Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar..ugrayamadım çok oldu..izinler alınmıs..hayırlı olsun..az kalmıs dogumlarınıza...kaydirigubbakcemile2

sağol canancım elevit vitamin içtim hiçbişayim kalmadı çok şükür

dilekcim hoşgeldin canım seninde baya olmuş cinsiyetini öğrenmişsindir muhakkak inşallah gönlüne göre olur

ay uykum geldi gidip yatsam gece uyuyamıyorum

bu arad öznurcum gece 3 tü yattığımda 12 kalktım şimdi gene uyku bastırdı

FASULYAMMMMM geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyileşmişsin şükür ki
sevalciğim hoşgeldin canım ah keşke bende gezebilsem ne güzel olur ya
canommmmmm gelip kaçmışsın napıyon yavrimmmmmmmmm

evet kuzum ya, spora gittim..son günler zaten..ramazanda gidemicem diye hiç kaçırmıyorum,hergün gidiyorum...haftaya çarşamba randevum var günler yaklaştıkça heyecan basıyor beni..kızlar dua edin bana çok uğraştırmadan yapsınlar hemen tüp bebişimi...:Saruboceq:

sağol hayatım
vitaminin gerçekten çok faydası var
2 gün yuttum bişiciğim kalmadı

canım benniiimm
inşallah hemencik tedavi başlar ve güzel haberlerine halaylar öekeriz burda
Rabbim hakkında hayırlısını versin bideneeem

biz öyle sanal bebek istemiyoz.. :umursamaz:
hem bu bebiş hiç ağlamıyo.. biz gerçek bebiş istiyozzz

tabiki dua ederim nedemek...
allah yolunu, önünü, bahtını açık etsin.. mevlam ikiz ikiz nasip etsin inşlh..
böyle böyle bebişlerin olur inşlh....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

bak gelişmelerden beni haberdar et.. tamammı..
kaç para hesap çıkardılar.. hangi iğneleri verdiler felan yaz bana..

seninde maroton başlıyo.. hayırlısı olsun canım..
ayın 18demiydi yoksa 11demiydi kontrol..
herneyse.. evden çıkarken sağ ayağınla çık.. vede dualar oku evden çıkarken.. hatta yolda bile oku..
inan duayla oluyo herşey.. dua her kapının anahtarıdır.. bende sana dua edicem bitanem..:Saruboceq:

ayyy heyecan yaptım birden.. sanki tüp için görüşmeye ben gidiyomuşum gibi geldi.. delikafadulden

aa bişiy daha.. bizden daha görüşme gönü eşimden sperm testi istemişlerdi.. sperm değerlerini bide kendileri görmek istiyorlar.. ona göre haberiniz olsun.. eşin perhizli gitsin.. hep tüp hastanelerinin cihazları daha bi gelişmiş..

kızlar burda festival var demiştim..
ablam geldi bugün.. belki bu akşam veya yarın ağbim ve yengemde gelir.. yani nete giremeyebilirim..

bu arada böbrek ağrılarım az daha azaldı ama geçmedi.. ayaklarım az yürüyünce davul gibi oluyorlar.. canım feztivalde istiyor ama çok çabuk yoruluyorum.. ama yinede geceleri çıkmaya çalışıcam.. gündüzleri çook sıcak.. çıkamam biyere... gelenler zaten yabancım değil.. zaten her yıl festivale geliyorlar.. artık öğrendiler.. gündüz bensiz çıksınlar napiiim.. veya bu sıcakta otursunlar evde...zemuszemus

ben gidiiiiyyiim..
kocişte geldi sofrayı hazırlayım..
çok öptüm herbirinizi...Şeniz

kız öznur seninde şafak azalmıış... allah seninde yardımcın olsun.. Allah sular seller gibi kolay doğum nasip etsin...

bu arada kocişte geliyomuş.. hadi gözünaydın.. artık bi kutlama yaparsınız diycem ama şimdi sana yasak..
ee yanağından öpersin.. idare edicek artık Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…