OLcaycım ne manyak hemşireymiş o ya bir tahlili düzenlemeyi bilmiyor mu demek daha önce yaptırmamış olsan hamile değilsin zannedecektin hayret birşey yaa.. Bu kadar hayati konularda böyle hataları nasıl yapıyorlar anlamıyorum neyse İnşallah değerin katlanmıştır şekerim bence katlanmıştır değerin zaten çok iyiydi.. Haberleri bekliyoruz bende yemek koycam felan o saatlerde ancak gelirim...
olcay geldin miiiiii
kaç sonucun
aslında en sağlıklı olanıama o zamanda spermin kalitesi düşüyormuş dr bize herakde haftasonu çatlar diye düşünüp sadece o günler arka arkaya dedi tabi bir gün oldu öbür gün olamadı ama sonra gün aşırı dedi bende c.tesi pazar arka arkaya olamadı diye dün oldu bugünde olsun dedim ama bilemiyorum daha yetersiz olursa diye.. Neyse artık hayırlısı neyse öyle olsun...
yaa neresini ölçüyonuz.. yani nerden başlayıp nereye kadar ölçüyonuz.. bende ölçmek istiyom..nurten benim göbik 100 cm di herhal en son.ölçeyim bi ara bakem.
heyecanla bekliyorum :dance:yaptırdım tahlili saat 2 veya 2buçuk gibi çıkacak haber vereceğim size bide benim tahlili ebe karıştırmadı mı sonucunuz 1 demez mi doktor siz zaten hamile değilsiniz dedi yüreğime inecekti dedim sonucum 126 iyi bakın idrar pozitif çıktı kızdı hemşireye nasıl bakıyyon diye sonra anlattım doktora 1 dış gebelik geçirdim diye ondan yaptırıyorum falan tabi dedi verdim kanımı geldim
sen arasanaaaaaa delüüüüüüüüaramadılar daha meraktan öleceğimmmmmmmmm
kız öznur haftayamı gidiyooon...:gitme:
evde net yoksa hemen bi internet bağlatıyosun...
yoksam merak ederiz seni
şimdiki kadar sık girmezsin ama evde olunca sen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?