Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa efet mesajlar gitmiş bende diyom ne olmuş yazdıklarıma off ama yaaa kaç oldu buuu

ben yazmıştım ama yine yazayım kırmızlar gelmedi daha bende c.tesi yaptım merakımdan negatifr çıktı tabii bir daha perşembe yapcam eğer o zamana kadar olmazsam bakalım....

kızlar günaydın cumartesi bi damla pembe akıntı gibi bişey oldu önemsemedim dün bi kaç damla olunca korktum doktorumu aradım progestan içmemi söyledi bişey olmaz değil mi kızlar olmasın ya bu bebeği çok bekledim inşallah olmaz varsa bilginiz bana aktarın kızlar

ayy canım benım az kalmiş gercekten .ben heycanlandım bak şimdi.hersey gönlunce olsun.yaptınzmı hazırlıkları.aldınzmıbebişin cıcılerini odasını falan

canım naberrrrr
hoşgeldin nasılsın iyimisin ?

olcaycım korkma Allahın izniyle bişey olmaz ama dikkat et kendine
ilk zamanlarda kanama olabiliyo
kudrette de olmuştu kanama
sen öle cam felen da silma bidaha
şöyle bi 14. haftan bitene kadar dikkat et kendine Allah korusun
bol bol dinlen fazla yorma kendini olur mu
ve bence doktora da git öyla telefonla geçiştirmesin doktor
bende de bi kaç damla olmuştu ama çok az olmuştu
doktor hemen muayene etti içerde kan varmı diye
Allahtan bişi çıkmadı
sende bi git görün bence

ayy canım benım az kalmiş gercekten .ben heycanlandım bak şimdi.hersey gönlunce olsun.yaptınzmı hazırlıkları.aldınzmıbebişin cıcılerini odasını falan

kıyafetlerını falan aldık ıkı uc bısı kaldıı bıde besıgımızı almadık henuzzz cogu bıttı azı kaldı ama teyzesii..

bu arada gunaydın kızlar nurten napıon kusum gorusemıourz hıc artık kımse gırmıo ya ne iş
olcaycım dıkt et kusum sen bıde cam sılmeye kalkmısınnn

canım biraz endişelendim şu an hiç b,işey yok bence sorun yok öyle kan kırmızı bile değil pembe akıntı idi bir kaç damla çok değil yani doktor tedbir amaçlı içmemi istedi yok öyle geçiştiren bi doktor değil sağolsun bilmiyorum zaten yoğun kanama olursa gideceğim ama şimdilik bi sorun yok dedi tahlil sonuçlarımıda mail attım bi sorun görünmüyor diye mail atmış iyiyim şu anda bakalım

slm arkadaslr nsılsınz
opuyorumnanaktan kadrişim nasılsın gülüm...

ben yazmıştım ama yine yazayım kırmızlar gelmedi daha bende c.tesi yaptım merakımdan negatifr çıktı tabii bir daha perşembe yapcam eğer o zamana kadar olmazsam bakalım....
inşlh bacım inşlh....
inşlh perşembe günü bayrak devir teslim töreni yaparız.. turkbayragidelikafadulden

haaaa bidaha söyliiimmm

o zamana dek sakın iş felan yapmaaaaaaaaaa....klava:
gelirim olmaz:raya valla

ahanda kimsecikler yoook
kızzz seval
ikimiz varız sadece :hulya:

evet bacım kımseler yokkk dedım saana nrde eskı tadı bu topiğinnnn ben neler yapıyım cnm pazar gunu kocişe halıları yıkattım ohh bı ıs cıktı aradan rahatladım vallaa

bende çok merak ediyorum onu.. nasıl acaba...

seval sen aradınmı kız çidoşu.. nasıl acep..

yok valla cnm cokta meak edıorum cıgdemı yaaaa cesaret edıp rıyamıomdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…