Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün evde yoktum oyüzden giremedim
çok yakın arkadaşımın bebek mevlüdü vardı.. sırf hatrı için gittim ama duramadım millet içinde.. ağlamaya başlayınca mutfağa kaçtım.. mutfakta ağladım hep..
dular ettim.. kendime çiğdeme.. hamiş arkadaşlara, hamiş adayı arkadaşlara..
hep tek tek adlarını saydım hem ağladım hem dua ettim..

canımm niye ağlayıp hem kendini hem bebeğini üzüyorsun bebeğinin birşeyi yok geçici birşey kalıcı değil büyük ihtimalle zaten ve hep sen olumlu ol ki olumlu olsun herşey canımm... Neler neler yaşayanlar var sen kendi haline şükret bitanem sonra boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin bak gör.. Hem insan içine karış tabi biraz kafanda kuruyorsun talnız kaldıkça..Herşey düzelecek merak etme...

ben geldim.. ama yine kimse yok hamiş arkadaşlara bişiy sorcaktım oysa..
çok afedersiniz ishal olmuşum.. sabahtan beri kaçkez wc ye gittiğim kayıp tansiyonumda düşük düzelmedi bi türlü.. acaba burdaki acile gitsemmi. burdaki hastanede kadın doğumcu yok ama dahileyice bakar herhalde bana..
bende zaten su kaybından dolayı böbreklerde iltihap oluşmuştu(ilaç kullanıyorum) vede vitamin kaybu vardı.. şimdide ishalim.. acaba gitsem bi serum falan takarlarmı gitsemmi acep.. yoksam geçmesinimi beklesem..
tansiyonumda sabahtan beri çok manyak.. hiç kafam kalkmıyo.. kocişte birine klima takmaya gitti.. arasammı acep..

size bi yazayım dedim. napayım diye..

burdaki acile gttim manyak dr "bol su iç" dedi.. içiyoz herhalde ama yine devam.. elim kolum kalkmıyo yaaa... zaten vitanim kaybım vardı şimdi hiç bişey kalmadı olanlarda gitti..
ilçede olmak ne zor.. adam gibi hastane bilem yok.. hastane varda ilgilenen yok.. şimdi bi ishal için edirneye mi gideyim yani..

canım benimm Allah kabul etsin önce ama sen ne olur üzme kendini iyi olacak bebişlerimiz inşallah gülerim muz ye şeftali ye bunlar kabız yapar bol suda iç ama 1 günden fazla sürerse mutlaka dr a git ihmale gelmez canımm

şeftali daha çok bozmasın..
bu saat oldu halen geçmedi.. aslında 1bardak sade gazazun içine 1aspirin iyi gelir ama yakın zamanda kanamam oldu diye aspirin içmeyede korkuyom..

evde kşraz var kiraz yedim ama malesef.. kociş bi gelsinde ona şeftali muz felan aldırayım bari...

az önce kocişin amcalarından birisi aradı.. kocişe ulaşamamış beni arıyo..
diyoki.. "öldünüzmü kaldınızmı. hiç gelmiyosunuz.. "
bende dedimki "asıl sizin bize gelmeniz lazım. 5aydır hep yatıyom bi geçmiş olsun demek için bile aramadınız.. hasta olan benim sizin gelmeniz lazım" dedim. ama adam beni hiç duymuyo.. devam ediyo.. bende bıraktım uğraşmadım fazla..

şu millet ne tuhaf.. hep kendileri haklı.. hep biz onların bi hastalığı olduğunda bişeye ihtiyaçları olduğunda koşuşturduk.. ama onlar(karısı ve kızları dahil) bırak geçmiş olsunu daha beni bebiş için kutlamak için bile aramadılar.. bide biz onlara gitmeliymişiz.. biz suçluymuşuz..

olduuuuu.... benim tam da onun dedikoducu karısını çekecek havam vardı...

çok sinir olduuuummm..

burda oturur kk da oyun oynarım daha iyi..
zaten 10dk da bir WC gidiyom

canım Gülerciğim çok haklısın hep başkalarından bekliyorlar aramayı sormayı ama biz arayalım nasılmış diyen yok merak edip önemsemiyorlar çünkü etseler zaten ararlar ama sitem için nasılda arıyorlar herşey karşılıklı illa küçük diye hep karşı taraftan beklememek lazım ben böyle düşünüyorum ne kadar sevgi o kadar saygı.. Canım valla ishalin hakkında bişi diyemicem ama nette araştır bakalım bir de muz iyi gelebilir gerçekten kabız yaptığı söylenir senin ishali geçirebilir ama geçmezde dr git tabii.. Bende kayınvalidemin doğumgününü kutladım aldım pastasını börekte yaptım gittim çok sevindiş aslında yarın ama ben yarın yakın bir arkadaşın düğüne gitek zorundayım bugünde kutladım o da tahmin etmedi tabii ama 3 yıldır evliliğimde hiç unutmadım ve hep kutladım zaten diyor oğlum hatırlamaz sen geldin kutlanır oldu diyor bugün teşekkür ede ede bir hal oldu canımm yaaa...

Gülercim geçmiş olsun canım
bugünde geçmediyse ishalin bence git bi doktora vücüdun çok su kaybına uğramasın bir an önce bakılsın çaresine canım.

ay kıslar 2 gündür çok yoruldum
bir uykum var anlatamam
hendi düğün sevmeyen ben varya dün bir oynamışım ki sormayın
millet artık yeter çocuğun oynayarak doğcak diye dalga geçti kaydirigubbakcemile3
ama hep kocamla kayınvaldeme inat oynadım . sonrada bir coştum tutabilene aşk olsun kaydirigubbakcemile3
kıs sanki ben kötürümüm çok büyük hastalığım var yada oynamak yasak gibi davranıyolar
sen otur sen dur şöle yapma böle yapma deyip duruyo kayınvaldem
bende sinir oldum eğlenmeye geldim ben be dedim attım kendimi kocişle piste
karşılıklı bir oryantal oynamışız ki sormayın yaw.
hele dans etmemiz tam faciaydı. ıkimizde de koca göbek birleşemedik bi türlü :roflol: :roflol: :roflol:

nurtencim kazenden cevap gelmiş bana.
3 tane nick göndermemi istemiş.bende araştırıyorum şimcik.

gülercim çok geçmiş olsun canım.inşallah iyilşemişsindir.
ama kiraz yedim yazmışsın.kiraz yenmezki be gülüm.
muz yeseydin keşke.eğer devam ediyosa ishal yapan
meyveler yeme bugünlerde.suyunuda ihmal etme tabiki.
bişey olmaz korkma hem tımammı.

öznurcum nasıl geçti haftasonun
yalovaya kadar gelmişsin hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…