Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim ya sizleri üzmek istemedim inan söylediklerinin hepsine katılıyorum sağolsun herkes arıyo onun için böylesi hayırlıdır anne çocuğu için hep iyiyi ister sen neden üzülüyorsun diyor evet haklılar sende haklısın ama elimde değil işte daha çok yeni ondan geçicek kabul edicem ya keşke haftasonu girmeseydi bu 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum hemen olup bitseydi keşke eşim işe gitti ben yanlızım kurup duruyom işte çık diyorlar gez hiçbirşey kafamı dağatmıyor kafa benimle heryere geliyo içindekilerde çok çaresizim hep dua ediyorum hastaneye çanta hazırlıycam içim kopuyo burda aylardır hastane çantamızı konuştuk ama bunun için değildi bunlar geliyor aklıma hep nasıl engel olayımm

ay çidoşum nlur kötüyü düşünme..

gerçi elde değil biliyorum ama.. bende otobüse zor bindim.. otobüse bindikten sonra baktım hatta araba nereye gidiyo yanlış biyere binmeyim.. bide kociş beni türkiyede nerde arar nerde bulur... (edirne otogardan bindim arabaya.. türkiyenin heryerine araba kalkıyo ordan)
kafa kalmadıki..

ama iyi şeyler düşünerek koy çantaya giysilerini.. dua et.. bizde sana ediyoruz ama en geçerli olan senin kızına ettiğin duları o direk duyuyo annesi.. ecrinimiz çok iyi olacak bi görsen nasıl bıcırık bi kız olacak o..

çidoşum hangi hastaneye.. hangi dr a gidiyon..
benide dr um riskli gebelik ve riskli bebişler konusunda uzman olduğunu söyledi bi prof dr. a yönlendirdi.
adama türkiyenin heryerinden hasta geliyomuş..

aynı dr a gitmeyelim.. karşılaşırmışız orda..
sarılır ağlaşırmışızz... millette diycek bunlara nluyo böyle... iki şişko saırılışıp ağlaşıyo diye..

ayy gülerim ya şimdi okudum eyy Büyük Allahım sen bizi zor sınavlardan geçirme az bi yüzümüz güldü bunu yarım bırakma sen ol dersin olur sen bizim evlatlarımıza ol de sağlıkla doğsunlarr ya Rabbimm
gülerim kuranda okumuştum allahın en büyük müjdesi Muştu'ymuş ve kız çocukları doğan evlere Muştu verilmiş olurmuş sende dua et Rabbim hanelerimize Muştu'larından göndersin büyük müjdesiyle müjdelendirsin bizi ne diyim nasıl teselli vereyim sana Allah diycez başka yapacak şey yok ama profa gel mutlaka erken teşhis çok önemli ben kaç dr a gözüktüm daha tek yumurtamı çiftmi onu bile anlamamışlar prof sadece 5 dak baktı tek yumurta şöyle böyle şu yapılcak bu olur dedi muayene bitti karnımı koridarda topladım düşün sonra çapaya gittik ordada prof aynı kelimeleri kullandı olay tamam daha önce bana söylenen yapılan tüm sözler testler yalan oldu hemen gel buraya ihmal etme canımm
çokkk geçmişş olsun inşallah Rabbim karnımıza gönderdiği meleklerini kucağımıza da almayı nasip etsinn aminnnn

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :Saruboceq:
allah hepimizin yardımcısı olsun.. hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Amiiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:

Önce Allaha, sonrada dlara emanetiz..
Rabbim ne derse o olur.. Allahım sen bizim yardımcımız ol.. gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eyle.. bebişlerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip eyle Ya Rabbim.. amiiiinnnnn

aminnn aminnnnn canımmm

bu arada özele msj yazdımm

dün hastahanede beklerken tabi sorunlu gebelik bölümü herkes derdini anlattı amanınnn vallahi şu halime şükür ediyomm ki bebeğimin ne olacağı belli değill nelerr nelerr vardı hele bir bayan vardı 4 gebeliği 22 haftalıkmış sağlıklıymuş ama kız sıyırmış bide prof görsün dedi 3 bebekte ileri haftalarda kayıp olmuş birini almışlar birinde kalbi delikmişş kapakçık yokmuş birinde karın duvarı yokmuş organlar dışardaymış hepsinide doğum yapmış suni sancıyla çok güsel bir bayandı ist da çok güsel bir yerde çalışıyormuş telinide verdi sağolsun dr ve profların hepsini bilirim ara dedi sonuncuyu doğumda görmüşş aynı eşime benziyordu dedii defin etmişler anlattı ne zor bir değil 3 kere yaşa kızlı erkekli karışık çocukları olmuş sonuncu kızdı normalmiş ama kızın yüzü gülmüyo hiçç hiçbirşey almadım almıycam dedi sararım çarşafa eve götürürüm yeterki doğsun dedii biri dedi bebeğim böbrekleri çok büyükmüşş biri down sendromluymuşş vs vs benim zaten orada psikolojim bozuldu sonra kendimi kaybettim

zaten hastaneler hep öyle.. :çok üzgünüm: insan onları duydukça daha içi parçalanıyo..
o kıza da çok üzüldüm.. kaç defa aynı şeyi yaşamış.. bide bebişlerini doğurmuş.... ayy allahım sen yardımcısı ol...
bile bile gene o bebeği doğurmak sonrada toprağa vermek..:çok üzgünüm: Allah kimseye yaşatmasın.. Amiiinnnn

şuan ben pozoatif düşünmeye çalışıyorum.. ki pozatif olsun herşey.. dr bana tüpten bakşa bebniş şansınız ok dediği günde aynı şeyi yapmıştım..
nemi yapıyorum(sende dene)
şuan gittiğim hastanede doğan (kendi drumun hastanesinde) doğan bebeklerin fotolarına bakıp dua ediyorum..
"Rabbim sende bizim bebeğimizin böyle sağlıcakla fotolarını buraya koymayı nasip et" diyorum...
hatta hastane çıkışlarına bakıyorum..kim bebişine foto çekilirken ne giydirmiş.. bende alcam kızıma diyorum.. sende de...

saat 5 olmuş hiç kendimde değilim.. karnım gene nasıl aç... kalkayımda bişiyler yiyiim..

çiğdemcim bitanem.. tüm dualrım seninle.. Allah senin ve ecrinin yardımcısı olsun.. pztesi günü herşey güzel vede yolunda gider inşlh:Saruboceq:

ciğdemcımmm okurken resmen mahfoldumm yaa nasıl yazmısın öle yaaa kızım sankı ecrıne bişi oldu allahın ıznıyle ona hıc bişi olmıcakkkk böle dusun nolurr kotu dusunme onuda uzmeee rabbım herseyın hayırlısını verır ve ecrın doguck ınsssssss hersey yolunda gıdıcek ınss
gulerımmm sanada cok gecmıs olsun cnmmmm ay noluo yaaa nazar degdırdık bız kendımıze kesın dual edleım hep bırbırımızeee sızın kızlar pek nazlı cıktı beee dovecem onları hee annelerıde uzuluolarrr kızlar uzulmeyın sakın dualarımız sızınleee

sevalim ya özür dilerim sizide üzdüm şimdi çıkıyorum koçiş geldi kızdı bana bütün gün evde ağlıyon diye dışarı çıkıcam ne yapacaksam sokaklarda bir ara silerim üzmek için yazmadım farkında değilim ben ne yazdığımın o an içimden geçenleri paylaştımm kalbim sıkışıyo ne çok gözyaşım varmış onuda öğrendim bitmek bilmedi pztsi dr bebeğin sıvısı azalmış derse şaşırmam nerden geldi o kadar su bilmiyomm
canım dualarını eksik etmeyiin yeter bana bende böyle kötü düşünmem ama dr lar öyle fena konuştuki bütün gece netteydik öğlenden bu saate kadar da bakıyorum yokk işte illa fiziksel bir şeyde olurmuş zekanın yanında hatta zekadaki anomaliyi fiziksel bozukluk gösterirmiş yok işte evir çevir baktılar bebeğe yokk ama adamlar dediki işte kitapta yazar birinde varsa mutlaka öbüründede vardır bir bozukluk dedik baktınız yok işte aa olmaz kural öyle o zaman zekasında var dediler ısrarla ne yapayım ben bak hala durmuyo o kadar yorgun kalbine rahmen kığır kıpır şimdide ordada söyledik biri dedi demek çocuğun zihninde bir sıkıntı var ondan çok hareketli zihinsel özürlülerin bedensel hareketleri dengesiz olur ya şok oldum ya bir yandan haklılık payıda var hiç durmuyordu bu çocuk kıpır kıpır her dr hayret etmiştii
off sevalim bilmiyomm yaşayıp görecez inşallah hayır neyse o olurrr benim gönlümden geçen dr ların yanılması sağlıkla doğmasııı aminnnn

canım canım canım ne olur böyle üzülme inan nasıl ağlıyorum okurken kanım çekiliyo üzüntüden rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin tüm yüreğimle duacıyım anne olmak çok zor biliyorum üzülmemek elde değil ama ecrinimizide üzme o çok güçlü bi kız bu kadar dayandı inşallah yine dayanacak şimdi düşünüyorum ne kadar zor bi durum gerizekalı doktorlar ne biçim konuşuyolar insan kötü bişey olsada öyle konuşurmu seni eşini nasıl üzdüler kimbilir ben çocuğum olmadan önce bi doktra gitmiştim bana öyle kötü şeyler söylemiştiki bebeğimizin olmayacağını imkansız olduğunu söylemişlerdi ama rabbim ol derse oluyo bak tedaviyle olmadı normal yolla oldu herşeyi allah bilir doktorlar bazen abartıyolar neden bunca zamandır bişey gözükmedi çıkmadıda şimdimi gördüler rabbim bi mucize yaratsız yüzünüzü güldürsün canımın içi

aman allahım yarabbim gerçekten nazar bu ne ya okurken ağlıyorum bi yandan topiğimiizin güzel kızlarına nazar değdi rabbim korusun inşallah seninde çiğdeminde mutlu haberlerini alırız yine eskisi gibi doğacakları günleri konuşuruz doğduktan sonraki hallerini konuşuruz yaramazlıklarını amin yarabbim sen koru yavrularımızı rabbim yardımcınız olsun
kuşum daha fazla üzülüpte üzme kuzucuğunu ne olur dua edin bol bol

cıgdemım ne ozur dılıon gulum tabıkı paylasıocaksn ıcınden gecemlerı sevınclerımız gıbı uzuntulerımızıde paylasıcaz ben senın ıcın dedım uzulme dıee ecrın hanımın keyfı yerınde ozmn baksana oynuo durmadan belkıde sana msj verıo anne ben iiim uzulme bu kadar dıeeeeee allahtan umıt kesılmez cnm sen rahat ol dualarımız senınle dua her kapıyı acıo her kotlugu yok edıo cnm bnmm senı ve ecrınımızı cok sevıoruz bızzz allahım korusunnn onu AMıNNNNNNNNNNNNN

Çiğdemciğim canımm bitanem gerçekten çok çok üzüldüm içim gitti okurken mahvoldum.. Ama hayatım bak daha hiçbir şey belli değil.. Ne mucize bebekler var dr illa birşey çıkacak diyor da hiçbirşeyi olmuyor bebeğin. Hem bakmışlar fiziksel birşey yok zekasında olduğu ne malum sana 2 li test yapılmadı mı o zaman çıkmazmıydı birşey olsa.. Bir anda geliim geri diye zekasını mı etkileyecek. Bak bana ben 2 kilo doğmuşum el kadarmışım. Hiç beslenememişim. Annem beni doğururken dr kalp atışlarımı duyamıyormuş o kadar yavaşmış kalp dinleme cihazıyla dinleyip çarpılar atmış hep ve herşeye hazırlıklı olun demişler. Ya zihin özürlü olacak ya sakat.. Annem o an acıdan zaten birşey düşünememiş doğum yapıyor zaten ama ben doğdum ve toparlandım sık hasta oldum ilk zamanlar hep iğneler olurdum, bağışıklığım zayıftı ama onun dışında turp gibiydim zihnimde de birşey yokki üniversite son sınıfa geçebildim dimi... O yüzden Allah'a sığın ona güven dua et o ol dedikten sonra drlar istediklerini desinler.. Hele testlerini yaptır, gerekirse damar yakılsın.. Eğer kan pompalaması durursa doğuma kadar toparlar arayı kapatır yavrun.. Allah yar ve yardımcın olsunn tüm dualarımız seninle... Hem öyle yok zihin özürlü olunca çok hareket ediyor felan bunlara aldırma ne alaka canım zaten senin bebeğin haftasına göre hareket etmesi gereken dönemde.. Allah sana bağışlasın bebeğini... Sabret bitanem sadece biraz sabret herşey düzelecek...

canım benim yaaaa
nasıl üzüldüm bilemezsin canım
Allahım yar ve yerdımcınız olsun inşallah kalbim ve dualarım hep sizinle inşallah kötü bişey olmıcak ecrinimize. Bol bol du edelim nolur elimizden gelicek tek sey bol bol dua etmek Ümidini yitirme canım gün doğmadan neler doğar Rabbim hakkınızda hayırlısını versin bitanem.

gülerim bitanemmm
ya ne dicemi bilemiyorum yaaaaa
Allahım yardım etsin sizin kıslar neden bu kadar nazlandı böyle ah bi doğsalarda popolarına bi vursak niye üzdünüz zamanında siz böyle anneleri diye ya. Canım benim inşallah iyi olcak bebişin canım Rabbim yardımcın olsun

Kıslar nolur çok dua edelim unutmayın dünya dualar üzerine kurulmuş

Rabbim hepimizin yavrularını karuyup kollasın inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Hayatım bak ben birçok yerde okudum ve de tv de de izledim bebekler anne karnındayken belli dönemlerde bu kistler görülebiliyormuş ama doğana kadar kafa yapısının gelişmesiyle bu kistlerde kendiliğinden kayboluyormuş. Doğduğunda hala var olsa bile kısa bir zaman sonra yok oluyormuş zaten dr önemli birşeye benzemiyor demiş doktorunda bu ihtimali düşünmüştür ama baştan birşey demek istememiştir tam görmeden... Prof. görsün tabii takip edilsin ancak bu şekilde de oluyor bunu bil tatlım.. Zaten eğer zararsız çıkarsa prof. seni bu şekilde bilgilendirecektir.. Hiç üzülme bebeğini de üzme bu aralar nazarlara geldiniz siz herşey o kadar güzel gidiyordu ki.. Ama Allah sabrınızı deniyor sabırlı kulunu daha çok sever sabrettikçe daha çok hayır verir.. Dua et ve sabret bitanem...

günaydın kızlar.
malesef bu haftaya buruk başlıyoruz.
inşallah üzüntülerimiz biran önce sevince dönüşür.

gülercim senin yazdıklarını da okudum.bu durum çok sık rastlanıyor
duymuştum ve sonrasında hiçbir sorun kalmıyor.sende de aynı şekilde
olacaktır inşallah.moralini yüksek tut oyüzden.
çiğdem hastaneye gitmiştir allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…