- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #19.701
sedacım canım bizlerin yerinede tatil yap olurmu ohhh ne güzel gez eğlen çocuk olmadan ne yaptıysan kar sende tadını çıkar hayırlısıyla bu tatil iyi gelir kafan dağılırda hamile olursun çünkü tedavi herşey boş hiç ummadığın anda hamile kalıyosun kafanın rahat olması lazım ben o kadar tedaviyle hamile kalamadım ara verdim ramazanda hiç ummadığm zamanda hamile kalmışım üstelik gece hemen yıkandığım halde eşimde ankaraya gitmişti çok az yapmıştık ramazan diye yani anlayacağın rabbim ne zaman ol derse oluyo herşey boş bunu anladım
canımm sağol bende kafam dağılsın diye çok istiyorum zaten çünkü çok bunaldım tüm kış evdetdim ev işi, kurs, dersler derken çok sıkıldım şimdi de dersler bitti ama havalar sıcak akşam olmadan bir yere çıkılmıyor. Aslında Antalya yapalım yine dedik geçen sene ki oteli eşim çok beğenmişti sakindi ama turla gittik iki senedir ama bu sene düğünden sonraki haftaya tur yokmuş Ramazam nedeniyle yapmayacaklarmış..Bizde oruç tutamıyoruz benim gastrit var ileri derece de ilaç içiyorum dr yasakladı daha geçen sene.. Eşim de öyle midesi ama yine de denemek istiyorum da bakalım içimde rahat olmuyor oruç tutmayınca..Senelerce hep tuttum neyse artık... Kendimizde gidebilirdik ama neyse Yalova'ya gidelim dedim artık.. Hava değişikliği de olsa kardır dimi.. Valla öleymiş nerdeyse hepiniz ummadığınız zamanlarda hamiş kalmışsınız belli olmaz.. Bende zamana bırakmaya karar verdim artık.. Stres çok etkili oluyor hazır hormonlarımda düzene girmişken ilaç kullanmak istemiorum 3 ay zaman verdi dr olmazsa yine görüşürüz dedi.. Kudretçiğim valla bende le diyorum tadını çıkarın bol bol dinlenin zaman bulamayacaksınız sonra diyom. İnsan sanıyor ki ağlar doyururum, altını alırım, uyuturum ne olacak ama öyle değil demekki.. Ana kucağı bizde düşünmüyoruz ben zaten ufağım birde anakucağı taşıyamam.Zaten her yere arabayla gideriz oto koltuğu alcam bir de ana kucağı omza bağlananlardan istiyorum çok güzel oluyor kadınlar takıyorlar pazarda geziniyorlar rahat bişeye benziyor sonrada arabaya binecek zamana gelir zaten.. Çoğu kişi görüyorum hastanede battaniyeye sarıyorlar kucaklarında taşıyorlar yanii gereksiz bence de...