oğluşum 1815 gr olmuş teyzeleri maşallah yavruma
çidoş kız nurten 32.haftasında daha.
sen inşallah 34 ü bitirecen.ozman kızın 2 kilogramı geçmiş olur herhalde.
hiç bişicik olmayacak ecrinimize.
hoşgeldin nurtiş.maşallah oğluna yaaa.
kız küçük bi fil yavrusu doğuracan sen bu gidişle hee.
iri bi bebekmiymiş ne dedi dr.
eee başka neler yaptın anlat.meraktan çatlıyorum.
OHH OHH maşallah maşallah canım ya amanın benim kızımda belki aynı zamanda doğacak ama 815 gr bile yok mafoldumben
çidoş kız nurten 32.haftasında daha.
sen inşallah 34 ü bitirecen.ozman kızın 2 kilogramı geçmiş olur herhalde.
hiç bişicik olmayacak ecrinimize.
nurten çok uzun yazıyon herhal.
bak raporda yazanın aynısını yazim sana
sen kaçıncı haftaya kadar çalışmak istediğini söliyon öyle yazıyo
birde benim işyerimde de ssk işleriyle ben ilgilendiğimden mecbur ben yaptırcam bu işleri
ama sizin işyerinde belki muhasebeci yapabilir bu işleri bi sor ama kendini garantiye almakta fayda var
sonuçta geriden ne kadar ilgilenir başkası senin işinle
bence içim rahat olsun dersen 1 gün uğraş kendin hallet derim ben sen bilirisin en iyisini ama
kıs kebelek ordamısın kaydirigubbakcemile3
çiğdemcim sende işsizlik maaşına bağlan 6 ay maaşını al rahat edersin bence kıs
anlamışmıyım bak bakalım.ben 34 te ayrılacak görünecem.çünkü önce 2 hafta yıllık iznimden kullanmak istiyorum.hastaneye gidecem 34 haftanın sonuna kadar çalışabilir diye
bir rapor yazdırıcam.sonra o raporun kopyasını işyerine vericem (işe gelemem faks çekerim) sonra artık 2 hafta hiçbişi yapmıcam.34 haftam bitince hastaneden işgöremez raporu alcam aynı gün sgk ya gidicem raporumu vericem.bukadar dimi.
KIS benim erken doğum riski olduğundan doktor rapor yazsa doğum iznim başlarmış hemen müşavir kız öyle demişti hatta hastahanedeyken aradı sağolsun istirahat verdilerse işe dönmeyeceksen işgörmez raporu al dedi ben hallederim dedi ama oda memlekete gitti bugün teee 25 temmuzda gelecek mişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?