Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok karnım kaşınıyo yaaaa.
çatlayacak gibide değil aslında.
kremimi düzenli sürüyorum.yumuşacık göbeğim
hiç kuru değil ama kaşınıyo.

bende çok dikkat ettim ama çatladım
hemde 15 gün öncesine kadar bişi yoktu
15 günde karnım iyice büyüdükce çatladı
dahada çatlıcak heralde yaa
bu kadar büyümeye iyi dayandı gene benim karnım

hemde nasıl bi kaşıntı
öldürüyodu beni
ben kaşımadım hiç kaşınınca yağ sürdüm karnıma kaşıntısını aldı biraz
öle çok çatlak olmadı ufak tefek bi kaç şey var ama son ayda iyce büyüyomuş karın
hoş benim deha ne kadar büyücekse bilmiyom kaydirigubbakcemile3
o zaman daha da çatlar heralde ve ben çatladığını fark etmemiştim göbeğimin altlarında çatlaklar üstten bakınca gözükmüyo yani Eşim söledi çatlaklar çıkmaya başlamıç göbeğinin altında diye sonra aynayla baktım kiiiiii ben çatlamadım oh diye boşa seviniyomuşum

Gülerciğim valla dr un dedii günü ve bir gün sonrayı da değerlendiremedik diye ben umudumu kaybetmiştim çatlamıştır yumurtam diyorum ama çalışmaya devam ediyordum yine bu sabah baktım yine gelmiş akıntım hem de nasıl çamaşır yetişmiyor demekkş daha yumurtlamam bitmedi birkaç gün içinde olacak demekki reglimi geç olacağım. O yüzden bir umut doğdu ancak bişi sorcam dr cuma gittim c. tesi pazar arka arkaya olsun dedi c.tesi oldu pazar pazartesi olması dün akşam oldu ben dedim bu akşamda olsun arka arkaya diye acaba bir gün ara mı versem ben bugünde olsun yarın ara verir cuma yine olur dediydim bugün aramı versem ki...

amanın öznur şimdi göbüşü ölçtim 113 cm olmuş aboooowwwww eyvahedigeldismile

bence ara verme canım
full tıme çalışmalara devam edin derim ben sempatiksalakcinni

bence ara verme canım
full tıme çalışmalara devam edin derim ben sempatiksalakcinni

ama o zamanda spermin kalitesi düşüyormuş dr bize herakde haftasonu çatlar diye düşünüp sadece o günler arka arkaya dedi tabi bir gün oldu öbür gün olamadı ama sonra gün aşırı dedi bende c.tesi pazar arka arkaya olamadı diye dün oldu bugünde olsun dedim ama bilemiyorum daha yetersiz olursa diye.. Neyse artık hayırlısı neyse öyle olsun...

bende öyle yumutlema felan hasapladığım zamanlarda hiç tutmadı
ne zaman herşeyi boşverdim
aman nasılsa tedavi şart olmuyo işte dedim o ay hamile kaldım inanki sedacım
strese giriyo insan hesap yapcam diye bence rahat ol Rabbim gününüğ saatini bilir en hayırlı zamanda vericektir yavrunu inşallah. Bak ben 5 yıllık evliyim ne zaman kendi evimi aldım rahatladım o zaman hamile kaldım
şimdi diyorum ki her şerde bi hayır varmış önceleri hamile kalsaydım mecbur kiraya çıkıcaktım demekki Rabbim herşeyin en iyisini veriyo hayırlı zamanda

sedacım kendini çok kasma.dr.un dediği günler geçmiş zaten.
şimdi rutine bırak hem belki hamişsindir :)

birde stres çok etkiliyo insanı emin ol sedacım
biraz öyle oluruna bırak fazla umursamamaya beşka şeylere odaklanmaya çalış bence

çiğdem kaçta gelir ki bugün acaba yaaaa
yarında güler gitcek dimi

yaptırdım tahlili saat 2 veya 2buçuk gibi çıkacak haber vereceğim size bide benim tahlili ebe karıştırmadı mı sonucunuz 1 demez mi doktor siz zaten hamile değilsiniz dedi yüreğime inecekti dedim sonucum 126 iyi bakın idrar pozitif çıktı kızdı hemşireye nasıl bakıyyon diye sonra anlattım doktora 1 dış gebelik geçirdim diye ondan yaptırıyorum falan tabi dedi verdim kanımı geldim

kıs öznur doğumdan hemen sonra acaba ne kadar incek göbekler merak ediyorum ya

olcay anlaşılan sen tahlil daha yaptırmadın.
yoksa yazardın herhal.geçmişe dalmışın kızım.

hoşbulduk canlar vallahi baktımda nasılsınız demeden girmişim olaya kızlar kafam karışık kusuruma bakmayın şimdi sorayım bebişler nasıl bakalım siz iyisiniz zaten belli oluyo coşmuşsunuz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…