Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurten seninde canın çektimiii
bu güler iş açtı başımıza bak görüyonmu.
hamilelikte canım hiçbişi çekmedi.şimdi kendimi tutamadım.

annem evde olmasaydı sana sorardım da şimdi yırttın hadi bakalım.

hata bendeymiş ozaman.. çünkü meyveleri şekeri suyu birden koyup kaynatıyodum o yüzden çok tatlı oluyomuş demek..

bu arada fazla kompostadan bahsettim galiba az önce komşum sağ olsun getirdi. içtim.. :içelim:

şimdi evde koppostalık meyve yok. alınca bu yöntemle deniycem

yapmaya hiç uğraşma..
markette dr other in aşuresinden al yap.. onunda içinde herbişeyden var..

yok kıs ben patatesi severim ama öyle karışık kumpiri fazla sevmiyorum

nurten kız aşureye bayılırım.evde var kavanoza kapatmıştı annem.
istediğim zaman açabilirim.

bende hazırları semiyom
işlla ev yapımı olcek
bende yapıcamda işte fırsatım olmadı bi türlü
aslında kayınvaldeme desem hemen yapardı görümcemle ya desem miiii

senin yazdığını görmemişim kuzum şimdi geldi.hadü görüşürük.olcay akşam yazacak
fırsat bulursan bakmayı unutma.ben bulamayabilirim bugün bakalım.

ayy nasıl içicem o kada suyu bennnn ama napalım bebeısm ıcın ıcıcem artık canancımmm oglusumun bası asagıdayms dr öle dıdı

iyi akşamlar hanımlar tüm gün gelemedim malum işler ama birşeyde yapamadım doğru düzgün yaa iki posta çamaşır yıkadım astım, yatağım kılıfını, koruyucusunu yıkamıştım taktım bir de mutfak dolaplarımı felan sildim daha bişi yapamadım. Arkadaşım aradı misafiri gelcekmiş yarım saat tarif verdim o da o anda yaptı sonra duş aldım kayınvalideme gittik ancak işte zaten geç kalkıyoruz yarın yapıcam adamakıllı eşimde okula gidecek işleri var daha yayın hazırlıyorlar o arada bende bitiririm perşembeye bi ütülerim kalır toptan..

Gülerciğim tatile gidicez tabii ama çnce Balıkesir'e gidicez teyzemin oğlunun düğünü var Manyas'ta oradan Yalova'ya yazlığa geçicez. Geçen iki sene hep güneye gittik turla herşey dahil süper oluyor yaa ama bu sene çok açıldık gidemicez Yalovadayız.. Bende iple çekiyorum valla..

Nuretn sende ne hamaratsın ya on parmağından on marifet bilmediğin yok kompostosu, reçeli, aşuresi, örgü danteli valla eşin çok şanslı bende bir kere ayva komposyosu yapmıştım aynen senin dediğin gibi yaptım annem tarif etmişti gayet güzel oldu şimdi kayınvalidemin bahçesinden bekliyorum ayvaları olsunlar yine yapıcam atıcam dolaba...

Olcaydan ses çıkmamış 6 da gideceğini söylemiş ama gelemiş ya haber veririm demiş oya ki inşallah herşey yolundadır...

kızlar ben geldim güzel haberlerle kesemizi gördük allaha binlerce şükür daha çok küçük doktor cumartesi göremezmişiz dedi iyiki beklemişim 8,2mm çok küçük daha 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi vajinal ultrasonda göründü ödüm patladı vallahi ama rahatladım birde doktor dedi ki işte ailemizin yeni ferdi ile tanışalım ay bi mutlu oldum ki sormayın allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşat hepinizden allah razı olsun kızlar desteğiniz için artık inanıyorum bende hamileyimmmmmmmmmmm sizi çok öpüyorum yarın konuşuruz yemeğe gittikte ondan geçç kaldım kusura bakmayın kuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…