iyi akşamlar hanımlar tüm gün gelemedim malum işler ama birşeyde yapamadım doğru düzgün yaa iki posta çamaşır yıkadım astım, yatağım kılıfını, koruyucusunu yıkamıştım taktım bir de mutfak dolaplarımı felan sildim daha bişi yapamadım. Arkadaşım aradı misafiri gelcekmiş yarım saat tarif verdim o da o anda yaptı sonra duş aldım kayınvalideme gittik ancak işte zaten geç kalkıyoruz yarın yapıcam adamakıllı eşimde okula gidecek işleri var daha yayın hazırlıyorlar o arada bende bitiririm perşembeye bi ütülerim kalır toptan..
Gülerciğim tatile gidicez tabii ama çnce Balıkesir'e gidicez teyzemin oğlunun düğünü var Manyas'ta oradan Yalova'ya yazlığa geçicez. Geçen iki sene hep güneye gittik turla herşey dahil süper oluyor yaa ama bu sene çok açıldık gidemicez Yalovadayız.. Bende iple çekiyorum valla..
Nuretn sende ne hamaratsın ya on parmağından on marifet bilmediğin yok kompostosu, reçeli, aşuresi, örgü danteli valla eşin çok şanslı bende bir kere ayva komposyosu yapmıştım aynen senin dediğin gibi yaptım annem tarif etmişti gayet güzel oldu şimdi kayınvalidemin bahçesinden bekliyorum ayvaları olsunlar yine yapıcam atıcam dolaba...
Olcaydan ses çıkmamış 6 da gideceğini söylemiş ama gelemiş ya haber veririm demiş oya ki inşallah herşey yolundadır...