• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişiy sorcam..
benim 3 gündür felaket sağ popo kemiğim ağrıyo.. hatta öyle bi ağrıki taa sağ ayağıma kadar vuruyo, bazende uyuşmalar oluyo ayağımda ağrıdan dolayı..
arada hem sağ kalça kemiğim hemde tam orta bel kemiğim ağrıyo.. belim ağırmaya başladığındada yine ayağımda karıncalanma uyuyuşuluk oluyo.. hiç ayağımın üzerine bile basamıyom..

nedendir acaba.. burdaki sağlık ocağına gittim.. kandın doğumcuna görün dedi.. buderece ağrı normal değil dedi..
yarın için randavu aldım.. kısmetse bi gidicem bakalım...

bende de mşlh her ay yeni bişiy çıkıyo.. bakalım bu ay beni ne bekliyo..

gülerim hamilelik yenni başlıyo daha dur :1:
bende 26-27. haftalarıma kadar çok ratattım
ondan sonra o kalça ağrısı amanın bazen adım atamıyodum
hatta haftam ilerledikce kalça ağrım ön tarafa doğru vuruyo
yatamıyon kalkamıyon yatakta bi taraftan bi tarafa dönmek işkence gibi geliyo bacak arası ağrısından dolayı öle yani

he bak ayak şişmesini unuttum bilmiyorumkismile
ben normalde 36 numara ayakkabı giyerdim
şimdi kendime 38 numara altı düz yazlık sandaletler terlikler aldım işe gelirlken onlarla geliyorum ki onlar bile sıkıyo ayağımı. kaydirigubbakcemile3 doktor her gebelikte olabilen bişey bacağında olursa hemen gel demişti.

iyiyim bitanem sen nasılsın gülerim ya ne bulantısı turp gibiyim sadece progestan içiyprum ya başım dönüyo habire yitorum bakalım ne olacak
mşlh mşlh.. inşlh hep böyle sorunsuz devam eder..:Saruboceq:
12. haftayıda gördünmüydü için dahada rahatlıycak..
sadece bu aylarda fazla yukarlara uzanma.. mutfakta en çok kullandığın şeyleri aşağılara koyki uzanmayasın..
bu aylarda Allah korusun uzanmak ve ani hareketler yapmak çok tehlikeli.. allah korusun bebişin kordonu güçlenene dek dikkatli ol bitanem..

randavu almana sevindim.. vereliniortak
aman boşver kocişleri başta hep böyle yaparlar, sonrada bişey olmamış gibi bizden daha hevesli olurlurlar..
sen doğru yoldasın..
bencede bi defa gidip ön görüşme yapın.. belki tüpten önce bi aşılama daha deneyelim diyebilir.. hatta laparoskopi de önerebilir.. gerçi ben laparoskopiye gerek duymadım, nasılsa sonuçta tüp olacak diye..
yanlız dr seçimi çok önemli.. biliyosun kanunlar değişti.. artık tüpte tek ebriyo transfer ediyorlar.. o yüzden dr un deneyimi daha bi ön plana çıkıyo..
kk dan izmirde Erol bey varmış diye duymuştum.. hatta kadriyede ona gidecekti..

sağol gülerim, ben zaten bi laparaskopi ameliyatı geçirdim 1,5 sene önce..1 kez daha isticeklerini sanmıyorum..ameliyatımı ve aşılamamı erol bey yaptı zaten..erol bey ayrıca ege üniversitesinin profu.. ama ben sanmıyorum karşılaşacağımı yengem özel muayenesine gidiyor, orda bile diğer dr.ler yapıyor kontrol vsleri..hakkımızda hayırlısı bakalım..

yatamıyon kalkamıyon yatakta bi taraftan bi tarafa dönmek işkence gibi geliyo bacak arası ağrısından dolayı öle yani

ayy Allah yardımcın olsun bacım ya, korktum vallaha bilmiyorumkismile

haklısın canım, ama ben elimden gelen herşeyi yaptıktan sonra oluruna bırakmak istiyorum..artık tüp bebek yolu göründü bana..yarın arayıp randevu alıcam, bakalım hayırlısı...:emir_bebek:

dopeu söylüyorsun canım bende öyle düşünüyorum ama yumurtlama içinde birşey kullanınca ilişki de görev haline dönüşüyor ister istemez o düşünceyle oluyor ve bu da hamileliği engelleyen faktörlerden biri.. Çoğu kişi hiç beklemediği ve düşünnmediği zamanlarda hamiş kaldığını söylüyor ama ben de yapamıyorum bunu tabii o günlerde aklım hep tutacak mı sorusunu soruyor.. Canım aşılama denemiş miydin. Yani önce aşılama sonra tüp bebek yapıyorlar hemde ancak aşılamayı deneyip tutmazsa tüp bebekte devlet yardım ediyor yoksa etmiyor çünkü keyfiye giriyormuş aşılama yaptırmadıysan önce onu dene derim. Aslında önce klomen ve çatlatma iğneleri kuıllanılıyor hızlandırmak için sonra aşılamaya geçiliyor.. Hakkında hayırlısı olsun canımcığım...

dopeu söylüyorsun canım bende öyle düşünüyorum ama yumurtlama içinde birşey kullanınca ilişki de görev haline dönüşüyor ister istemez o düşünceyle oluyor ve bu da hamileliği engelleyen faktörlerden biri.. Çoğu kişi hiç beklemediği ve düşünnmediği zamanlarda hamiş kaldığını söylüyor ama ben de yapamıyorum bunu tabii o günlerde aklım hep tutacak mı sorusunu soruyor.. Canım aşılama denemiş miydin. Yani önce aşılama sonra tüp bebek yapıyorlar hemde ancak aşılamayı deneyip tutmazsa tüp bebekte devlet yardım ediyor yoksa etmiyor çünkü keyfiye giriyormuş aşılama yaptırmadıysan önce onu dene derim. Aslında önce klomen ve çatlatma iğneleri kuıllanılıyor hızlandırmak için sonra aşılamaya geçiliyor.. Hakkında hayırlısı olsun canımcığım...

sağol cnm, benim zaten 2 negatif aşılamam var..1 tanesi raporlu...evet tüpten önce 2 tane aşılama sınırı var..ama benim durumum farklı, eşimde problem yok, belki o yüzden direk tüp yaparlar..inşallah uğraşmayız çok fazla...

sağol cnm, benim zaten 2 negatif aşılamam var..1 tanesi raporlu...evet tüpten önce 2 tane aşılama sınırı var..ama benim durumum farklı, eşimde problem yok, belki o yüzden direk tüp yaparlar..inşallah uğraşmayız çok fazla...

anladı cnm aşılaman varsa raporunda varmış bence bir sorun olacağını sanmıyorum sadece erkekte hiç sperm yoksa yada çok azsa o zaman direk tüp bebek yapılıyormuş aşılama yapılmadan... Bakalım bende 3 ay klomen kullanmıcam aynen senin gibi garanticiyim aylardır yumurta takibine gittim klomenin etkisi olmuş mu diye oldu ama tutmadı bu ay ve bir daha ki ay doktora gitmicem.. Gitsem de dr sadece çatlamış çatlamak üzere, şu günler ilişki olsun diyor o kadar.. Zaten çatlayacağını bende belirtilerden anlıyorum... Klomenden sonra aşılamaya geçildiğini biliyorum hormon yaptırdım o yüzden boşuna ilaç almıyım diye onunda bir süresi var neyse ki düşmüş değerlerim dr kalsa daha klomen verecek bana iyi ki yaptırmışım.. Biraz kendi haline bırakacağım bakalım 3 ayın sonunda hala tutmaz dr yolu gözükecek yine bana hakkımızda hayırlısı olsun randevunu da almışsın İnşallah gelir bebeğin bekletmeden bazen bana da kolay yol aşılama ve tüp bebek gibi geliyor hiç uğraşmadan yaptırıvereyim diyorum zamana bıraktım şimdilik...

anladı cnm aşılaman varsa raporunda varmış bence bir sorun olacağını sanmıyorum sadece erkekte hiç sperm yoksa yada çok azsa o zaman direk tüp bebek yapılıyormuş aşılama yapılmadan... Bakalım bende 3 ay klomen kullanmıcam aynen senin gibi garanticiyim aylardır yumurta takibine gittim klomenin etkisi olmuş mu diye oldu ama tutmadı bu ay ve bir daha ki ay doktora gitmicem.. Gitsem de dr sadece çatlamış çatlamak üzere, şu günler ilişki olsun diyor o kadar.. Zaten çatlayacağını bende belirtilerden anlıyorum... Klomenden sonra aşılamaya geçildiğini biliyorum hormon yaptırdım o yüzden boşuna ilaç almıyım diye onunda bir süresi var neyse ki düşmüş değerlerim dr kalsa daha klomen verecek bana iyi ki yaptırmışım.. Biraz kendi haline bırakacağım bakalım 3 ayın sonunda hala tutmaz dr yolu gözükecek yine bana hakkımızda hayırlısı olsun randevunu da almışsın İnşallah gelir bebeğin bekletmeden bazen bana da kolay yol aşılama ve tüp bebek gibi geliyor hiç uğraşmadan yaptırıvereyim diyorum zamana bıraktım şimdilik...

sedacım bana beklemek çok zor geliyor artık, yaşıım çokta geçmeden anne olmak istiyorum..onu çok özledim, bir an önce kavuşmak istiyorum mis kokuluma..:emir_bebek:

kızlarr nassınız bakalımmm ben bursadayım gezıomm
cananımm hayırlısı olsun kuzum ıns en kısa zmnda gelır melegınnnn

he bak ayak şişmesini unuttum bilmiyorumkismile
ben normalde 36 numara ayakkabı giyerdim
şimdi kendime 38 numara altı düz yazlık sandaletler terlikler aldım işe gelirlken onlarla geliyorum ki onlar bile sıkıyo ayağımı. kaydirigubbakcemile3 doktor her gebelikte olabilen bişey bacağında olursa hemen gel demişti.
gülerrrrrrrrr ordamısın canımm :3:
malesef canım karşılaşamadık..
yapma yaa dahada mı artacak amanıııınneyvahedigeldismile
aynen o dediklerin bende var aslında.. benimde ayak numaram büyüdü.. 36 dan 37 terliklere transfer oldum senin demenle onlar bile sıkar oldular.. yine büyüdüm:kedi:
yatakta dönemiyorum zaten gece bile ağrıdan yanıyorum.. gündüzleri hiç sorma ayağıma o derece vuruyoki, basamıyorum üstüne.. 80lik ninenler gibi oldum..
sağlık ocağındakilerde gaz verdiler.. kötü bişiy olabilir dediler.. bende dr randavuma biraz erken gidicem buay.. yarına gün aldım.. bakalım benim dr ne diycek bu duruma..

ben balkon yıkarken belimi arttırdığımı sanıyodum.. demek bunlar hep kalça ağrıyısmış.. eyvahedigeldismile

kızlarr nassınız bakalımmm ben bursadayım gezıomm
cananımm hayırlısı olsun kuzum ıns en kısa zmnda gelır melegınnnn
gez bakalım gezente bayan zemuszemus

canancım daha önce laparoskobin varmış.. bencede o zaman tekrar istemez..
inşlh herşey yolunda gider.. ayın 11ne az kaldı dualarım seninle.. inşlh güzel bi olaya adım atarsın. belkide seninde bebişinin gelmesinin kısmeti, benim gibi tüp ten olur..
artık ikimizde tüpçüyüz desene

evet gülerim ya, sağlıklı ve hayırlısı olsun, tüp aşılama doğal farketmez...sonuçta hepsi benim...beklemek yoruyor artık beni gülerim hayırlısıyla gelsin nazlı yavru...

ayy Allah yardımcın olsun bacım ya, korktum vallaha bilmiyorumkismile

saol canım
aman sen bana bakma
Rabbim inşallah sağılığıyla sıhatiyle bebeğini verir
insan herşeye katlanıyo valla
Allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
ben kendime kızdım şimdi yazdıklarımı okuyunca
5 sene bekledim bunlaramı dayanamıyorum neden yazdım diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

:ecrin_bebek:tokat:ecrin_bebek:
ben memleketımdeyım bugunn tokat :1:

kıs gezmeciiiiiii
nasıl gidiyo gezme
çok yormadan kendini gez olur mu

malesef canım karşılaşamadık..
yapma yaa dahada mı artacak amanıııınneyvahedigeldismile
aynen o dediklerin bende var aslında.. benimde ayak numaram büyüdü.. 36 dan 37 terliklere transfer oldum senin demenle onlar bile sıkar oldular.. yine büyüdüm:kedi:
yatakta dönemiyorum zaten gece bile ağrıdan yanıyorum.. gündüzleri hiç sorma ayağıma o derece vuruyoki, basamıyorum üstüne.. 80lik ninenler gibi oldum..
sağlık ocağındakilerde gaz verdiler.. kötü bişiy olabilir dediler.. bende dr randavuma biraz erken gidicem buay.. yarına gün aldım.. bakalım benim dr ne diycek bu duruma..

ben balkon yıkarken belimi arttırdığımı sanıyodum.. demek bunlar hep kalça ağrıyısmış.. eyvahedigeldismile

canım telaş yapma her gebelikte oluyomuş bunlar
vücut kendini doğuma hazırlıyomuş

sedacım bana beklemek çok zor geliyor artık, yaşıım çokta geçmeden anne olmak istiyorum..onu çok özledim, bir an önce kavuşmak istiyorum mis kokuluma..:emir_bebek:

Tabi Canan senin artık daha fazla beklemene de gerek yok aşılam yapılmış yapoılabilecek herşey yapılmış zaten her an reglimi olacağım diye beklemektense harekete geçmek çok daha iyi. Artık zaten tüp bebekte kendiliğinden hamile kalmak kadar doğal birşey oldu.. Benim daha 2. denememdi aşılama felan aşamalarına da daha gelmedim klomen kullandım şimdi ona da gerek kalmadı ancak bir sene sonunda aşılama felanda yaptırıp hala daha gelmezse bende düşünürüm artık tüp bebek.. Allah hayırlısıyla nasip etsin İnşallah canım...

Tabi Canan senin artık daha fazla beklemene de gerek yok aşılam yapılmış yapoılabilecek herşey yapılmış zaten her an reglimi olacağım diye beklemektense harekete geçmek çok daha iyi. Artık zaten tüp bebekte kendiliğinden hamile kalmak kadar doğal birşey oldu.. Benim daha 2. denememdi aşılama felan aşamalarına da daha gelmedim klomen kullandım şimdi ona da gerek kalmadı ancak bir sene sonunda aşılama felanda yaptırıp hala daha gelmezse bende düşünürüm artık tüp bebek.. Allah hayırlısıyla nasip etsin İnşallah canım...

amin bitanem, hepimize...

günaydın kıslar
öznur dün hastaneye gitcekti naaptı acaba
bugün gelip yazar belkim neler oldunu

Back
X