Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öptüm onu diyo

ellerini sevdim diyo

çenesini sevdim diyo..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

İnanmıyorum yaaa inanamıyorum bende ararım diyordum elim gidemedi ki dün iki tane masaj attım cevap yolladı o da geçmişi okuyayım ararım dediydim şimdi hiç arayamam dayanamam çok kötü oldum yaaa yıkıldım resmen.. Allah Çiğdeme dayanma gücü kuvvet versin.. Ecrin cennette bekleyecek annesini..

of öznurya
ne dicem ne yapıcam inan bilmiyorum şu anda
elim ayağıma dolandı
ben şimdi çiğdeme nasıl baş sağlığı dilerim
ne denir nasıl denir ki böyle bişey
içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo ama şu an anca sessi döküyorum gözyaşımı
Allhım sabır versin Güç kuvvet versin
küçük meleği annesini cennete taşısın öbür dünyada inşallah
daha kucağına almamışken sadece resimlerden görebilmişken yavrusunu of
benim hiç görmeden çiğdemi içim yanıyo kim bilir şimdi o ne durumdadır

gülercim allah ne yazdıysa oluyor.
hepimiz her türlü şeye maruz kalabiliriz.
yapabilecek hiç bişeyimiz yok bu kadar aciziz işte.
oyüzden allaha güvenip umut etmekten başka çaremiz yok.
bebeğini üzme.allahtan gelene karşı koyamayız.

ben hiç yapamam baş sağlığı dilemeyi başkalarında da hep ertelerim. O kadar kötü oldum ki iyi ki aramamışım daha da mahvolurdum ama yarın arayabilirim sanırım.. Takdir_i İlahi yapacak birşey yok maalesef.. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin..

doğru diyon öznurcumda..
çiğdemin de benimde kızımız olucağı içinmidir
aramızda sadece 2 haftaolduğu içinmidir
yoksa ikimizin bebeğinde de sorun olduğu içinmidir bilmem

zaten çok zor aramıştım onu.. şimdiyse inan gözlerim kararmaya başladı..
çok sarsıldım..

çiğdemin sesi hep kulağımda...
allah yardımcısı olsun..

ona moral vermek için aradım ne duydum.. hemde azönce olmuş herşey..

ona destek olmaya çalıştım ama tutamadım kendimi bende ağlamaya başladım..
iyi şeyler destek verici şeyler söylemeye çalıştım ama
benim sözlerim onun acısın yanında ne ki senağlama

kıslar ben fena oldum
ağlakatanmıdır yoksa üzüntüden mi anlamadım
gözüm kaarrıyo
ve kasılmalar başaldı git gide şiddetleniyo
ben az içerde uzanıyım
sancılar girmeye başladı kasıkarıma

kızlar çok acı ya, kıyamam ben onlara...bulupta kaybetmek en kötüsü...Allah'ım kimseye yaşatmasın bunları..Rabbim sizlerin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi düşündümde böyle olucaksa olmasın bebeğim , şuan bende tutamıyorum kendimi, hele gülere söylediği o sözler bitirdi beni, yıkıldım resmen..Allahım sabır versin, çok zor..kızlar üzmeyin siz kendinizi nolur, dikkat edin bebişlerinize

Nurten çok üzüldük hepimiz üzülmeyecek gibi değil çok zor ama sen dikkat et kendine riskli günlerdesin sana stres üzüntü yaramaz bak kasılmaların başlamış Allahh korusun bitanem.. Dinlen sen uzan keşke elimizden gelen birşey olsa ama yok işte yok Allah'ın Çiğdem'e kuvvet vermesini dilemekten başka birşey yok.. Keşke hiç görmeseydi çok daha zor olacak onun için.. Ben kaldım zaten evde nereye gideceğimi şaşırdım sığmıyorum hiç.. Bugün çok kötü haberler alıyorum en iyi arkadaşımda eşiyle ayrılma aşamasında eşi de benim eşimin çocukluk arkadaşı.. Onlara da üzülmüştüm bu da olunca iyice kötü oldum.. Herşey üst üste geliyor...

bende az kafamı toplayayım diye ortalığa saldırdım süpürdüm sildim sanki hıncımı aldım boş oturdukça daha da takıyorum 1.5 saat arkadaşımla konuştum yapma etme diye densiz eltisi yüzünden kız memlektine gidecek belki de ayrılacaklar ona ayrı üzüldüm Çiğdeme ayrı Allah kimseye yaşatmasın Allah sizin bebeklerinize sağlık versin siz alın kucağınıza İnşallah.. Bu günlerde geçecek Çiğdem yine anne olacak muhakakkak Allah büyük..

ayyyyyy ınanmıoummm olamazz yaaaa suan o kadar kotuyumkııı aglıorummmmm yaaa allahımmm sen herseyın en iisini bılırsın ama ınanın cok fecı bişi yaa cıgdem ne haldedır sımdıı hele guler söledıklerın parcaladı benı yaa cenesı öpmussss allahımm sen dayanma gucu verrrrrrrr senağlama nasıl arıcaz sımdı bas saglıgı dılıcezzzz

imtihanı çok büyük olan sevgili arkadaşım çiğdem''
sen çok güçlü ve sabırlısın ve ben eminimki bu imtihanı inşaallah kazanacaksın
demekki hayırlısı buymuş inan bana bu olayın arkasında çok büyük bir güzellik vardı ve bu güzellik sana bize gösterilseydi sonsuz derecede şükredecektik
veya arkasında çok büyük bir çirkinlik vardı eğer arkasındaki çirkinlik gösterilseydi gene sonsuz şükredecektik rabbim kimseye acı çektirmek istemez
bunu yapması zor biliyorum ama bizde o güzelliği ve çirkinliği görmüş gibi sonsuz şükretmeliyiz.....
''Rabbim ihmal etmez imtihan eder!!
Rabbim bizim imtihanımızı kazanıp kazanamıyacağımızıda bilir imtihan ederek bize gösterir
bu dünyada çektiğimiz sıkıntı ve acılara inşaallah ahirette kat kat mükafat verir
unutma inşaallah seni cennetin kapısında bekleyecek bir yavrun var ellerinden tutacak ve sana anne diyecek inşaallah ailesine şefaat edecek sabır gösterekrek inşaallah şefaatlerine nail olalım
başın başımız sağolsun...
Rabbim sana ve bize büyük sabırlar versin........

nasıl hamile kaldığında rutbene (rabbim şükürler olsun) yazmıştınya
o yazıyı hiç değiştirme gene şükret
benim sabırlı imtihanı büyük arkadaşım....

arkadaşım duygularıma tercuman olmuşsun başka ne denir ki...

sana katılıyorum canım elbette dayanması çok zor biz bile ruh gibi olduk burada ama Allah sevdiği insanları imtihan edermiş sınarmış Çiğdem bunu da atlatacak İnşallah onda bu güç var İnşallah yine anne olacak bebeğini kucağına alacak maalesef arayacak gücü bende kendimde bulamadım yarın belki arayabilirim dayanamam zannediyorum..

kk ya nlmuş yaaa

kaç sayfa msj hep silinmiş :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…