• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedacım canım bizlerin yerinede tatil yap olurmu ohhh ne güzel gez eğlen çocuk olmadan ne yaptıysan kar sende tadını çıkar hayırlısıyla bu tatil iyi gelir kafan dağılırda hamile olursun çünkü tedavi herşey boş hiç ummadığın anda hamile kalıyosun kafanın rahat olması lazım ben o kadar tedaviyle hamile kalamadım ara verdim ramazanda hiç ummadığm zamanda hamile kalmışım üstelik gece hemen yıkandığım halde eşimde ankaraya gitmişti çok az yapmıştık ramazan diye yani anlayacağın rabbim ne zaman ol derse oluyo herşey boş bunu anladım

canımm sağol bende kafam dağılsın diye çok istiyorum zaten çünkü çok bunaldım tüm kış evdetdim ev işi, kurs, dersler derken çok sıkıldım şimdi de dersler bitti ama havalar sıcak akşam olmadan bir yere çıkılmıyor. Aslında Antalya yapalım yine dedik geçen sene ki oteli eşim çok beğenmişti sakindi ama turla gittik iki senedir ama bu sene düğünden sonraki haftaya tur yokmuş Ramazam nedeniyle yapmayacaklarmış..Bizde oruç tutamıyoruz benim gastrit var ileri derece de ilaç içiyorum dr yasakladı daha geçen sene.. Eşim de öyle midesi ama yine de denemek istiyorum da bakalım içimde rahat olmuyor oruç tutmayınca..Senelerce hep tuttum neyse artık... Kendimizde gidebilirdik ama neyse Yalova'ya gidelim dedim artık.. Hava değişikliği de olsa kardır dimi.. Valla öleymiş nerdeyse hepiniz ummadığınız zamanlarda hamiş kalmışsınız belli olmaz.. Bende zamana bırakmaya karar verdim artık.. Stres çok etkili oluyor hazır hormonlarımda düzene girmişken ilaç kullanmak istemiorum 3 ay zaman verdi dr olmazsa yine görüşürüz dedi.. Kudretçiğim valla bende le diyorum tadını çıkarın bol bol dinlenin zaman bulamayacaksınız sonra diyom. İnsan sanıyor ki ağlar doyururum, altını alırım, uyuturum ne olacak ama öyle değil demekki.. Ana kucağı bizde düşünmüyoruz ben zaten ufağım birde anakucağı taşıyamam.Zaten her yere arabayla gideriz oto koltuğu alcam bir de ana kucağı omza bağlananlardan istiyorum çok güzel oluyor kadınlar takıyorlar pazarda geziniyorlar rahat bişeye benziyor sonrada arabaya binecek zamana gelir zaten.. Çoğu kişi görüyorum hastanede battaniyeye sarıyorlar kucaklarında taşıyorlar yanii gereksiz bence de...

amanınnnnnnnn bende hiç bişey yok yandım desenize güler hepsi çok güzel alllah güle güle giydirmek nasip etsin amanın ne garip duygular ya
çok teşekkür ederim bitanem allah daha güzellerini sanada nasip etsin inşlh..

Gülerciğim süperlermiş yaaa bak ne güzel elinden geliyor senin çok güzel hırkalar örmüşsün benim elimden gelmiyor maalesef ama annemin sandığında benden kalan kıyafetler, battaniyem, patiğim duruyor onları çıkartırıcam ve yıkayıp kullanıcam bebeğime çok arzu ediyorum kjendi kullandığım şeyleri giymesini tabi ne haldelerdir senelerdir swandıkta bir fikrim yok en büyük zevkim bekarken sandıktaki eşyalara bakmaktı kokusunu çok severdim. Ama maharetli bir yengem var çocuklaro olmadı maalesef. Akrabaların bebeklerine hep örer bana heralde dünyayı örer sağolsun ondan umudum var güzel modelleri göstericem örecek hele bir bebiş gelsin de.. senin bir set mi hastane çıkışın var yani 3 set daha alacaksın 4 takım olacak bence fazla olmazmı çünkü hastane çıkışları ilk doğum boy ve kilosuna göre yapılır çabuk büyüdüğü de göz önüne alınırsa elinden kalır sonra bence daha çok alt üst takımlar al biraz büyük alma şansın olur onlarda.. Badileri bol tut tabii en çok kullanılan şeylermiş..
teşekkür ederim canım rabbim sanada nasip etsin inşlh.. bebiş bi gelsin etraftan örgü getirende çok olur merak etme.. hem bak yenge örgü seviyomuş..
hastane çıkışını bitane daha alsammı diye düşünüyorum kullanılırmıki acep.. haklısın bide alt üst türü şeyler daha kullanılıyomuş..
almaya daha yeni başladık.. yavaş yavaş alıcaz bişiyler..

canım hepsi çok şeker bunların ya.sağlıkla giysın ınsş opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim gülüm.. allah daha güzellerini sanada nasip etsin inşlh..
sende hamarat gacısın eminim benden daha fazla şeyler örmüşsündür sen...:hulya:

gülerim hepsi çok şeker bunların, mini mini yaaaa....Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
çok teşekkür ederim canancım alah daha güzellerini sanada nasip etsin..

Gülercim hepsi muhteşem bayıldım valla güle güle giyinsin güzel gelinim hele o beyaz hırkaya pullu pembe süvetere mavi yeleğe bayıldım çok güzellerrrrrrr maşallah ne beceriklisin aldıklarında çok güzel pembe pembe içim gitti bi kız doğurasım geldi kızlarınki daha cicili bicili oluyo ama bence sana tafsiye fazla bişey alma ben çok pişmanım aldıklarımın yarısını giyydiremedim bile hepsi kaldı hemen büyüdüğü için küçük kaldılar neyse tecrübe oldu bi dahakine lazım olanları alırım çok gereksiz şeyler almışım boşuna masraf sen sakın fazla bişey alma sonrasını düşün hemen büyüyo bebek daha alınacak çok şey olucak benimkiler küçük kaldı bir ay sonra yeniden alışveriş yapmamız gerekecek
teşekkür ederim canım..
ne alıcağım konusunda kararsızım.. daha bidünya alınması geren var.. bebek kıyafetlerine bakıp bakıp duruyom.. ne alıcağımı bilemiyorum bazen.. senin dediğin gibi herkes diyo "çok çabuk büyüyolar fazla alma" diyorlar.. zaten para yok, oyüzden en gereklileri almak istiyoz..
acaba 1tane daha hastane çıkışı alsammı ki, kullanılıyomu..
5li setten daha 3-4 takım al diyolar lazım olurmu okadar alayımmı..
bende çanta tipi ana kucağı almak istemiyorum.. bi arkadaşım bana geçici olarak verecek zaten ilk 3ay kullanılıyo oda bitek aşıya felan götürürken dedi.. sonra geri vericem.. almıycam yani..
bide onların içinde, bu çantalı ana kucağı setinin içinde küçük yere konupta sallanan ana kucağı tarzında bişiy var.. hani dik konuma da getirip koltuk gibi kullanılabiliyo, onlardan istiyom. acaba ayrı olarak satılıyomudur.. tv seyrederken veya diğer odada ona koyup sallarım..

ee kudretçim pembiş pembiş giyinelimki mert bey damadım beğensin kızımızı dimi ama..
beğensinde almaktan vazgeçmesin sonra kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

bu arada kudretçim.. dileğin bebişin cinsiyetini sormuşsun
dileğin bi oğlu vardı.. şimdi olacak bebişide oğlan.. çok şanslı..

çiğdemi bende arayamadım.. hemde seni tekrar arıycam diye söz verdim.. ama arayamıyorum işte..akşam bile aklımdaydı.. 2 hafta oldu dimi.. :((
acaba şimdi napıyo.. evdemidir, kayın validesindemidir.. iş durumunu napıcak acaba..
offf en berbatıda... neyse.. anladınız siz onu..
Allah sabırlar versin.. allah yardımcısı olsun çok zor..

akşam eşimin amcasında mevlüt vardı..
kaynanamın köyüne gittik.. zaten kaynanatörle bitişik oturuyorlar..neyse..
kaynanam yine moralimi bozdu.. ben dedim işte bebişin kilosu normalden önde gidiyo. dr bu gidişle 3.5kilonun üstünde doğar dedi. hemde böbreklerimdeki sorun iyileşmezse erken doğum olma ihtimalim var dedim de..
dediki (kötü manada söyledi) kilolu bebek olsun napalım.. dedi.. sinir oldum.. görümcem 97kgla hamiş kaldı 2.400gr bebeişi oldu..
bide dediki.."negüzel halasına benziyo" yine sinir oldum.. bende dedim.. sinem kendi karnındaki bebeğine kendine benzetememiş. benim karnımdakimi ona benziycek.. demekki ben değil bebek kilo alıyo. daha iyi ya ben kilo alıpta napıçam dedim.. maksat bebiş gelişsin.. demekki kanım yarıyo çocuğa dedim.

offf daha şimdiden halasına benziyo demeye başladı bu kaynanatör yaa:oklava:

bu arada görümcem şuan 118kg bebişide 5,5aylık 7kg
hep diyodu bebiş çok ağırlaştı taşıyamıyom bana bbek arabası alın diye.. sonunda aldırtmış..

bana kaynanam diyoki.. ne gerek var bebek arabasına al kucağına götür.. bende dedimki "bizde alışverişi ben yapıyorum,, marketti, pazardı. en azında arabanın alt sepetine aldığım domates biberi koyarım.. hem benim bebiş allah nasip ederse daha 2.veya3. ayında 7-8kg olucak, peki ben nasıl taşıycam dedim"

ama tabiki duymadı. o yine muhabbetine devam etti.. para harcamak istemiyo anladım ben onu.. para içinde yüzüyo, ona bi araba koymaz.. hem kızına almış bende isterim banane dimi ama:umursamaz:

hem bide 5yıl boyunca sürekli baskı yaptılar, torunda torun diye.. alın size torun.. ama icraaat nerde yooook..
sinir oldum yine:oklava:

kocişte kredi kart borcunu söyliycekti sözde "baba ödeyemiyorum yardım et diye" ama bişey diyemedi..
kocişte haklı kaç ay oldu hep katlanıyo. bu pazarteside yatırmazsak 3milyar olacak. aldığı maaşın yarısı zaten ev kirası ve tüp bebek kredisine gidiyo..
hiç düünmüyorlar bu çocuk nasıl ev geçindiriyo diye.. bide sorunlu bi hamilelik geçiriyoz hep drlar dayız..
sadece formaliteden paranız varmı diye bikez soruyo.. kociş anlatmaya başlayıncada duymazlıktan geliyorlar..
sonrada kaynanatör millete bizden için "onların bi sıkıntısı olsa biz gece uyuyamıyoz, onların bi borcu olsa babası hemen öder ama onlar bizden hiç para istemezler" deyip bana para istemeyin bizden buz gibi soğarım sizden demeye getiriyorlar.. kaydirigubbakcemile3 anlıyorum ben onu..

daha bebişe hiç bişiy almamış.. almayada pek niyeti yok gibi..
nasıl toruna hevesli babanne anlayamadım gitti.. herşey lafta.. ama.. icraat yok

ohh bee döktüm içimi rahatladım..
iyiki burası var.. yoksa bunları kime anlatabilirdim.. kocişin akrabalarından birine ağzımdan kaçırsam savaş çıkar valla..kaydirigubbakcemile3
hepsi süper dedikoducu

buarada 27. haftama girmişim..

olcaycım seninde zor günleri atlatmaya az kaldı canım.. az sabır..

önceleri nurtenler felan 26-27. haftalarındaydı ben sanki o günleri hiç göremiycekmişim gibi geliyodu.. bak görki zaman hızla geçiyo.. seninde 12. haftandan sonrası su gibi geçecek.. az kaldı..

hem 12.haftada bebişin cinsiyetide belli olacak.. içine ne doğuyo.. sence kız kızmıdır, erkek mi..

sanki bana seninde kızçen olacakmış gibi geliyo..

Amaann Gülerciğim onlar zaten kendi çocuklarına birşey kondurmazlar ki hep övünürler kızı doğrmuş zayıf çocuğu sürekli kendine almış nesi benzeyecekmiş bebeğinin de ona hayret birşey.. Bak bir de 118 kg olmuş senin hamile olduğun bile belli değil nerdeyse bol şeylerde giyince fotolarında felan hiç hamile demezsin ki haftan o kadar ilerlemiş kilosu da iyi ama senin yapın kilo alan cinsten değil. Sevineceği yerde bir de eleştiriyorlar. Madem o kadar torun istiyorlardı arabasını hiç olmazsa alsınlar çok bişi mi yanii.. Benim kaynanamda her över çocuklarını şöyle çalışlanlardı, böyle terbiyelilerdi yok efendim kıymetini bil bizdeyken böyle değildi sana çok ilgili aman şöyle sana yardım ediyoe, böyle yapıyor daral geliyor bazen. Ben biliyorum bebeğim olunca başıma gelecekleri ihtiyaçlarıdan alır ona bişi diyemem eminim alacaklarından ama çok karışacaktır çünkü çok titiz ve yönlendirmeyi seve biri kendi bildiklerini uygulatmaya çalışacak sürekli arayacak gelecek.. Şöyle yap böyle et diyecek sinir olucam ben eşim ben karıştırmıcam diyo ama eşim işte nereden müdahele edecek.. Herşeyime karışacak biliyorum ben. Şimdi evlerine gelen kadın tatilde çatı ustalarını çağırmış tabi bahçe felan pislenmiş bana diyor ki oğlumla gelrsiniz süpürür silersiniz tamam hali yok şeker, tansiyon var fazla ayakta kalamıyor gerçi çoğu da naz ya neysee kayınpederim gibi birini bulmuş ohh yan gel Osman:)Ama kadıon gitmeden yaptırsaydı ya çatıyı dimi ama benimde Pazartesi annem gelecek zaten birkaç gün kalacak düğne gitcez memlekete kadını gezdircem felan ee dedi bugün annen gelecek senin annemde gelir o oturur biz temizleriz dedim oğlunla yok dedi ev dağınık böyle görmesin o da bahane annem sigara içiyor ya ondan rahatsız oluyor ki annem yanlarında da içmiyor geçen yazdan taktı işte... Artık Salı günü annem, evde bırakacağız onun evini süpürmeye balkonunu yıkamaya gidicez kayınpederim kızdı kızın annesi gelecek ne olmuş dursun böyle diye o da eşine bağırdı ben yapamıyorum böyle mi duracak diye... El mahkum yok annem gelmiyor olsa neysee bir de onu yalnız bırakıp ona gidicem.. Annemde diyecek biliyorum kadın varken niye yaptırmadılar diye off hep arada kalıyorum.. Ohh bende rahatladım kıız eşim yanlış anlayacak diye ona da bşi diyemiyom kırk yılda bit bişi istedi dicek o da...

aslında senin kaynanatörün canı istese bal gibide yavaş yavaş toparlar ama geline yaptırmak varken niye yapsın bu cadılar.. birazda annenimi kıskanıyo acaba.. o geleceği zamanamı denk getirdi bu işleri..
bak allahtan kayınpederin senden yana.. belki ogüne dek değişir yoluna girer herşey..
şimdi anneni bırakıp oraya temizliğe gitmekte ayıp olur. kadıncağız zaten herzaman gelmiyo, siz giderseniz yanlış ta anlamasın.. veya herşeyi söylersin annene o sana bi fikir verir şöyle yap diye..

tatil bittimi :(
ne çabuk..
daha benim için gezmediiiiinnn

aslında senin kaynanatörün canı istese bal gibide yavaş yavaş toparlar ama geline yaptırmak varken niye yapsın bu cadılar.. birazda annenimi kıskanıyo acaba.. o geleceği zamanamı denk getirdi bu işleri..
bak allahtan kayınpederin senden yana.. belki ogüne dek değişir yoluna girer herşey..
şimdi anneni bırakıp oraya temizliğe gitmekte ayıp olur. kadıncağız zaten herzaman gelmiyo, siz giderseniz yanlış ta anlamasın.. veya herşeyi söylersin annene o sana bi fikir verir şöyle yap diye..

Ya tabiki yapar yapmak istese tamam hemen başı dönüyor tansiyonu felan var ama o kadarda değil.. Biraz da naz var. Kayınpederim sağolsun herşeyini yapıyor çayına, kahvesine kadar ayağına getiriyor, yemeğini hazırlıyor kadın yapıyor, kayınpderim ısıtıyor tabağına koyuyor felan.. Rahatsız olduğunu da biliyor tabii..Tamam bu zamana kadar benden birşey istemedi kaç aydır evdeyim evime gel şunu yap demedi zaten kadıb geliyor haftanın 4 günü neden bana desin. Ama benim kızdığım şey çağırması da değil elime yapışmaz normal zamanda yaparım sorun o değil. Kadın izne gitmeden çatı aktarması yapılabilirdi sonuçta ve annemin de geleceğini biliyor. Anneme de söylemek istemiyorum aramızda sorun varmş gibi algılayacak oda onu da üzmek istemem.. O gelince inadına yapıldığını algılar ben kadın varken yaptırmadı dersem belki düşünür kendisi bende arada kaldım işte annemi bırakcam ev temizlemeye gitcem annemde şimdiyi mi buldu dicek.. Sen annenle kal Eren gelsin süpürsün yıkasın gitsin dedi ama öle de olmaz ki annem rahatsız olur bu sefer özellikle gitmedin sanır der annem yollar zaten beni yanlış anlamasın diye ki bende eşimi tek gönderemem.. 1 saattte işimiz biter.. Ama insanın düşünmesi lazım kızın annesi geliyor, kadın yanlış anlar diye. Ama nerdeee.. Kayınpederim daha anlayışlı bu konularda bakalım belki o girer kafasına çağırma felan der de çağırmaz belki ama yine de benim aramam gerekecek.. Gelelim mi diye... Yoksa zaten istemiyormuş diyecek.. Valla kıymetimizi bilmesi lazım oğlu Amerika'da seneye kesin dönüş ypacak ama İstanbul'da oturacak evlense de uzak olacaklar. Ne fayda varsa bizden var.. Napalım gidicez artık...

Yaa birde Gülerciğim biz tabi çocuk yokken geziyoruz gezdiğimizde yani şehir dışına gitmiyoruz sinemaya, dolaşmaya felan. İki senedir Antalya'ya gittik sadece otele yazın o kadar. Yılbaşlarında hep onlarda oluyoruz neyse geçen sene yılbaşında dedim ki ne çabuk geçiyor zaman nasıl geçti anlamadım diye o da eee tabii siz sürekli geziyorsunuz evde durmuyorsunuz ki tabii geçer dedi. Bun diyen kaynanam da zamanında gençken gezmediği ülke kalmamış kayınpederim üninin eski rektörü eşiyle her yere gitmiş gezmiş tozmuş.Çocukların bakıcısı eve gelen kadın herşey varmış. Şimdi yaşlandı tabii gezemiyor ama o kadar gezmiş birinin benim şehir içi gezmelerime laf dokundurması da acayip oluyor. Bende dedim ama anne genciz çocuk yok tabii gezicez zaten bir yere gitmiyoruz ki dedim. Siz de gençken gezmişsiniz dedim o da hemen şakaya vuruyor ben şaka dedim sende alınıyorsun diye.. İstanbul'a gitcem kışın baya kar vardı ama benimde doğumgünüm ve anneminde yanında olmak istedim burda ktalıp sonra gidecektim ki eşin bişi demiyor aradı beni yaa seda işte havalarda soğuk, gitmesen, etmesen dedi ben biletimi aldım ama yok işte ne bileyim dedim ben trenden iniyorum ev gara yakın taksiye atlıyorum 10 dk da evdeyim dedim ama annenin evinde kombi yok dedi merak etmeyin sıkı giyinirim ben dedim sobnra eşim aldı teli anne ben izin veriyorum gidecek daha birşey deme dedi. Eşim yanımda olmasa çok şeyler olur da eşimin tepkisini alacak diye birşey diyemiyor. Evlendiğimizden bir sene sonra bayramda memlejte gidecektik tün aile teyzemlede toplanacak bizde gideceğiz karar verdik İstanbul'a gideceğimize oraya gideceğiz arabayla.. Kayınvalidem ne dedi bu bayram gitmeseniz havalar şöyle ee anne dedim kurbanda hava daha kötü olacak şimdi kötü değil ki dedim. Eşim de ben gideceğim anne dedi aman iyi ki sağ salim döndük yoka dilinden çekeceğimiz vardı.. Yaaa öle işte anacımmm... Napalım idare ediyoz...

bu kaynana milletinin hepsinin huyu aynı anlaşılan.. alahtan eşin senin arkada duruyo.. benim kocişse tam bi ana kuzusu.. aman anneme bişiy deme.. sen yanlış anlıyosun, o öyle şey demez, sen abartıyosun, annem bizim herzaman yanımızda der.. ama hiçte öyle değil aslında..
nedense kaynanatörler kendilerini görmez hep bizi görürler.. aynı benim kaynanam da seninki gibi.. herşeyini kaynatam yapar.. benim kociş eve bi ekmek alsın kızar. "sen kılıbıkmısın, eve bişiy alcan, karın alsın der" senin demenle herşeyini kaynatam yapar ama bizim kocişler küçücük bişiy yapsın gözlerinde büyür..
gezme muhabbeti de aynı valla.. hatta bazen bayramlarda annemlere bile göndermek istemez.. gittiğimiz gene 24 saat annemlerin köyde kalıp dönüyoz.. zaten akşam üstü gidiyoz, onda da hangi akrabama gidicemi şaşırıyom.. çabucak ezan oluyo.. ne zamn annemlerle görüşücemki ben.. kahvaltıdan sonrada hemen çıkıp dönüyoz.. onca kilometreye yazık.. ama napçen kociş annesinden fırça yemesin diye erken dönüyoz.. yani hepsi aynılar..
hatta yeni evliyken bayramda annemlerde 1gece yatmamıza çok kızıyodu.. "ben oğlumu kaybettim,benim oğlum kılıbık oldu, karısının anasında yatıyo" diye sahte sahte ağlıyodu..şimdiyse kızı evlendi.. kızı hem kaynanamda.. nedense damadı hiç kılıbık olmuyo, çok iyi damat oluyo, biz annemlere gidince hayırsız avlat oluyo.. nekadar saçma.. ama 5 sene oldu sabırla halen kocişin annesinin gerçek yüzünü görmesini bekliyorum..
gülermisin ağlarmısın olyaları yani
..
acaba bizde ilerde kaynana olunca böylemi olucaz.. arada düşünmüyo değilim

fasulyam gelmiiişşş opuyorumnanaktan
nerelerdesin kuşum seeennn..

edirne (22) gelmeden doğurdun sandım valla...

nasılsın....
çatı ağrıların nasıl.. karın ağrın felan varmı..
nebilim işte vakit azaldıkça vucutta neler oluyo anlat bakem..

heyecan, panik, korku felan varmı...

ee bide şey diycem bana geçen gün biri dedi.. "doğuma giderken beline şal sar" dedi..
gerçi seninkisi yaza geliyo.. sen hiç böyle bişiy duymuşmuydun..

kız fasülye o koca göbüşünlen hala bi yerlere koşturcam diye uğraşıyosun..bi işe bi kayınvalidenee, tebrik koyuyorum burdan sana.dikkat et kendine lütfen..nurtenim ezcük naz et artıkın bacım yaaa...

napiim hayatım yaaaa
duramıyorum ki
yapmasam yapmadı olcak
az sancım var desem gezmeye giderken sancın yok ama dimi deniyo
bende şaşırdım naapcemi

Nurtencim maşallah oğluşuna büyümüş kocaman olmuş seninkide sana çektirecek desene şmdiden yaramazlık yapıyo
bu arada çiğdemden haberi olan varmı çok özledim onu aramaya elim varmıyo
dilekide çok özledim hiç uğramaz oldu nasıl geçiyo hamilelği bebeğin cinsiyetini ne olucak acaba

ne alıcağım konusunda kararsızım.. daha bidünya alınması geren var.. bebek kıyafetlerine bakıp bakıp duruyom.. ne alıcağımı bilemiyorum bazen.. senin dediğin gibi herkes diyo "çok çabuk büyüyolar fazla alma" diyorlar.. zaten para yok, oyüzden en gereklileri almak istiyoz..
acaba 1tane daha hastane çıkışı alsammı ki, kullanılıyomu..
5li setten daha 3-4 takım al diyolar lazım olurmu okadar alayımmı..
bende çanta tipi ana kucağı almak istemiyorum.. bi arkadaşım bana geçici olarak verecek zaten ilk 3ay kullanılıyo oda bitek aşıya felan götürürken dedi.. sonra geri vericem.. almıycam yani..
bide onların içinde, bu çantalı ana kucağı setinin içinde küçük yere konupta sallanan ana kucağı tarzında bişiy var.. hani dik konuma da getirip koltuk gibi kullanılabiliyo, onlardan istiyom. acaba ayrı olarak satılıyomudur.. tv seyrederken veya diğer odada ona koyup sallarım..

gülercim çok bişey alma
bende 2 hastane çıkışı aldım sadece hastane çıkışlar çok küçük oluyo fazla giyemez gerek yok ayrıca eş dostta hep kıyafet getirir çoğunu kullanamazsın yazık olur
hem kıs 5-6 tane hestane çıkışını napcan
ben 2 hastane çıkışı aldım 3 tane alt üst takım aldım
4 tane sadece alt pijama aldım hani bezden felen çişi sızarsa sade altını değiştirisem diye 2 de tulum aldım
ama bunların sadece hastane çıkşları küçük diğerlerini öyle mini mini almadım çabuk büyür diye.

ohh bee döktüm içimi rahatladım..
iyiki burası var.. yoksa bunları kime anlatabilirdim.. kocişin akrabalarından birine ağzımdan kaçırsam savaş çıkar valla..kaydirigubbakcemile3
hepsi süper dedikoducu

buarada 27. haftama girmişim..

olcaycım seninde zor günleri atlatmaya az kaldı canım.. az sabır..

önceleri nurtenler felan 26-27. haftalarındaydı ben sanki o günleri hiç göremiycekmişim gibi geliyodu.. bak görki zaman hızla geçiyo.. seninde 12. haftandan sonrası su gibi geçecek.. az kaldı..

hem 12.haftada bebişin cinsiyetide belli olacak.. içine ne doğuyo.. sence kız kızmıdır, erkek mi..

sanki bana seninde kızçen olacakmış gibi geliyo..

evet ya çok çabuk geçiyo vakit
bak en 36. haftama girdidm aboooowwww

gunaydın kızlarr ben bugun donuommm evımeee cok özledım zatennnnn

kız gezmeci karı maşallah iyi geziyon haaaaa
eve gidiyom diye sevinme sen fazla durmazsın orden da annene kaçarsın 1 haftalına :roflol: :roflol:

Yaa birde Gülerciğim biz tabi çocuk yokken geziyoruz gezdiğimizde yani şehir dışına gitmiyoruz sinemaya, dolaşmaya felan. İki senedir Antalya'ya gittik sadece otele yazın o kadar. Yılbaşlarında hep onlarda oluyoruz neyse geçen sene yılbaşında dedim ki ne çabuk geçiyor zaman nasıl geçti anlamadım diye o da eee tabii siz sürekli geziyorsunuz evde durmuyorsunuz ki tabii geçer dedi. Bun diyen kaynanam da zamanında gençken gezmediği ülke kalmamış kayınpederim üninin eski rektörü eşiyle her yere gitmiş gezmiş tozmuş.Çocukların bakıcısı eve gelen kadın herşey varmış. Şimdi yaşlandı tabii gezemiyor ama o kadar gezmiş birinin benim şehir içi gezmelerime laf dokundurması da acayip oluyor. Bende dedim ama anne genciz çocuk yok tabii gezicez zaten bir yere gitmiyoruz ki dedim. Siz de gençken gezmişsiniz dedim o da hemen şakaya vuruyor ben şaka dedim sende alınıyorsun diye.. İstanbul'a gitcem kışın baya kar vardı ama benimde doğumgünüm ve anneminde yanında olmak istedim burda ktalıp sonra gidecektim ki eşin bişi demiyor aradı beni yaa seda işte havalarda soğuk, gitmesen, etmesen dedi ben biletimi aldım ama yok işte ne bileyim dedim ben trenden iniyorum ev gara yakın taksiye atlıyorum 10 dk da evdeyim dedim ama annenin evinde kombi yok dedi merak etmeyin sıkı giyinirim ben dedim sobnra eşim aldı teli anne ben izin veriyorum gidecek daha birşey deme dedi. Eşim yanımda olmasa çok şeyler olur da eşimin tepkisini alacak diye birşey diyemiyor. Evlendiğimizden bir sene sonra bayramda memlejte gidecektik tün aile teyzemlede toplanacak bizde gideceğiz karar verdik İstanbul'a gideceğimize oraya gideceğiz arabayla.. Kayınvalidem ne dedi bu bayram gitmeseniz havalar şöyle ee anne dedim kurbanda hava daha kötü olacak şimdi kötü değil ki dedim. Eşim de ben gideceğim anne dedi aman iyi ki sağ salim döndük yoka dilinden çekeceğimiz vardı.. Yaaa öle işte anacımmm... Napalım idare ediyoz...

bu kaynana milletinin hepsinin huyu aynı anlaşılan.. alahtan eşin senin arkada duruyo.. benim kocişse tam bi ana kuzusu.. aman anneme bişiy deme.. sen yanlış anlıyosun, o öyle şey demez, sen abartıyosun, annem bizim herzaman yanımızda der.. ama hiçte öyle değil aslında..
nedense kaynanatörler kendilerini görmez hep bizi görürler.. aynı benim kaynanam da seninki gibi.. herşeyini kaynatam yapar.. benim kociş eve bi ekmek alsın kızar. "sen kılıbıkmısın, eve bişiy alcan, karın alsın der" senin demenle herşeyini kaynatam yapar ama bizim kocişler küçücük bişiy yapsın gözlerinde büyür..
gezme muhabbeti de aynı valla.. hatta bazen bayramlarda annemlere bile göndermek istemez.. gittiğimiz gene 24 saat annemlerin köyde kalıp dönüyoz.. zaten akşam üstü gidiyoz, onda da hangi akrabama gidicemi şaşırıyom.. çabucak ezan oluyo.. ne zamn annemlerle görüşücemki ben.. kahvaltıdan sonrada hemen çıkıp dönüyoz.. onca kilometreye yazık.. ama napçen kociş annesinden fırça yemesin diye erken dönüyoz.. yani hepsi aynılar..
hatta yeni evliyken bayramda annemlerde 1gece yatmamıza çok kızıyodu.. "ben oğlumu kaybettim,benim oğlum kılıbık oldu, karısının anasında yatıyo" diye sahte sahte ağlıyodu..şimdiyse kızı evlendi.. kızı hem kaynanamda.. nedense damadı hiç kılıbık olmuyo, çok iyi damat oluyo, biz annemlere gidince hayırsız avlat oluyo.. nekadar saçma.. ama 5 sene oldu sabırla halen kocişin annesinin gerçek yüzünü görmesini bekliyorum..
gülermisin ağlarmısın olyaları yani
..
acaba bizde ilerde kaynana olunca böylemi olucaz.. arada düşünmüyo değilim

allahhhhhh kaynana muhabbeti başlamııışşşşşş
amaaann kızlar boşverin hiçbişey kafaya takmaya dert etmeye değmez
süt eğitiminde doktor emzirirken sıkıntı stres üzüntüden uzuk durun takmayın kafanıza dedi
yoksa hemencik süt kesilirmiş

Back
X