Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünde gelemez çiğdem heralde
Aman inşallah iyi olsunlarda gelmasin mühim diil ama çok merak ediyorum

napiim bnede aynı ya
hiç kolumu oynatıcak gücü bulamıyorum kendimde
bi sürü işimde var
ay sonuda geldi ama içimden başlamak gelmiyo hiçbirine

Günaydın Kızlar gerçektn topiğimize nazar değdi hergün nasıl şen şakrak başlardık güne tüm gün gülerdik ama kara bulutlar çöktü ancak kısa zamanda dağılacak ben buna inanıyorum her açtığımda belki Çiğdem yazmıştır diyorum kahvaltı bile etmeden başına oturdum. Çiğdem'in telefonu varsa sizde arayın bakalım bugün hiç olmazsa bilgi alırız. Damar yakılma ihtimali vardı hastanede olabilir o yüzden.. Allah yardımcıısı olsun hem onun hem topiğimizdeki herkesin..

günaydın kızlar çiğdemden haber yok çok üzülüyorum moralim sıfırlarda hep dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye oğluma her baktıkça çiğdem için ne kadar zor bi durum olduğunu daha iyi anlıyorum rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin

gülerim canım benim sende fazla üzme kendini bak sık rastlanan bi durummuş inşallah geçip gidecek rabbim senide meleğinide korusun inşallahh ne oldu bize anlamıyorum nazarlara geldi topiğimizin çiçekleri

ben bi yemeğe inim hemde çiğdemi arıyım yemekhanede rahat olurum
çıkınca yazarım size olur mu kıslar

kıslar yaaa
böyle olmıcak ben bi arıcam çiğdemi

ara Nurtenciğim yaaa hiç olmazsa biraz moral verirsin çok selamlarımızı söylersin.. Hem de haber alalım çok merak ediyorum böyle birşey bilmeden beklemekte kötü oluyor. Hiç tadımız kaldımadı güzel haberler alana kadar da keyfimiz olmaz.. Burada hepimiz tek olduk birimizin derdi hepimizin.. Umarım herşey yolundadır ama teli kapatmışta olaiblir eğer operasyona aldılarsa eğer cevap vermezse ya da kapalıysa mesaj at bari müsait olduğunda yazar..

tmm nurtencım topla cesaretını ve ara bızden cok slm söle dualarımız ve kalbımız onunla

kıslar çiğdemi aradım ama telefonu kapalı
bende seni merak ettik hayırlı haberlerini bekliyoruz diye mesaj attım
iletildisi de gelmedi gelince geri ararım bidaha

tamam nurtencım saol hastane yattı heralde bugun kordon yakılcaktı yaa allahım sen koru ecrınımızı AMıNN

çiğdem hayırlısıyla güzel bi haberle gelseydi haftayada güleri beklicez böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…