- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #18.341
ne kaynatmışsınız kızlar yaaa bende az evi toparladım bişiler yedim işte geçmişi okudum anca.. Kayınvalidelerden şikayet var hee.. Gülerciğim kaynanan ayıp etmiş moral vereceği yerde hesap soruyor bir de sen iyi demişsin altta kalmamışsın aynısını eşin geldiğinde de söylersin anasında taraf olacaksa sen bir eşinin gözünün önündesin neler çektiğini o daha iyi biliyor senin yanında olması lazım amaan boşver bebeğin sağlıklıya kimseui takma hee de geç yoksa anam zaten dert küpü oluruz. Benim kayınvalide beni hep arar dün de kandil ben konuştum eşim kapı çaldı açtı sonra arar dedim eşim seni neyse aradı eşin yok komşu soruyormuş bebekte o da ağzının payını vermişte yani laf almaya çalışıyor ne oldu bebek işleri diye doğrudan da soramıyor. Bazen çok iyi genelde iyidir ama laf sokmada uzmandır yanii hepsi öyle boşverrr...
Nurtenciğim dillerin dert görmesin ne güzel dualar ediyorsun kabul olur ınşallah bende çok dua ettim dün gece hem kendime hem hepinize...
Nurtenciğim dillerin dert görmesin ne güzel dualar ediyorsun kabul olur ınşallah bende çok dua ettim dün gece hem kendime hem hepinize...