Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla canım her an reglim geldi mi diye kontrol halindeyim ha geldi ha gelecek diye bakıyorum yumurtlamam geç oldu ya geç regli olacak olmam kuvvetle ihtimal ama perşembe de varsa çıkar sanırım iyi bir test almaı düşünüyorum ama hassaslardan almıcam zaten eğer cumaya kadar olmazsam 35. günüm dolacak reglim baya gecikmiş oluyor o gün geçince o yüzden p.tesi ye kadarda olmazsa dr giderim o zaten kan testi yapar.. Karnıma kramplar giriyor ara ara bazen de kasıklarıma.. Çok sık acıkıyorum az ama sık yiyorum başka bişi yok... Bakalım hayırlısı ama bana hiç hamileymişim gibi gelmiyor bu sefer...

sedacım maydonoz ve dreotundan uzak dur bikaç gün
çünkü onların söktürü özelliği var..
hadi hayırlısı.. dualarım seninle :Saruboceq:
ama olmazsa da sakın üzlüme.. bi basamak daha atladım.. bebişime yaklaşırıyorum diye düşün.. her ay yeni bi adım, yeni bir sayfa .. sakın unutma..

ay en son yazdgm yazı nereye gıttı beee bu kk iice yıdı kafayı bızede yedırttı

anam anam kelebeğem gelmişş hoş gelmiş..
geçmişi okumakta zorlanmıycan bacım geçmiş yokki kaydirigubbakcemile3 silmişler

amanın herkes burda..

bugün burda hava kapalı.. fırsattan istifade.. arkadaşa gitmeyi düşünüyodum
ama siz burdasınız bırakıp biyere gitmem valla..

kudretçim bile burda...
mert napıyooo benim için kokla onu..

maydonozu biliyordum ama dereotumnu bilmiyordum bak gerçi pek yemem zaten nadiren yemeğe koyarım sadece valla birkaç gün önce birazcık yemiştim ama zaten hamile değilimdir diyerek ama her regli olmadığım gün umudum artıyor öyle sonuçta öyle böyle olacak hiç olmadı aşılama tüp bebek her ne olursa artık... Hayırlısı...

selam kızlar ne ediyonus.herkesler burda.ben bi geçmişi okusam da gelsem.

canım okuyacağım bir geçmiş yok maalesef herşeyi sildiler yine... Senin izin nasıl gidiyor bakalım ohhh keyfini çıkar bebiş doğunca böyle rahat olamıcaksın malum.. Sıkuntın var mı nasılsın...

hoşbulduk kızlar merti yıkadım yatıyo şimdi oğlum bi gülüyo kızlar inanamazsınız nasıl gülücükler saçıyo etrafına beni tanıyo artık geçen gün uyuyodu kayınvalideme bıraktık arabayla carrefeora gidip alışveriş yapalım dedik çokta yakın eve biz gittik sepeti aldık tam başlamıştık kayınvalidem aradı yetişin durmuyo diye ağlamaya başlamış sepeti bırakıp kaçtık hemen eşim beni eve bıraktı asansörden indim bi baktım apartmanı sallıyo bizimki kapıdan içeri girdim kucağıma alır almaz sustu inanamadım yeni doğduğunda bırakıp hastaneye gitmiştim o zaman ağlamamıştı şimdi beni tanıyo biliyo ben olmazsam durmuyo valla ben nasıl işe başlıcam bilemiyorum

oznurcumm senın bebısının tekmelerı oynamaları nasılll

canım öyle çok tekme gibi değil ama hareket ettiğini hissediyorum içerde.bide günün her saati değil.sabahları oluyo mesela öğleden sonraları tık yok.akşam bidaha oluyo falan aralıklı yani.

sedacım erken test yapmışsın herhalde benimkide negatif çıkmıştı.sen tedbirli davran yindede
kızların dediği gibi.hadi hayırlısı canım.

bu arada geçen çiğdeme başsağlığı mesajı attım arayamadım cesaretim yok nasıl şimdi çok merak ediyorum arayanınız varmı

he valla geçmiş falan kalmamış.ben iyiyim canımcım.işe gitme derdinin olmaması ne güzelmiş ya.
ooooh diyorum.seval kız yan gelip yatmak neymiş anladım sonunda.şimdi annemdeyim.haftaya evimde olcam ozaman anlıcaz nasılmış asıl.bakalım sıkılacakmıyım.burdayklen pek fırsatım olmuyo
bilgisayar açmaya kızlar.

bu arada geçen çiğdeme başsağlığı mesajı attım arayamadım cesaretim yok nasıl şimdi çok merak ediyorum arayanınız varmı

bende mesaj atmıştım arayamadım.ama burayada uğramadığına göre durumu iyi değil düşünüyorum.allah sabır versin inşallah en kısa zamanda toparlanır canım.çok özledim onu da
aramıza dönse biraz moral versek ona.

of kıslar
herkese bi güzel cvp yazmıştım
gönder dedim net koptu sinir oldum
yazdıklarım da gitttiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…