Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teyzeleri minik adamım 2. Ayını bitirdi

...................

Son düzenleme:
maşallah fındık kurduna
uzanmıştım biraz eşimle sohbete dalmışım canım geldiğini görmedim

kudret ya benim karnım iyice indi aşşa daha erken diilmi ya
birde çok afedersin sanki bi şiş alıp alttan sokup çıkarıyolar gibi canım yanıyo
ve kasılmalarım çok fazla sancılı kasılmalar başladı normalmiki bu haftalarda

maşallah
Allah nazarlardan saklasın
kıs kudret sende atmışsın kiloyu maşallah göbek felan kalmamış
ay 2 ay sonra bende öyle olabilirmiyim ki

kudret ya bende aynı sen gibi oldum sempatiksalakcinni
3 eylül tahmini doğum tarihim
4-5 eylül sınav var
bende girebilirmiyimki acep akannehir

kıs nerdesiiiiiiinnnnnnnn
kendi kendime konuşup duruyom kaydirigubbakcemile3

sağol kudretcim
naber napıyosun

korkma canım normal artık doğuma yaklaşıyosun benimde aynı öyle oluyodu

maşallah
allah nazarlardan saklasın
kıs kudret sende atmışsın kiloyu maşallah göbek felan kalmamış
ay 2 ay sonra bende öyle olabilirmiyim ki

çok sağol canım evet kilolar gidiyo merak etme sende verirsin zaten küçük bi canavarla uğraşıyorum öyle diyet felan hiç yapmadım emzirdiğim için 6. Aydan sonra diyet yapmayı düşünüyorum ama iyice zayıflamak istiyorum şimdi herşeyi yiyorum en çokta tatlı ama kilo almıyorum bebekle uğraşmaktan

kudret ya bende aynı sen gibi oldum sempatiksalakcinni
3 eylül tahmini doğum tarihim
4-5 eylül sınav var
bende girebilirmiyimki acep akannehir

girersin canım eğer bi kaç gün önce doğurursan süt sağarsın anneler bakar sen girebilirsin çünkü bebek ilk doğduğunda altı kuru karnı tok olsun hep uyuyo ben ilk hafta doktora gitmiştim süt sağmıştım gelene kadar bi kere uyanmış sütünü içip uyumuş eğer benim gibi gecikirsede kendine güveniyosan sınava gir bende 29 mayısta doğurmam gerekiyodu sınava girdim 31 mayısta hastaneye yattım ama yinde sen kendine göre ayarla riske atma

Bu arada izin günlerinin tadını çıkar bebek olunca hiçbişey yapamıyosun eşini bile unutuyosun

kızlarrr özledım muhabeet etmeyı ya herkes ızne ayrıldıı evlerınde kımsecıkler ugramıoo

Neyse canım ben kapatıyorum şimdi sonra yine gelirim
bitanem maşlh sana ve mertimize

kız mertteki o pozlar ne öyleee.. büyümüşte küçülmüş tam bi küçük adam valla..

bi resminde çığlık mı atıyo... başladımı çıklıklara felan..

kızlar az önce çidoşun mailini okudum.. senağlama neler yazmış o öyle..
cevapladım ama inşlh ona adam gibi şeyler yazabilmişimdir senağlama
çiğdemi kendime çok yakın hissediyorum inanın onun yazdıkları benim taaa içime işliyo..

sakın yanlış anlamayın sizlerde bana çok yakınsınız.. sizleride kendime çok yakın hissediyorum..
ama çiğdemle haftalarımız yakın diyemi, yoksa ikimizin kızıda hastacık olduğu içinmidir (hatta proflarımız bile aynıydı) onun yaşadıklarını sanki ben yaşamışçasına hissediyorum..

çok şükürki kafasını dağıtmaya çalışıyo, annesinin yazlığınıa felan gitmiş,gelmiş... ortam değişikliği iyi gelmiştir.. gerçi nereye gitsede herşey onun içinde.. allah yardımcısı olsun.. hem onun hem de eşinin

Nurten canımm Eskişehir'e gelmişsin bugün ama ben yokum anacımm geç kaldın ben şimcik Yalova'dayım.. Düğünü yaptık dün akşam cuma gecesi de kına gecesinde döktürdüm hiç oturmadım nerdeyse iki akşamda.. Sabahtanda oradan yola çıktık yazlığa geldik. Çok yorulmuşum gelen giden misafirler felan.. Dinleniyorum bir yandan da wınn dan nete giriyom.. Çok az kaldı yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bitanemm...

Canancığım Allah yardımcın olsun İnşallah müjdeler verirsin yakın zamanda. Bizi gelişmelerden haberdar et merakta bırakma sakın olur mu..

Çiğdem mesajmı yollamış msn den mi yolladı neler yazmış nasılmış hiç arayamadım elim gitmedi ki.. Kızlar çoğunuzun az zamanı kaldı Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah. Bende kafamı dağıtıcam biraz. Yarın denize gitcem bugün yürüdk biraz giriyorlardı çok içim gitti ama çok yorgunum yarın açılışı yapcam bu aydanb bize hayır yok yumurtlamam geçti sanırım akıntım erken geldi çünkü yani tam zamanında bu ay geç yumurtlamadım ama yine de birkaç gün şansımı denicem Allah byük ama bir daha ki aya artık kalacak büyük ihtimal.. Napalım hayırlısı... Çoköptüm kızlar bende daha duşa gircem daha duş bile alamadım yorgunluktan bavullarda açılacak.. Öpüldünüz gelirin yineee...

çok sağol teyzesi çığlık atmıyo kahkahalı gülüyo ağzını sonuna kadar açıyo birde ses çıkarmayada başladı tosunum konuşuyo gibi ses çıkarıyo

gülercim çiğdem banada göndermişti mesaj ağlayarak okudum ama iyi olduğuna çok sevindim o çok güçlü ve inançlı bir anne toparlanıyo yavaş yavaş emiinim iyi olduğunda tekrar bizimle olucak bende çiğdemi çok seviyorum sizleride tabiki

bende yenı okudum maılınıı yenı gordumm yuh bana yanııı maıllere hıc bakmamısımmm cok duygulandımm ama toparlanmasına cok sevındımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…