara kalsa eşimin normal yolla çocuğu olma ihtimali yoktu tüp bebeğe bile çok zor demişti doktor
ve ben 2 kere normal yolla hamile kaldım
Allahtan başka kimse bilemez ne olucağını sen içini ferah tut canım

Teşekkürler arkadaşlar zateb sonuç değerlendirilmesi yapılmadı doktor şehir dışındaymış az biraz yorum yapam ultrasonu çeken kişi.. O da net birşey dememiş. Kist için sadece ailede kanser var mı demiş o zaman tehlikeliymiş ama biyopsi yapılacak mı doktor karar verecek. Sayı konusunda da bilgilendirir heralde ama nette pek olumlu şeyler yazmıyor. Hayırlsı artık..

Çiğdem hala doktorda galiba işi uzun olsa gerek.. Test yapılacaktı onun sonuçlarını bekleyecek. Yarın için gerekli görülürse damar yakılacak demişti. Allah yar ve yardımcısı olsun.. Geldiği zaman yazacaktır heralde.. Benimde aklım hep onda..

sedacım gecmıs olsunn umarım en kısa surede atlatrsnz ve bebegınızı kucagınıza alrsnz cnm

desteğiniz için çok sağolun kızlar. inan ağlayarak okudum yazdıklarınız.. allah hepinizden razı olsun..

sedacım bitanem sizede çok geçmiş olsun.. inşlh zararsız bi kistir eriyip gider.. sayı konusundada hiç üzülme.. şimdi tıp çok ilerledi.. hiç spermi olmayandan bile drlar sperm elde edebiliyorlar.. üzüldüğünü eşine belli etme.. dik durmaya çalış.. çünkü eşin seni üzgün görürse daha çok üzülür.. (aslında erkekler bizlerden daha hassaslar ama gururlarına yenilip belli edemiyorlar. bizler ağlıyoz sızlıyozkonuşuyoz açılıyoz.)
sedacım sakın unutma
sende biliyosun bu iş için 1sperm ve 1 yumurta yeterli.. yeterki Rabbim ol desin..

varya ev uçuyo dağınıklıktan.. hiç bişeye elimi süresim yok..
önceden evi bigün silip süpürmesem içim rahat olmazdı.. inanırmısınız bulaşıklar yığıldı.. yıkamaya adam yok.. annem dün köyden bişiyler koydu.. onların yerleşmesi lazım yoksa bozulcaklar..
hiç elim ayağım tutmuyo..
son günlerde olan en iyişey.. dün babamı gördüm.. gayet iyiydi. çok şükür.. en azında babam konusunda içim rahatladı..

a kızlarhaber veriim. pfotan haftaya randavu aldım.. muaynanesine gidicez ilk önce.. yerinide bilmiyorz ama sekreterinden açık adres ve edres tarifi aldım.. netten bakıp gidicez.. tüp hastanesinide öyle bulduk zaten..

gülercim nerde bulduğun dr. kimmiş canımcım.

baban için tekrar geçmiş olsun.
bebişin için de hiç korkma herşey yoluna girecektir
allahın izniyle.

sağol canımm. Ben gayet iyiyim bende de sorunlar oldu onda da olabilir elbette insanlık hali bu. O hiçbir zaman benim sorunlarım varken rahatsız olması hep destek verdi şimdi de sıra bende. Ben ona morak veriyorum ama gerçekten erkekler daha hassas oluyor bu konuda ne bileyim yediremiyorlar kendilerine galiba.. Benim tek korktuğum kist olayı biyopsi yapıp parça alıp inceleyibilirler kötü huylu ise ameliyat olacak ama ailede kanser olmadığı için yapmayabilirlermiş.. Çarşamba günü sonuçları kendi doktoruna gösterince herşey açığa çıkacak. Allah ol dedikten sonra imkansız diye birşey yoktur tüp bebekte bu sayıda çok yi başarıla sağlanıyor çünkü laboratuarda kaliteliler ayrılabiliyor. Sende kendini hiç üzme bebeğini de üzme bitanem bak göreceksin bu geçici birşey kalıcı değil.. Sen asıl şimdi kendine uğraşlar bul kafanı dağıt birşeylerle ilgilen.. At kafandan kötü düşünceleri bak bana birkaç ay önce bebeğim olmıcak diye ağlanıyordum şimdi metanetliyim ve sabrediyorum içime hem kendim hemde hepiniz için güzel şeyler doğuyor herşey çok güzel olacak ve bebeklerinize sağlıkla kavuşacaksınız...

gülerim canım dert ettiğin meseleye bak
ev göçsün boşver evi canından kıymetlimi sanki amaann
bak ne güzel baban iyiymiş Allahım dahada iyi etsin o kadar üzülmüştün gördün mü
şimdi de bebeğin için aynı şeyi düşün iyi olucak inşallah haftaya çiğdeminde seninde güzel haberlerinize oynıcaz halaylar çekicez burda. Rabbim büyük bol dua et canım gerisi boş

öznur kıs dün sevale beşiği kameradan gösterdim
bu arada evde de bi tur yaptık bilgisayarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…