- Konu Sahibi EU3
- #1.561
selam kızlar nasılsınız hepinizi çok seviyorum ve özledim
topikimiz kapanmış aman olsun amacımız neydi bizim dertleşmek derdimizi paylaşmak değilmi?
burada da diğer topikte de paylaşım olur diğer topike baktım orada da güzel dostluklar var sıcak insanlar var
olcaycım çok geçmiş olsun yaşadığın guyguları acıları anlıyabiliyorum dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin
cananım kısss hadi inşallah meleğin göbüşüne konmuştur
kadrişim bence sen sanki hamilesin gibime geliyor inşallahhhhhh
bilgecim kudretim güzel annnelerimizzzz rabbim sizleri korusunnnnn
gülerim kader arkadaşım benimmmm canım melek kalplim kıyamam ben sanaaaa
çiğdoşum baş hemşiremiz örevini unutmamışsın burda da geyik folikleri heee
nurtenim kıpırdağım kısss senide durgun görüyorum heee ne oluyor bakemmmm eskisi gibi gene kıpırda bakemmmm
adildemircim sen şimdi elindeki meleğini bol bol kokla onunla ilgilen inşallah 2.ci meleğinde gelsin kucağına
beni soracak olursanız o kadar kötüyümki anlatamam psikolojim berbat psikiyatrise gitmeye korkuyorum sanki hiç iyileşemiyeceğim düzelmiyecekmişim gibi oluyor ömür bayu ilaçlar içerek mi yaşıyacağım gibi geliyor hayatımda istediklerim olmadan düzelemiyeceğim gibi geliyor eski günlerimi çok özledim ben bile kendime inanamıyorum:a015:
inanırmısınız bir an evvel yaşlanmayı bekliyorum sizce ben düzelirmiyim:a015:
nilüşüm canım benim nerelerdesin
kıs ben aynıyım da bir araya gelemedik ki hiç şöle bi kaynatalım hep beraber sıkıntılardan stresten az sıyrılsak ne güzel olur. iş yerinde de çok üstüme iş yıkmaya başladılar artık dayanamıyorum kk yada giremiyorum onun için fazla.
senin canın niye sıkkın hiçbişey için üzme kendini yaaaaaaaaa
3 günlük dünya üzülmeye değmez. Rabbim bütün sıkıntılarından en kısa sürede sıyrılmanı nasip eder inşallah canım