Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.
akşam ben kapatmışım sabah da ben açıyoum topiğimizi.
gününüz hayırlı uğurlu ossun

canım bişey hissedemiyorum hala beta hcglere baktım öyle bi topik var benden çok düşük değerde olanlar var normal gidiyomuş çok yüksek değerde olanlarda var bakalım yarın bi daha yaptıracağım test ne çıkacak eğer katlandıysa iyi gidiyo demek olacak yani beklemedeyim şuan

Günaydın Kızlar. Olcaycığım tebrik ederim çok sevindim dün gece okudum yazılanları ınşallah hayırlısıyla güzel devam eder alırsın kucağına bebişini. Bence değerin çok iyi ayy ne güzel yaa herkes teker teker hamiş kalıyor sıra bana ne zaman gelcek aceba..

Yaa dün baya yoruldum arkadaşımın düğününe gittim öğlenden başka bir arkadaşım geldi onunla gidecektik kardeşi nişanlısı geldiler onlara sabahtan bişiler hazırladım sonra kuaföre gittik geldik hadi bi posta daha bişilr yedik ojemi bile son dk sürdüm çıktık orda da döktüktürdük tabii geldim mutfağı öyle bırakmıştım toparladım makineye yerleştirdim felan ama bittim bir de gece mide ağrım tutmaz mı mahvoldum kıvrandım durdum eşiminde midesi kötü oldu sanırın salonda verilen kurabiyelerden oldu iki tane yedim ama yetmiş valla tüm gece döndüm durdum.. Ama çok güzel olmuştum valla..

canım çok sağol vallahi beklenmedik anda geliyo benimkiler bakalım herşeyin hayırlısı inan seninkide gelecek allah çok büyük

selam kızlar nasılsınızz
olcayy stresss yok başın düşünmekten ağrıyoo kasma canım ya yarın hemen test yaptır sabahtan kafan rahatlıycak bak görr
kızlar bugün işlerim çok ben az çalışayım off yarın bizimde kontrol günü eşim kızıyo işe geliyom diye ama kafamı meşgul ediyom iyi oluyo haftasonu 2 gün benimkide çatlıyordu ağrıdan çünkü düşün düşün beyin zorlanıyoo

Canım yarın sabah vereceĞım kan tahlılı o zaman kafam rahatlayacak akŞam Çok ıstıfra ettım baŞ aĞrısından benı dÜn klımada Çarptı ÖlÜyodum bı tane mınoset ıÇtım ınŞallah bıŞey olmaz ama Ölecektım ya

canım ya minosetin zararı yok biliyom ama çok zorda kalmadın mı içme yinede inşallah sende bende hayırlı haberler alıcaz yarın düşünmemeye çalış (sana diyom güzelde biride bana desin düşünme diye ) eyvahedigeldismile

başımı zor tutuyorum öyle bir uyku bastırıyorki.
birara geri dönen enerjim artık tekrar yoklodu.
başa dönüyoruz herhalde.

çiğdemcim normal ay hesabımızın üzerine 2 hafta ekliyoruz canım.
yani 24 hafta normalde 6 ay eder ya. gebelikte ise 26 hafta 6 ay ediyor.
yani sen 2 gün sonra 6 ayını bitirmiş ve 7.ayından gün almaya başlamış olacaksın.

yok kıs bak kendimi yanlış hesapladım kaydirigubbakcemile3
30 haftalık oluyorum yani 7 ayım bitmiş oluyor.

kizlar, parazitlik yapmaya geldim yine,
ne var ne yok ??
nasilsiniz?? hersey yolundami?

ANALDIM ozim sağol ya kafam karıştı benimde prof dedi 34 hafta 7,5 aylık ka kadar tutucaz bana göre 7 ay 28 hafta şimdi oldu ama anladım bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…