Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki içimde karnımı titreten hareketler yapıyo
onlar ne ki acep.yani böyle vurma şeklinde değil
karnımı titretiyo bayağı bi.
ay bi de artık hem eli hem ayaklarıyla aynı anda vuruyo
çünkü karnımın hem solundan hem sağından aynı anda darbelere
uğruyom.ayy diyorum bu eller ayaklar aynı anda dövünüyo.
çiğdemcim o 300 liraya içinin yatağı ve uyku seti dahilmi
park beşikleri tek satıyolar sonradan slınıyo yatağıyla uyku seti
kızz ozı banada aynıs ey oluo vurmakd egıl böle degısık bısı dımı ne kız o nurten
yok canım sadece yatak 300 ama bir yerde promosyon yapmışlardı uyku setide vardı denk gelirsen öyle iyi
çiğdem sen hep erken çıkıyon artık ne güzel ohhh
kıs kimse yok dükkanda yanlızım aşağıda kasalar mallar pc ler korkuyomm kaçıyom ne yapayım aslında dünya kadar işim var 1 saatte birsürü iş yaparım ama çıkıyom işte
ya çiğdem benim o parkalrın yatağı içime sinmedei şahsen incecik süngerden yapılmış birde normal uku seti parklara olmuyo onun uyku setide heryerde satılmıyo ve biraz pahalı oluyo çok gezdim sordum ben ama belkim orda farklıdır
ya benim aslında niyetim bir oadam boş oraya bir dolap birede beşik istiyom park yatağıda alıyım diyom gündüz yatağında yatar parkıda yatak odasına koyarız gece orda yatar çokmu olur diyom bir yandanda benim dolapta yer yok illa bişey alcam parkın yatağını bende beğenmiyom ama çokta geziyoz yanımızda götürürüz bende ne yapcam bilmiyomm valla