• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nezman rahata ercenİz yaa

İnşallahhh Haziran başında şekerim.. Napalım yaa arasınav bitti diosun hadi 1 hafta dinleniyim ama ne mümkün evde iş bitmiyo bakmışın geçmiş bir hafta hemen başlamasan yetişmeyecek son zamanda daha çok stres oluyor.. Şimdi daha da yoğun çalışcam zaman az çünkü. Zaten yine mayıs sonuna kadar haftada bir gün kurs var 2 saat.. Bir günde öle gidiyor. Rahat yok anlıcan.. Yazı rahat geçiririm diye avutuyorum kendimi... mafoldumben

çok başım ağrıyo seval yaa.gözlerim de yanıyo ekrana zor bakıyorum.
bi yemek yiyim bakiim nasıl olcak.off çok fena.

tmm cnm afıyet olsun ay bnm hıc bas agrım olmuo yaa ama mıde bulantıları ara ara gelıo dun yıne cok kotu oldum meselaa

kıslar nasılsınız bakem..oznur oncekı sayfalarda sana yenı sekmede açı beceremedıgımı soyledımdı ama gormedın kuşumm amaa yaaaaaaaaaaa.....naniknanik

tmm cnm afıyet olsun ay bnm hıc bas agrım olmuo yaa ama mıde bulantıları ara ara gelıo dun yıne cok kotu oldum meselaa

kuşum senın bebegınde senın mıdenı bulandırıyormu...
bilmiyorumkismile

aynen dılekcımmm yaa 4 ayı bıtırdık ama hala ara ara mıdem bulanıoo

aynen dılekcımmm yaa 4 ayı bıtırdık ama hala ara ara mıdem bulanıoo

allah allah..belkıde bulancak 9 ay..çok rahatsızlık verıyormu..
olsun deger be guselım...
4 ayın bıttımı..dogumun ne zaöman kuşum..

glıba cnm hanı ılk aylardkı gıbı degıl allaha sukur kusma yok ama arada gelıo öle mıde bulantısı eylulun sonu gıbıydı cnm dogumum persembe gunu bakalım ogrencez herseyı

glıba cnm hanı ılk aylardkı gıbı degıl allaha sukur kusma yok ama arada gelıo öle mıde bulantısı eylulun sonu gıbıydı cnm dogumum persembe gunu bakalım ogrencez herseyı

tamam kuşum..hayırlısı olsun bakalım..kız mı erkekmı bu bebiş...
hayırlı evlat olsun...saglıklı olsun..onemlı olan o şeker yaa..

aynen cnm en önemlısı saglıklı olsunda bebegım hıc farketmez bende cok merak edıorum kızmı erkekmı dıe valla

iism cok dusunuoruz cnm ama hep degısıo yaaa kız olursa didar dusundum ama ne bılm yagmurda olabılır
erkek olursada ruyamda ahmet faruk oldugunu gordum bn ahmet yagız ıstıorum esımle yada ahmet bugra cnm

Back
X