iyiyim bitanem sen nasılsın gülerim ya ne bulantısı turp gibiyim sadece progestan içiyprum ya başım dönüyo habire yitorum bakalım ne olacak
mşlh mşlh.. inşlh hep böyle sorunsuz devam eder..:Saruboceq:
12. haftayıda gördünmüydü için dahada rahatlıycak..
sadece bu aylarda fazla yukarlara uzanma.. mutfakta en çok kullandığın şeyleri aşağılara koyki uzanmayasın..
bu aylarda Allah korusun uzanmak ve ani hareketler yapmak çok tehlikeli.. allah korusun bebişin kordonu güçlenene dek dikkatli ol bitanem..
kızlar regl oldum ben..hayırlı kandiller diliyorum herkese..dualarımızın kabul olması dileğiyle...
haklısın canım, ama ben elimden gelen herşeyi yaptıktan sonra oluruna bırakmak istiyorum..artık tüp bebek yolu göründü bana..yarın arayıp randevu alıcam, bakalım hayırlısı...
kızlar ege üniversitesinden aldım randevumu, 11 ağustosa verdiler, tam ramazanın ilk günü.. nasip , hayırlısı bakalım...eşim pek memnun olmadı
randavu almana sevindim.. vereliniortak
aman boşver kocişleri başta hep böyle yaparlar, sonrada bişey olmamış gibi bizden daha hevesli olurlurlar..
sen doğru yoldasın..
bencede bi defa gidip ön görüşme yapın.. belki tüpten önce bi aşılama daha deneyelim diyebilir.. hatta laparoskopi de önerebilir.. gerçi ben laparoskopiye gerek duymadım, nasılsa sonuçta tüp olacak diye..
yanlız dr seçimi çok önemli.. biliyosun kanunlar değişti.. artık tüpte tek ebriyo transfer ediyorlar.. o yüzden dr un deneyimi daha bi ön plana çıkıyo..
kk dan izmirde Erol bey varmış diye duymuştum.. hatta kadriyede ona gidecekti..