Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:ecrin_bebek: EDİRNE :ecrin_bebek:
hoşgeldiiiiiinnnn opuyorumnanaktangüleriim ben geldim senin yanına sen hanisin kıss
kolay gelsin canım..canımm biz iki sene turla gittik eşim uzun mesafe araba kulanmıyor ilk seferinde bende baya zorladım o da önyargılıydı ama zaten ödemeyi tura yapıyorsun rezervasyonu yanında yapıp kağıdı veriyorlar geceden yola çıkıyosun sabah orsadın işlemleri yaptıırıp çıkıyorsun odana hiç ek bir ödeme istemiyorlar. Sadece gece 12'den sonra içilenler, yabancı içkiler ve dondurma felan gibi şeyler parayla diğer tüm öğün yemekler, beş çayı, gündüz ve geceye kadar içtiğin tüm içecekler bedava odada dahil. Denize gidiyosun çıkıyosun öğle yemeğine odana gel duşunu al akşam yemeğine herşey hazır çok iyi oluyor moral depoluyor insan.. Biz Side'ye gidiyoruz çok güzel denizi var sığ ve temiz. Ama eşinin izni olmayınca uzak yerlere gitmektr zor benim eşim memur üni de hoca bir ay izin kullanıyor hatta bu sene 46 gn aldı diğer senelerden kalanları ekletti öle olunca rahat oluyor. Daha zamanınız var inşallah ilerde daha çok izni olur bebişle gidersiniz canımm... ben bgün de denize gtmicem toparlanııym azıcık ama eşim izmit'e doğru arabayla bi gidelim dedi gezmiş oluruz die çamaşır var elde yıkıcam ascam kıyafetler işte..
bugün pazara çıktım..
çantama penye pijama takımı ve sabahlıklı uzun gecelik aldım, büyük no terlikte aldım çorapla felanda rahat giyeyim diye..
geceliklerim çok hoşuma gitti çok gönlüme yatarak aldım..
aslında kalın uzun kollu bi pijama takım koymuştum ama sıkıntı basarsa diye penyede koyucam.. bi yıkayıp ütüleyim önce..
hastane gayet sıcak olur zaten
nurten canım tabiki fotoğraf makinası çok önemli iyi aklına gelmiş süpersin vallahi
hoşgeldiiiiiinnnn opuyorumnanaktan
sen gelicen diye pazara çıktım bende bişiyler aliim dedim.. nurtişim gelcek güzel yemekler döktüreyim dedim..
bugün pazara çıktım..
çantama penye pijama takımı ve sabahlıklı uzun gecelik aldım, büyük no terlikte aldım çorapla felanda rahat giyeyim diye..
geceliklerim çok hoşuma gitti çok gönlüme yatarak aldım..
aslında kalın uzun kollu bi pijama takım koymuştum ama sıkıntı basarsa diye penyede koyucam.. bi yıkayıp ütüleyim önce..
hastane gayet sıcak olur zaten
iyi yapmışsın canım içne sindiyse tamam işte ay ben bilem uyuyamıyorum sıcakta siz nasıl uyuyacaksınız bu halde artık her yolu deniyorsunuzdur çok zor bu sıcaklarda. Alah yardımcınız olsun.
Nurten iyi aklına gelmişte barii şarza koymuşsun yedek pilde alın yanınıza. Maalesef erkekler düşünmüyor böyle şeyleri bir şeyi de onlar hatırlatsalar yaa nerdeee.. Benim kocamnda düğünde makineyi evde unutmuş neymiş çantada yer kaplıyoruş almış bavula koymuş zaten kargaşa oluyo misafirler felan kalabalık ancak giyinip çıktık eşime diyom nerde makine eee aşkım ben onu evde unuttum gitti canımmm pozlar ne gzel düğün oldu halbuki hemde tüm aile birarada. Kına gecesinde de yanımızda değildi bir bozuldum ki ama neyseee artık... Herşey biz hanımlara bakıyor biz olmasak erkekler napardı acabaaa...
çoook sıcaaakkk
Allahın gücüne gitmesin ama ne geceler nede gündüzler çekilir oldu..
gece 2den sonra hava biraz serinliyo.. gündüz uyuyup gecemi dolaşsak ne.....
ama gündüzde bu sıcakta hiiiiç uyunmuyoki...
nurtişim senin efe annanesiyle teysesini beklesin hem ozamana dek hava biraz daha değişir..
allah bugünlerde doğum yapanlarında yardımcısı olsun...