• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese hayırlı kandiller...
bu mubarek gecenin hürmetine rabbim günahlarımızı bağışlasın.. amiin
Rabbim bu güzel gecenin hürmetine gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin amiiiinnn...

kızlar tek tek msj atamadım kusura bakmayın..

:ecrin_bebek: KIRKLARELİ :ecrin_bebek:
ahanda bizim buralaramı geldin seeennn:nazar:
kırklareline gelmişken banada uğra kııızzz.. yol üstündeyim ben.. Bababeskide in ara beni hemen gelirim seni karşılamayazemuszemus

balkondayım aşağıdaki komşularla sohbete daldım.herkes gitmiş zaten.
bende gideyim bari.kızlar hepinize iyi kandiller.
akşama doğru kardeşimler gelecek bu hafta onlar da burda.yoğun olacam yine.
öpüyorum hepinizi.
kızımız evde ya balkon muhabetlerinede başlamış..
ne güzel kardeşlerin gelecek.. onlar şimdi sana hiç bişey elletmezler.. nazlanma fırsatın olur.. hemde görüşmüş olursunuz..
şimdiden gözünaydın cnm

kuzum gelmedi benimki hala..3 gün kaladan beri hergün yapıyorum gebelik testi..hepsi negatif...gecen ay 23 ünde lekelenme oldu.24 ünde tamamen geldi.. bu ayın 10 unda ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm...yani yine ayın 24 ünde regl ollmam lazımdı.. bu sabah lekelenme oldu..bilmiyorum artık geliyor olabilir..Allahım hayırlısı neyse onu versin...

inşlh bebiş yerleşiyodur:Saruboceq:
:CüvCüv::emir_bebek:

kızlar orda hava nasıl burda şimdi biraz değişti..
nasıl yağmur nasıl yağmur anlatamam.. uzun zamandır böyle yağmur görmedim.. hava birden karardı.. inanırmısınız sokak lambaları bile yandı.. o derece yani..
hatta bi ara dolu yağdı.. millet arabaların üstünü örtmeye çalışıyo, rüzgar uçuruyo.. dolu da büyük büyük.. korktum valla..
bizim bile balkon kapılarından hep su girdi içeri..
hatta altlarına bişiyler sıkıştırdım ama o derece su geliyoki yetişemedim(yağmur karşıdan yağdı)
bende kilimleri katlayıp koydum kapı altlarına.. yinede çekyatların altı göl oldu.. napiiim yetiştiremedim temizlemeye.. yağmur dinince vileda kovasıyla topladım hep..
o derece çok yağmur vardı..

bu arada ben 2. kattayın.. Allah alçak yerlerde oturanların yardımcısı olsun..
bide enüstte oturupta çatısı olmayanların..

olcaycım bitanem nasılsın...

nasıl gidiyo hamişlik.. sabah bulantıların oluyomu..

iyiyim cnm ne olsun bende dr gittim reglim geldi hormonu tekrarlıyım dedim iki ay önce lsh yüksekti klomen kullandım ama tutmadı meyse ki düşnüş değerim dr sorun yok dedi 3 ay ilaçsız deneyeceğiz. Bu ay deneme olamıcak misafir gelecek memlekete düğüne gideceğiz yumurtlamam geç oluyor benim yazlığa geçince birkaç günde olsa denicem tutarsa artık... Ya bu ovulasyon testleri eczanede mi satılıyor fiyatı ne kadar nasıl kullanılıyor ve yumurtlama günlerinde de çift çizgi mi çıkıyor bana anlatsana Eylül'de kullanırım bende belki... Hakında hayırlısı olsun canım ama psikolojik açıdan reglin geçmedem test yapma cnm bende geçmeden yaptım bu ay ama negatifyi nitekim regli oldum biraz sabret birkaç gün geçsin öyle yap. Kafamızı ona odaladıkça daha da uzuyor süre...

sağol sedacım, gerçekten öyle ben 5 gündür testle bozdum kafayı zaten :) canım ben ovulasyon testini internetten almıştım, gebelik testiyle paket halinde 50 tane falan..çokta uygun fiyatı..google dan aratabilirsin, gittigidiyordan alıyorum ben hep...
bu test aynı gebelik testi gibi yapılıyor..reglinin 11. günüden başlıyorsunn yapmaya, kopkoyu çift çizgi oluştuğu zaman yumurtlama 24 saat içinde oldu yada olacak anlamına geliyor, hemen o günü değerlendiriyorsun tabi...

kırklareline gelmişken banada uğra kııızzz.. yol üstündeyim ben.. Bababeskide in ara beni hemen gelirim seni karşılamayazemuszemus

kızımız evde ya balkon muhabetlerinede başlamış..
ne güzel kardeşlerin gelecek.. onlar şimdi sana hiç bişey elletmezler.. nazlanma fırsatın olur.. hemde görüşmüş olursunuz..
şimdiden gözünaydın cnm

inşlh bebiş yerleşiyodur:Saruboceq:
:CüvCüv::emir_bebek:

inşallah gülercim, dua et benim için....

kızlar regl oldum ben..hayırlı kandiller diliyorum herkese..dualarımızın kabul olması dileğiyle...

sağol sedacım, gerçekten öyle ben 5 gündür testle bozdum kafayı zaten :) canım ben ovulasyon testini internetten almıştım, gebelik testiyle paket halinde 50 tane falan..çokta uygun fiyatı..google dan aratabilirsin, gittigidiyordan alıyorum ben hep...
bu test aynı gebelik testi gibi yapılıyor..reglinin 11. günüden başlıyorsunn yapmaya, kopkoyu çift çizgi oluştuğu zaman yumurtlama 24 saat içinde oldu yada olacak anlamına geliyor, hemen o günü değerlendiriyorsun tabi...

anladım cnm ama ben kullanmayayım şimdilik yoksa onunla da kafayı yerim ben.. Zaten özellikle reglimin 2. ve 3. haftası gün aşırı oluyor olacağı varsa muhakkak tutması gerekiyor aslında ama Allah kararlıyor canım zamanını ne kadar biz planlarsak planlayalım.. Bende geç yumurtluyorum reglim genelde 34 ve 35. günlerde geldiği için yumurtlama da 20 ve 21. günlerde oluyor genelde ben o yüzden belli olmadığı için hem 2. hem 3. haftayı değerlendiriyorum haliyle test yapacağım zamanda geç oluyor ama ben dayanamıyorum 28. günden itibaren başlıyorum test yapmaya ama yapmıcam artık ne zaman 35. günüm birkaç gün geçer o zaman yapıcam.. Canım hayırlısı olsun hakkında Allah'a dua et bu mübarek günde.. Allah ol dediği zaman olacak bizim bebeklerimizde en iyisi oluruna bırakmak canım...

anladım cnm ama ben kullanmayayım şimdilik yoksa onunla da kafayı yerim ben.. Zaten özellikle reglimin 2. ve 3. haftası gün aşırı oluyor olacağı varsa muhakkak tutması gerekiyor aslında ama Allah kararlıyor canım zamanını ne kadar biz planlarsak planlayalım.. Bende geç yumurtluyorum reglim genelde 34 ve 35. günlerde geldiği için yumurtlama da 20 ve 21. günlerde oluyor genelde ben o yüzden belli olmadığı için hem 2. hem 3. haftayı değerlendiriyorum haliyle test yapacağım zamanda geç oluyor ama ben dayanamıyorum 28. günden itibaren başlıyorum test yapmaya ama yapmıcam artık ne zaman 35. günüm birkaç gün geçer o zaman yapıcam.. Canım hayırlısı olsun hakkında Allah'a dua et bu mübarek günde.. Allah ol dediği zaman olacak bizim bebeklerimizde en iyisi oluruna bırakmak canım...

haklısın canım, ama ben elimden gelen herşeyi yaptıktan sonra oluruna bırakmak istiyorum..artık tüp bebek yolu göründü bana..yarın arayıp randevu alıcam, bakalım hayırlısı...:emir_bebek:

olcaycım bitanem nasılsın...

nasıl gidiyo hamişlik.. sabah bulantıların oluyomu..
iyiyim bitanem sen nasılsın gülerim ya ne bulantısı turp gibiyim sadece progestan içiyprum ya başım dönüyo habire yitorum bakalım ne olacak

kızlar regl oldum ben..hayırlı kandiller diliyorum herkese..dualarımızın kabul olması dileğiyle...
olsun şekerim dün konuştuklarımızı uygulama zamanı

haklısın canım, ama ben elimden gelen herşeyi yaptıktan sonra oluruna bırakmak istiyorum..artık tüp bebek yolu göründü bana..yarın arayıp randevu alıcam, bakalım hayırlısı...:emir_bebek:

al hayatım tam destek yanındayım canommmmmmmmmmmmmm

geliyom hızla güler karşıla beniiiiii

hayırlısı olsun bidenem yaaaaa

al canım
inşallah tedaviye başlamadan kendi gelir bebeğin
benimde aynı oldu amaaannnn olmuyo işte tüpe başlıyalım dedik eşimle
hastaneye gideceğimiz sıralarda hamile olduğumu öğrendim
inşallah bu güzel mübarek günlerde gelir bebeğin canım

günaydın kızlar

günaydın hayatııımmmmmm
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın seninde ben gibi rahat geçicek o zaman hamileliğin
benimde öleydi ne mide bulantısı nede baş dönmesi
habire yiyodum
ilk 3 ayda duba gibi olmuştum tabi orası ayrı :kedi: kaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek: KAYSERİ :ecrin_bebek:

GAYSERİ IH IH
GAYSERİ IH IH

kızlar ege üniversitesinden aldım randevumu, 11 ağustosa verdiler, tam ramazanın ilk günü.. nasip , hayırlısı bakalım...eşim pek memnun olmadı :(

kızlar ege üniversitesinden aldım randevumu, 11 ağustosa verdiler, tam ramazanın ilk günü.. nasip , hayırlısı bakalım...eşim pek memnun olmadı :(

iyi yapmışsın canom hayırlısı bakalım bekle 11 ağustosa ne kaldı ki moralini iyi tut bu ayda çalışmalara devam bakmışsın meleğin gelmiş gelmesede tedaviyle gelsin sonuç ta o yine senin bebeğin pozitif ol ki herşey olumlu olsun gülümmmmmmmmm üzülme ne olur bak biz neler yaşadık çiğdem neler yaşadı canım o yüzden sen daha şanslısın bulupta kaybetmek en zoru allah hepimizin yardımcısı olsun

amin cnm, hepimizin hakkında hayırlısı...rabbim hayırlısıyla hepimizin kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun...

iyiyim bitanem sen nasılsın gülerim ya ne bulantısı turp gibiyim sadece progestan içiyprum ya başım dönüyo habire yitorum bakalım ne olacak
mşlh mşlh.. inşlh hep böyle sorunsuz devam eder..:Saruboceq:
12. haftayıda gördünmüydü için dahada rahatlıycak..
sadece bu aylarda fazla yukarlara uzanma.. mutfakta en çok kullandığın şeyleri aşağılara koyki uzanmayasın..
bu aylarda Allah korusun uzanmak ve ani hareketler yapmak çok tehlikeli.. allah korusun bebişin kordonu güçlenene dek dikkatli ol bitanem..

randavu almana sevindim.. vereliniortak
aman boşver kocişleri başta hep böyle yaparlar, sonrada bişey olmamış gibi bizden daha hevesli olurlurlar..
sen doğru yoldasın..
bencede bi defa gidip ön görüşme yapın.. belki tüpten önce bi aşılama daha deneyelim diyebilir.. hatta laparoskopi de önerebilir.. gerçi ben laparoskopiye gerek duymadım, nasılsa sonuçta tüp olacak diye..
yanlız dr seçimi çok önemli.. biliyosun kanunlar değişti.. artık tüpte tek ebriyo transfer ediyorlar.. o yüzden dr un deneyimi daha bi ön plana çıkıyo..
kk dan izmirde Erol bey varmış diye duymuştum.. hatta kadriyede ona gidecekti..

bişiy sorcam..
benim 3 gündür felaket sağ popo kemiğim ağrıyo.. hatta öyle bi ağrıki taa sağ ayağıma kadar vuruyo, bazende uyuşmalar oluyo ayağımda ağrıdan dolayı..
arada hem sağ kalça kemiğim hemde tam orta bel kemiğim ağrıyo.. belim ağırmaya başladığındada yine ayağımda karıncalanma uyuyuşuluk oluyo.. hiç ayağımın üzerine bile basamıyom..

nedendir acaba.. burdaki sağlık ocağına gittim.. kandın doğumcuna görün dedi.. buderece ağrı normal değil dedi..
yarın için randavu aldım.. kısmetse bi gidicem bakalım...

bende de mşlh her ay yeni bişiy çıkıyo.. bakalım bu ay beni ne bekliyo..

Back
X