sedacım bence madem kına gecesi siyah giyeceksin bari düğünde yeşil giy ruhun renklensin dimi ama canım.. hep siyah hep siyah.. biraz renk kat olaya..
öznurcum evet yaa epeydir tabloyu göremeiyoduk bi el atta görelim kim ne durumda.. sonrada güncellemeleri ben takip edebilirim istersen..
kız nurten emzirme kursuna gittim dedin ama bize bişiy anlatmadın aşk olsun.. bize de azccık naptınız orda, bizde gitmiş kadar olalım enazından..
bu arada izmirdeymişsin oohh güzel izmirde gez dolaş bakalım.. yarın istanbul trafiğinde cebelleşicen..
senin efeciğede mşlh hem kilosuna hem hareketlerine..

bütün herkesi başına asker etmiş desene..

yaramaaaz
olcaycım gözünaydın canım.. cinsiyeti ilk belli olduğu gün kocişle bişiyler al.. hatıra kalır.. ilk eşyasıydı diye..
ha sahi sanada söyliim. bana ilk don al dediler.. bebek donansın diye.. bende ilk fırfırlı külot aldımkaydirigubbakcemile3
sevalcim ne güzel stres atıyosun.. bende evi bi düzene koysam bende 1haftalığına felan annemlere gitmek istiyorum.. doğum öncesi gezmek istiyorum teyzelerimi dayılarıma çaya gitmek istiyorum..
offf oda değişkliği var bizde heryer heryerde.. bi bitse hayırlısıylada kızçemin giysilerini yıkayıp yerleştirsem..