Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlarr ıszede bısı dedımı drunuz suyunuzla ılgılıı az olursa noluoooo

ben komposto yaptım güzel de oldu.
meyveleri şekerlemiştim bekletmiştim.suyunu salınca
yine gözkararı su ekleyip kaynatmıştım.kaynamadna önce tadına bakıyorum
ona göre şeker ayarı yapıyorum.şeker zararlı olduğu için az koyuyorum.
çok tatlı olmuyor.

ayyy bnmkı azmıssss bol su iç dedı sımdı böle bı zorunlulugum varya hıc su ıcesım gelmezzz

demek ben hatayı oarada yapıyom..
ben herbişeyi birlikte koyup kaynatıyodum.. ondan tuturamıyom demekki..

aslında reçel olayını çok güzel yapıyom. herkez reçellerime bayılır ama şu kompostayı hiç beceremiyom bebiş doğana dek öğrenmem lazım kışa süt için bol bol ayva kompostosu içmek gerek..

ben o kadar ıcmıom oznur normalde asla su ıcmıorumm ben aklıma bıle gelmıo sıcak oldugu ıcın ıcıorum ama o kadar cok degıl malesef

kızlar ben az çıkıyom gelicem yine net açık..

makineden kilimleri çıkarıp balkona sereyim..

kız seval senle çok benziyoz..
benimde aklıma pek su içmek gelmez..
tatlıylada hiç aram yok..

ben o kadar ıcmıom oznur normalde asla su ıcmıorumm ben aklıma bıle gelmıo sıcak oldugu ıcın ıcıorum ama o kadar cok degıl malesef

evde sana ait bir şişe olsun ölçüsünü bildiğin.onu doldur gözünün önüne koy.
başka türlü hem aklına gelmez hem hesaplayamazsın.

aynen gulerım tatlıyla bnmde aram yok ama seker sınırda cıktı anlamadım ama hamur ıslerındende oluomuss dr bana yasakladı hamur ısını falannn tatlıda yasak ya hıc sevmeyen ben tatlı cekıo cnm heppp

ben ıkı kılo daha almısım tam 9 kılo aldım suana kadar dr dıkkat et dedıı

acillllll

kociş beyaz gömleğinin önünü benzin yapmış.. tabi sepette 3 gündür duruyodu.. şimdi gördüm.. benzin

lekesini nasıl çıkararbilirim.. beyazları atıcam makineye

gömlek beyaz üzerine mavi çizgili.. çamaşır suyu koysam bu kezde mavi çizgiler dalgalı olacak..

evde koslanın mavi şişeli olanından var ama 1-2 kere kullandım hiç lekeleri adam gibi çıkarmadı.. hemde lekenin üzerine direk döktüğüm halde..
acaba tekrar denesemmi..

geogle amcaya baktıp buhara tutun diyo.. ama benim leke kurumuş... kociş keşke daha leke olduğunda söyleseydi..

tabi beyaz gömlekle arabayı tamire kalkıştığı için bağırcam diye söylemedi .. çıkerdı-attı gömleği sepete.. benimde kocişin en çom yakıştırdığım gömlekti.. inşlh kurtarırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…