- Konu Sahibi EU3
- #19.641
kız nire gittin canommmmmmm
bırdayım aşkımm, naptın nasıldı..duydunmu meleğini...minimancık daha kuzzuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız nire gittin canommmmmmm
kız öznur topiğimize 2. bi çoşkun dahamı geliyo yoksa şakkıdıkızlar gördüğünüz gibi artık abuk sabuk saatlerde geliyorum.
geçmişi okuyamıyorum yarına bıraktım.çok uykum var.merak etmişsinizdir.
dün dr.a gittim bebeğin başı yine 3 hafta ilerde çıktı.dr.um bi sorun yok dedi.
ama biz rahat etmedik detaylı dopler için gittiğimiz dr.a gittik.adam baktı güldü.
erkek ya testesteron hormonu beynine çalışıyo kafası ondan büyük diye espri
yaptı.bidahakine kız yapın kafası küçük olur dedi.bi sorun yokmuş adam esprilerle
gönderdi yani bizi.bizim de içimiz rahatladı.yarın geçmişi okuyup hepinize yetişmeye çalışırım canlar.
şimdilik iyi geceler.
gelince haberdar et bizi..kızlar benim bugün kontrolüm var kalp artışları için gideceğiz inşallah sorun çıkmaz
akşam üzerleri midem çok bulanıyo çıkartıyorum eve giderken arabaya binmek bile midemi bulandırıyo sabahları çok iyiyim şükür bakalım daha neler yaşayacağız
bugün biraz evi taraşladım.. çeyizimden bebiş için ne varsa çıkardım.. bi dünya şey çıktı.. tüllü tüllü çoraplar, kendi ördüğüm bebiş yelekleri.. bigün fotolarını çekip koyucam buraya daha kenar köşede bişiyler var. hepsini bi meydana çıkarayım..kızlar ya artık sohbet edemiyoruz herkes başka saatlerde giriyo.bugün nurten hastanede
olcay öyle.seval bursada.güler ne ediyo bilmem.canan gelmiş gitmiş.seda yok,
e bende biraz gideyom ozaman.
bu arada unuttum söylemeyi benim oğlan başaşağı dönmüş :)
daha değil randevum 6 buçukta
ama zor bekliyorum endişe korku meak heyecan hepsi var bende ay ne karışıyor insan ya
kız öznur topiğimize 2. bi çoşkun dahamı geliyo yoksa şakkıdı
kızımı ekrandan uzak tutayım nlr nlmaz.. hem benim kızçem kudretin oğluyla sözlüaklinialirimsmile
gelince haberdar et bizi..
kalp atışlarını gördükten sonra daha bi bağlanıcan bebişine artık inanıcan göbüşünde yaşayan bi fıstık olduğuna :CüvCüv::ecrin_bebek:
bulantılarda normal canım sana tavsiyem olips şekerler varya onların meyveli olanlarından veya mentollü olanlarından bi tane at ağzına ozaman araba okadar çok etkilemiyo.. ama hemen kırıp yeme.. eve gidene dek ağzında dursun..
bugün biraz evi taraşladım.. çeyizimden bebiş için ne varsa çıkardım.. bi dünya şey çıktı.. tüllü tüllü çoraplar, kendi ördüğüm bebiş yelekleri.. bigün fotolarını çekip koyucam buraya daha kenar köşede bişiyler var. hepsini bi meydana çıkarayım..
oğlunun dönmesine sevindim. gözünaydın canım. artık nurtiş deyişinle ıkınmak kaldı. hayırlısıyla rabbim bi avazda kurtarır hepimizi inlş:Saruboceq: