Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben göğüs altından bollaşan elbiselerden alcam
hafta sonu biraz gezdim baktım çok hoş moodeller var ve doğumdan sonrada giyilir
bide yarın defacto ya bakıcam onda da güzel oluyo elbiseler

bende kıyafet almıyuorum bi terlik aldım o kadar onuda hastanede felen rahat olur diye aldım

sevalcim bak dün hastaneye nasıl terlik aldın diyodun resnimi buldum nette gönderiyorum sana

kıslar 10 dk kalmış
ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın iyi akşamlar

of çiğdemi çok merak ediyorum
açtım belki gelmiştir diye ama gelmemiş

çiğdem daha gelmemiş ne yaptı nasıl geçti günü ne dediler hastenede acaba yaaa. Belki de yatırmışlardır test sonucuna göre. Yarın gelir belki ama yarında damar yakılma ihtimali vardı.. Offf herşey yolundadır İnşallah...

gülercim nerde bulduğun dr. kimmiş canımcım.
baban için tekrar geçmiş olsun.
bebişin için de hiç korkma herşey yoluna girecektir
allahın izniyle.
istanbul avrupa yakasında.. şişlide halaskargazi cad.sinde atatrük evinin yanındaymış muaynanesi.. netten baktım sadece cad. yi buldum.. gerçi caddeye girince buluruzdur.. ana cad. üsütndeymiş porfun muananesi..
biz ali samiyen stadına kadar biliyoruz.. tüp için o yolu kullanmıştır.. gerisini bilmiyoruz.. ilk defa gidicez

kıslar hafta sonu düğün var elbise alcam üf kendime göre bişi bulamıyom delircem
bende ağbimin düğünü için elbise bulamadım hiç güzel hamile elbiseleri yok. bende büyük beden bi elbise aldım..

bu arada sedacım bana çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol bitanem
nurtencim sende çok sağol seninde verdiğin moral iyi geldi..
iyiki varsınız..

hiç keyfim yok kaç gündür
çiğdemin hayırlı haberlerini alaydık bi Allahın izniyle yaaaa

ben halaa iyileşemedim burnum tıkalı,bazen akıyor
zorla yutkunuyorum.çiğdemi de merak ediyorum
ogünden beri hiç keyfim yok zaten.
ööööyle oturuyom masamda.gören
neyin var diyo.hiiiç keyfim yok pek diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…