Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:dance: çok şükür çidoşum iyiymiş
bide demişsinya sonrasında suyu felan gelebilir diye.. inşlh gelmez hiç bişeyi.. testler de temiz çıkar inşlh allahım yaaa:Saruboceq:

napiiim google amcada gezindim hep
çok şükür okuduğum yazılarda kızımın kistlerinin geçici olma olasılığı büyük yazıyor
ama yinede prof. a gitmeden içim rahat etmiycek

kudretçim sanada teşekkür etmemişim... nlur affet.. ama yazdıklarını okudum inan çok mutlu oluyorum böyle sizler yanımda olunca..

iyiki varsınız.. hepinizi çok seviyomopuyorumnanaktan

inşlh yaaa... hep iyi şeyler okudum.. gidiceğim profta iyibi dr muş..
hatta çidoşum un dr bile çidoşumu bide recep bey de görsün denmiş..

belkim çiğdemle hastanede karşılaşırız..

laparaskopi de
karından küçük iki delik açıyorlar.. böylece normal ameliyata gerek kalmıyo..
bu deliklerden birinden kamera diğerindende alet salıyorlar içeriye.. zaten bu işlemi bilir kişiler yani alanında uzman drlar yapıyor.. böylece bebeğe bşi zarar gelmesi önleniyo..

belki hazır karından girilmişken bebişin sıvısından örnek alınıp teste gönderilebilir.. bu sıvı değerlendirmesinde bebekte nevar ne yok ortaya çıkıyo.. çünkü bebişin sıvısında.. bebişin tüm özelliklerini taşıyan genlerde varmış..
bu sıvı alma olayınada aminio sentez deniliyor..

söylemişmiydim.. ben haftaya ancak randavu alabildim.. haftaya 8 temmuzda saat 16.00 ya verdiler..
yani sıra bana geldiğinde siz ava bile gitmiş olursunuz.. size msj atarım veya cuma yazarım.. tabi eve dönersek..
eğer bi risk görürse belki testleri felan tekrar ister. belki bende de aminiosentez isteyebilir

faceye resim koydum.. hafta sonu annemlerdeydik.. bahçede felan gezindik. bana moral oldu.. burda bina ve betonlardan yeşillikler içine girmek çok güzel..

deniz özlemide çok çekiyorum.. her gece rüyamda denize gittiğimiz yerleri görüyorum.. sanırım hava değişimine ihtiyacım var..
uzak yola çıkmayada korkuyorum.. bu yıl böyle bi geçsinde seneye inşlh çidoşta bende kızçelerimizle (tabi sizlerde oğluşlarınızla) gidicez..

bende denize girmek istiyorum ama marmara denizi temiz değil
oyüzden herhalde bu sene girmek nasip olmayacak.ancak ayağımı sokarım
denize.

bende denıze gırmek ıstıommmmmmmmm
gulerım resımler cok hos bu arada ck seeverım bende öle yesıllıg falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…