• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurten canım tabiki fotoğraf makinası çok önemli iyi aklına gelmiş süpersin vallahi

fotoğraf makinesi en lazım şey valla...
her anımı biri çeksin istiyorum.. babasına bebeğin ilk verildiği an..
benim ilk emzirmem.. ilk altını alışımız felan bu ilk kareleri çok istiyorum ama kim çekecek bilmiyorum..

:ecrin_bebek: EDİRNE :ecrin_bebek:

güleriim ben geldim senin yanına sen hanisin kıss
hoşgeldiiiiiinnnn opuyorumnanaktan
sen gelicen diye pazara çıktım bende bişiyler aliim dedim.. nurtişim gelcek güzel yemekler döktüreyim dedim..

canımm biz iki sene turla gittik eşim uzun mesafe araba kulanmıyor ilk seferinde bende baya zorladım o da önyargılıydı ama zaten ödemeyi tura yapıyorsun rezervasyonu yanında yapıp kağıdı veriyorlar geceden yola çıkıyosun sabah orsadın işlemleri yaptıırıp çıkıyorsun odana hiç ek bir ödeme istemiyorlar. Sadece gece 12'den sonra içilenler, yabancı içkiler ve dondurma felan gibi şeyler parayla diğer tüm öğün yemekler, beş çayı, gündüz ve geceye kadar içtiğin tüm içecekler bedava odada dahil. Denize gidiyosun çıkıyosun öğle yemeğine odana gel duşunu al akşam yemeğine herşey hazır çok iyi oluyor moral depoluyor insan.. Biz Side'ye gidiyoruz çok güzel denizi var sığ ve temiz. Ama eşinin izni olmayınca uzak yerlere gitmektr zor benim eşim memur üni de hoca bir ay izin kullanıyor hatta bu sene 46 gn aldı diğer senelerden kalanları ekletti öle olunca rahat oluyor. Daha zamanınız var inşallah ilerde daha çok izni olur bebişle gidersiniz canımm... ben bgün de denize gtmicem toparlanııym azıcık ama eşim izmit'e doğru arabayla bi gidelim dedi gezmiş oluruz die çamaşır var elde yıkıcam ascam kıyafetler işte..
kolay gelsin canım..
gidin gezinin valla hava değişimi iyi gelir..

bugün pazara çıktım..
çantama penye pijama takımı ve sabahlıklı uzun gecelik aldım, büyük no terlikte aldım çorapla felanda rahat giyeyim diye..
geceliklerim çok hoşuma gitti çok gönlüme yatarak aldım..

aslında kalın uzun kollu bi pijama takım koymuştum ama sıkıntı basarsa diye penyede koyucam.. bi yıkayıp ütüleyim önce..
hastane gayet sıcak olur zaten

bide bebişe küçük yastık aldım.. aslında kendime aldım önce ben sonra kızçem kullanacak inşlh..
napiim gece yatamıyom.. yuvarlanıyom göbüşün üstüne.. bende küçük yastık aldım kendime çok şeker..
küçük eşyaları çok tatlı oluyo..

bugün pazara çıktım..
çantama penye pijama takımı ve sabahlıklı uzun gecelik aldım, büyük no terlikte aldım çorapla felanda rahat giyeyim diye..

aslında kalın uzun kollu bi pijama takım koymuştum ama sıkıntı basarsa diye penyede koyucam.. bi yıkayıp ütüleyim önce..

iyi yapmışsın canım içne sindiyse tamam işte ay ben bilem uyuyamıyorum sıcakta siz nasıl uyuyacaksınız bu halde artık her yolu deniyorsunuzdur çok zor bu sıcaklarda. Alah yardımcınız olsun.

Nurten iyi aklına gelmişte barii şarza koymuşsun yedek pilde alın yanınıza. Maalesef erkekler düşünmüyor böyle şeyleri bir şeyi de onlar hatırlatsalar yaa nerdeee.. Benim kocamnda düğünde makineyi evde unutmuş neymiş çantada yer kaplıyoruş almış bavula koymuş zaten kargaşa oluyo misafirler felan kalabalık ancak giyinip çıktık eşime diyom nerde makine eee aşkım ben onu evde unuttum gitti canımmm pozlar ne gzel düğün oldu halbuki hemde tüm aile birarada. Kına gecesinde de yanımızda değildi bir bozuldum ki ama neyseee artık... Herşey biz hanımlara bakıyor biz olmasak erkekler napardı acabaaa...

nurten canım tabiki fotoğraf makinası çok önemli iyi aklına gelmiş süpersin vallahi

evet canım
muhakkak olması gerekli
kıs maşallah seninde baya oldu bebişin ay hadi cinsiyetini öğrende ufacık biş al şöle. ben ilk çorap almıştım oğluma cinsiyetini öğrenince

hoşgeldiiiiiinnnn opuyorumnanaktan
sen gelicen diye pazara çıktım bende bişiyler aliim dedim.. nurtişim gelcek güzel yemekler döktüreyim dedim..

ellerine sağlık hayatım ama benim oğlan gelmedi senin ordada baksana
aman daha zamanı var dursun hele dimi

bugün pazara çıktım..

güle güle kullan canım güzel günlerde giy inşallah

iyi yapmışsın canım içne sindiyse tamam işte ay ben bilem uyuyamıyorum sıcakta siz nasıl uyuyacaksınız bu halde artık her yolu deniyorsunuzdur çok zor bu sıcaklarda. Alah yardımcınız olsun.

ah ahhh
ben uyuyamıyorum ki hiç
gece 2 gibi yatyorum 3 te geri kalkıp kocişe yemek hazırlıyorum 4 gibi yatıyorum sonra geri 7.5 da kocişi işe gönderiyorum sonra uyu uyuyabilirsen yani

Nurten iyi aklına gelmişte barii şarza koymuşsun yedek pilde alın yanınıza. Maalesef erkekler düşünmüyor böyle şeyleri bir şeyi de onlar hatırlatsalar yaa nerdeee.. Benim kocamnda düğünde makineyi evde unutmuş neymiş çantada yer kaplıyoruş almış bavula koymuş zaten kargaşa oluyo misafirler felan kalabalık ancak giyinip çıktık eşime diyom nerde makine eee aşkım ben onu evde unuttum gitti canımmm pozlar ne gzel düğün oldu halbuki hemde tüm aile birarada. Kına gecesinde de yanımızda değildi bir bozuldum ki ama neyseee artık... Herşey biz hanımlara bakıyor biz olmasak erkekler napardı acabaaa...

evet canım ya en gerekli şey
benim makinamın yedek bataryası yok malesef
tek bataryası var zaten bi şarz edince baya bi gidiyo şarzı gerekte yok yedeğe

aman düğünde kötü olmuş ya benim eşim 3 arkadaşını ayarlamıştı fotoğrafcıdan hariç 4 ayrı yerden çekilen fotoğraflarımız var yani
birinin kaçırdığı pozu diğeri yakalamış güzeldi yani

çoook sıcaaakkk
Allahın gücüne gitmesin ama ne geceler nede gündüzler çekilir oldu..
gece 2den sonra hava biraz serinliyo.. gündüz uyuyup gecemi dolaşsak ne.....

ama gündüzde bu sıcakta hiiiiç uyunmuyoki...

nurtişim senin efe annanesiyle teysesini beklesin hem ozamana dek hava biraz daha değişir..
allah bugünlerde doğum yapanlarında yardımcısı olsun...

bugün kimsecikler gelmiişşşş

nerde mu milleett nerde bu devleeett

devlet demişken seçmen kağıtlarımızı getirdiler bugün.. kız nurten sen ozaman yeni doğum yapmış olucan nasıl oy kullanıcan
peki hastanede denk gelenler napıyo acaba.. oy kullanmayana ceza var sonuçta..

çoook sıcaaakkk
Allahın gücüne gitmesin ama ne geceler nede gündüzler çekilir oldu..
gece 2den sonra hava biraz serinliyo.. gündüz uyuyup gecemi dolaşsak ne.....

ama gündüzde bu sıcakta hiiiiç uyunmuyoki...

evet ya
ben birde sıcaktan diil midemden uyuyamıyorum
akşam yatmadan 1 bardak su içsem o bile mahvediyo beni
yoksa gece heryeri açınca öyle güzel esyoki evin içinde rüzgar

nurtişim senin efe annanesiyle teysesini beklesin hem ozamana dek hava biraz daha değişir..
allah bugünlerde doğum yapanlarında yardımcısı olsun...

amin canım
bekler inşakkah minik kurbaam

bilmerim ki nası olcak
aman kullanmam bende
hep cezalı diyolar da ne ceza var ne bişey

Back
X