Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanı tabıkı orasıda var hayırlısı artık bızım sıpalarda ınatcı olcakmı bızımkı anaya cekerse kesın ınatcı olur hemd efena

kıs dün akşam geç geldik eve
resim felen çekmek nerdeeeeee
kendimi nasıl yatağpa attığımı bilemedim kiiii
çekerim üstümde hafta sonu olar mı

bulamadım
büle göğüsaltından bollaşıyo
göğüs ortasından ipleri var boyundan bağlamalı bişey
doğumdan sonrada giyerim yani hamileler için diil ben öyle uydurdum :)

Kızlar merhaba. Bende haberler hem iyi hem kötü.. Biraz moralim bozuk anlayacağınız. Bugün eşimle eşimin test sonuçlarını göstermeye gittik çift taraflı varikosel var ve bu hareketi azaltıyormuş gebelik şansının yükselmesi için ameliyat olması gerekiyor çok kolay bir işlemmiş sabah olacak o gün ve gece hastanede kalıp öbür gün taburcu olacak ve ağır kaldırmamak dışında birşeye dikkat etmesine gerek yokmuş. Eşim tamam dedi hatta gün aldık zaten 12 sinde izne çıkıyor 19 unda da yaptıralım dedik yazdırdık felan ama yolda eşim vazgeçti daha doğrusu düşünicem dedi. Genel anestezi yapılacak ve korkuyor ondan uyanamamaktan yada zor uyanmaktan. Çok ilginç ama öyle.. Birçok bu amliyatı olan kişi var ve çok kolay ama erkekler ön yargılı davranıyor işte bu konuda ancak ameliyat olmazsa da şansımız azalıyor. Benim yumurtlamam oluyor bugün akıntım geldi dün çalışmada yaptık yarında olacak çalışna cuma da kendi doktoruma gideceğim belki de tutar Allah büyük. Ben şimdi ne yapayım eşime ısrar mı edeyim yoksa hiç konuşmayayım kendi kararını kendi mi versin bilemedim yaa...

cok zor bı durum cnm ya erkekler genellıkle böle seylerde hep kararsızdır ama oda bebek ıstıosa katlanıcak hem zor bı amelıyatta degılmıs

sedecım zor bi durum
eşini biraz kendi haline bırak biraz düşünsün ama kendimde çocuğu ne kadar istediğini belli etki senin için yapar zaten herşeyi.
benim eşimde ilk böyle hastaneye gidip test felan verirken çok utanö verici zor bi durum ama sırf sen üzülüyosun ve çok istiyosun diye yapıyorum demişti
bizde hiçbişeye gerek kalmadan yavrumuz geldi çok şükür inşallah sizde de bekletmez kuzun annesi

Sağolun arkadaşlar bende öyle düşünüyorum ameliyatın zararsız olduğunu ve bebek istediğimi belli edeceğim tabii kendisi de istiyor hastanede hiç düşünmeden randevu aldı ameliyat için ama sonra arabada gelirken bir anda fikri değişti o genel anesteziden uyanma aşamasından ve bir aksili çıkmasındna korkuyor ama zetan ameliyattan önce tüm tetkikler yapılacak kan, röntgen, Ekg hepsi bakılacak anestezi uzmanıyla görüştürülecek risk varsa zate yapmazlar ama bakalım işe gitti kendi bir düşünsün.. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim..

kıs beni düşük olduğunda bi kürtaja alırken bile genel anesteziyle uyuttular. Elbette uyanmama riski olur ama çok düşük bi olasılıkda neden bu kadar takıldı ki anlamadım. Anacım neden bazı erkeklerin böle canı tatlı olur ki anlamam. Ben çıktıktan sonra 5 dk baygın kalmışım ayılmışım hemen zor bi ameliyat olsa doktor uyarır zaten şu riskleri var diye

öznur nerdeki kıs bugün
hastaneye falan gitmicekti dimi
neden gelmedi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…