olcaycım kanunen hamile kadını izin süresi dolana kadar işten çıkarmak yasak
çıkartırsa tazminatı vermek zorunda ve ayrıcada mahkemeye başvurursan sana yüklü manevi tazminatta öder
sen eğer çıkıcaksan işten son zamanlarında konuş bence iyi insanlarsa eğer yardımcı olucaklardır. 32. haftanda gidip hastaneye işgörmezlik raporu yazdırıcaksın bu rapor doğum öncesi iznin için olucak. Doğumdan sonrada bi 8 hafta daha işgörmezlik raporu alıcaksın bunlar senin yasal hakkın işten çıksan bile aynı yılda 90 gün primin yattıysa doğum paranı alabiliyosun. o 4 ay işyerine yükün yok zaten ssk ödicek maaşını sonrada işyeriyle anlaşırsın seni kendileri işten çıkarmış gibi gösterirler ( tabi yaparlarsa bilemiyorum ) sende tazminat talep etmezsin. sonra da 6 ay boyunca işsizlik sigortasından faydalanıp maaş alabilirsin yani 4 ay ssk dan 6 ayda devletten alınca 10 ay çalışlmadan paranı alırsın rahat edersin canım. Tabi bunu da patronunla konuşman lazım onların olur demesi gerekli
nurtennnnnnnnnn süpersin vallaha sen ben doğurmadan önce başlayacan değil mi işe o zaman beni sen yönlendirirsin kuşum eşim burda mühendis patrondan sonra o geliyo o yüzden sanmıyom bizi kıracaklarını bu konuda bakalım nasıl olacak hayırlısı