Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay şimdi genl müdür geldi
bana ne zaman izne ayrıcan dedi
bende az daha çalışmak istiyom dedim de
kendini riske atma felan dedi
büyük patronun kısı gelicekmiş benim yerime
bir hafta önce sen söle o gelsinde az işi öğret dedi
1 haftada ne yi nasıl öğreticem ki bilmiyorum yaaa

evet 2 haftada bir
ama ben erken gitmek istemiyodum da doğumdan sonra kullanim diyodum
offff bu adamlar beni erken göndercek herelde yaaaa
birde doğum dönüşü hayde eyvallah nurten deyip tekmeyi basarlarsa ya kaydirigubbakcemile3

sen çalış yine 35 e kadar canım niye erken yollasınlarki senin bileceğin iş değilmi.
he eğer seni çok düşünüyolarsa erken göndersinler ama iznini 35 te başlatsınlar dimi amaa

sen çalış yine 35 e kadar canım niye erken yollasınlarki senin bileceğin iş değilmi.
he eğer seni çok düşünüyolarsa erken göndersinler ama iznini 35 te başlatsınlar dimi amaa

kıs öle bişi yaparlar mı hiç heriflker
şimdi ne kadar senin iznin dedi patron
ben doğumdan önce 8 sonra 8 hafta dedim
oda 4 aymıı dedi birden göz bebekleri büyüdü
neyse artık felen dedi
onlar 1,5 2 ay felan sanıyomuş hiç doğum iznine ayrılan personelleri olmamış şimdiye kadar

nurten gittiğinde şunu iyice öğrenmeyi unutma heee.
sen 35 te ayrılacaksın ya.doktor 3 hafta daha çalışabilir.bu 3 hafta doğum izninin doğum sonrasına ekleyebilir diyemi rapor verecek yoksa 37 ye kadar çalışabilir verecek de sonra sen ayrılınca tekrar mı
rapor alacaksın.

37 ye kadar veriliyomuş ve senistediğin kadar çalışıyomuşsun diye duymuştumben
ama genede bi sorarım tabi

ben az kaçtım öznurcum
işlerimi toparliim bari
olur ya belki erken felan çıkarsam kalmasın bişi

Kızlar merhablar bugün gelemicem buralara yazam dedim akşam arkadaşımın düğünü var kuafmre gitcem öğlende eski işyerimden başka arkadaşım gelecek onunla gideceğiz.. Bende öğlen yemeye bişiler hazırlıyorum.. Ancak yetişecek daha oje felan sürcem yaaff.. Yoğunum bugün yani ama akşam döktürcem valla ohhh Nurten senin gibi yanii iyi etmişin kız oynamakla kurtlaeını dökmüşsün herkese inat... Hadi hoşçakalın kızlar yarın görüşürük...

günaydın kızlar hoşbuldık nurtenciğim bi haber vereyim adetim gecikti akşam test yaptım 2.çizgi silik çıktı ben napacağım şimdi bu sefer geçenki gibi kanamam hiç olmadı ben hamilemiyim şimdi daha anlamış değilim

kız olcaaaayyy ne biçim soru bu
2.çizgi çıkmış hamilesin iştee.
tebrikler canım.topikimize de hayırlı olsun.
sositososito sositososito sositososito

ay canım benim yaaaaaa
Tebrik ederim hamilesin işte hamilemiyimimi var dahaa
çok sevindim ya müthiş bi haber bu
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım
bence hemen git bi kan testi yaptır canım

haydeeeeeee tutmayın beniiiiiiiiiii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kıslar hadi halayaaa

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositosositosositososito sositososito sositososito

sen otur ama olcay
biz atrık baya eski hamileleriz oynanaızda sakınca yok
sen otur ki yavruşun sıkı tutunsun annesinee

haydi kıslar canlanın ayollllll
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

he kıs içimden bi ses bi aç didi
açtım ve ne göriiim iyikide açmışım yawwwwwwwww

seval okuma kıs yaz yaz olcay hamile hadi tut halayın ucundan

Allahım inşallah kadrişin nilüferin cananın isimin sedanın da güzel haberlerini almayı nasip et Rabbiim
ay pek sevindirik oldum içim kıpır kıpır
olcayyyyyyy bol stresli bi 9 aya merhaba deeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…