Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanıı bılıolarr senın hamıle oldugunuu gelmemelerı lazım aslındaaa

yemekten sonra gelirler büyük ihtimalle
kayınvaldeme kalsa evde artık yanlız kalmaman lasım diye sürekli sölüyo . birde peşinden sizin balkonda gece gelip otursam oh ne süper felan deyip duruyoda ben gel kal demediğimden yanaşamıyo. yoksa haftalar öncesinde toplanıp gelceklerdi. Ama ne gerek var değilmi 10 dk lık yerde oturuyolar. Afedersin tükürsem onların eve düşer. :roflol: :roflol:

kuzum geldim ama kimse olunca yazacak bişey bulamıyorum hafta sonu yazlıktaydık deli etti beni yine kaynanam bir kaç hareketinle normalde iyidi ben bu arada dünden beri çok kötüyüm şiddetli baş ağrısı ve mide bulantıdı acayip kustum hiç hoşlanmadığım için kusmaktan ağlaya ağlaya kustum ay çok zor hala yediklerim sürekli ağzıma geliyo
girip okudum ama takip ediyorum hiç kimse olamayınca yazmadım işlerde yoğun

amanın 3750 ne çabuk olmuş yakınıyodun bide zayıf diye allahım bi avazda kurtarsın seni ay bi haftaya kalmaz bebeğin seninle olacak süper yaaaaaaa dayanamıyosundur meraktan

canım annen ameliyat olacakmış geçmiş olsun face öyle bi bakıyom arada orayada yazmıyom diye kızıyolar ama yazma özürlüyüm desem yok değilim çok şükür ama ne bileyim ya tek başına konuşamıyorum işte şimdide hepinize tek tek cevap verdim bacılar ama bu mide bulantısı 3 ay bitecek cuma günü geç kalmadımı yavvvvvvv ben seviniyodum oh ne güzel geçiyor diye

kıs nerdesin seeennnnnnnnnn
çok geçmiş olsun hayatım ya üşüttüysende tetikler kendine dikkat et canım. Bizide boşlama ya geliyoz kimse yok gelde iyi olduğunu bilelim canımyoksa insan acaba diyo Allah korusun.

ok sevalcim benim en fazla yarım saatlik işm zaten

olcay kıs kocaları sorma valla hergün 3-4 kere telefon ediyo aşkım napıyon sancın yokmu . of hadi doğur artık deyip diyo. Gece bi of desem zıplıyo hadi hastaneye diye kaydirigubbakcemile3

ok sevalcim benim en fazla yarım saatlik işm zaten

olcay kıs kocaları sorma valla hergün 3-4 kere telefon ediyo aşkım napıyon sancın yokmu . of hadi doğur artık deyip diyo. Gece bi of desem zıplıyo hadi hastaneye diye kaydirigubbakcemile3

ay nurtenim allah korusun vallahi ya işle çok yoğun bu ara diyom hep hasta olduğum zamanı buluyo şimdi daha yeni çıktı patronlar şu yerime alacakları elamanı alsalarda rahatlasam biraz

ay nurtenim allah korusun vallahi ya işle çok yoğun bu ara diyom hep hasta olduğum zamanı buluyo şimdi daha yeni çıktı patronlar şu yerime alacakları elamanı alsalarda rahatlasam biraz

dikkat et kandine canım
el oğlu halden anlamıyo malesef
benim patronlarda öyleydi hiç sen hamilesin felan demeslerdi çok yüklenirlerdi
şimdi 1 ay oldu izne çıkalı hala hegün arıyolar şu neydi bu nasılodı diye. Boşver çok yüklenmelerinede müsade etme sana canım bebeğin işinden daha öenmli şu anda

kıslar bağlantı kopup duruyo sinir oldum
ben az mutfakta işlerim var halledip gelicem olur mu
sebzelerim dışarda duruyo yerleştirim

vallahi nurten ne kıymetli bebişler aklıma ne geldi biz geçen sene bebek için ne kadar uğreşıyoduk şimdi teker teker doğuyolar hiç olmayacak sanmıştım ben mucizeler geliyo teker teker allahım kadriyemiz dedamız canomuzzzzzzada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bişeymiş hele kucağa alınınca nasıl tarif edilir hiç bi fikrim yok ama ağzı burnu her yeri yenilebilir :) nurten kız gelip seninkini bi yiyim ben

kıslar bağlantı kopup duruyo sinir oldum
ben az mutfakta işlerim var halledip gelicem olur mu
sebzelerim dışarda duruyo yerleştirim

vallahi nurten ne kıymetli bebişler aklıma ne geldi biz geçen sene bebek için ne kadar uğreşıyoduk şimdi teker teker doğuyolar hiç olmayacak sanmıştım ben mucizeler geliyo teker teker allahım kadriyemiz dedamız canomuzzzzzzada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bişeymiş hele kucağa alınınca nasıl tarif edilir hiç bi fikrim yok ama ağzı burnu her yeri yenilebilir :) nurten kız gelip seninkini bi yiyim ben

amin canım Rabbim onlara da nasip etsin inşallah

sorma kıs şu anda öyle canımı yakıyoki karnımı delicek nerdeyse
resmen karnımda tepecikler oluşuyo.
ay bugün ne oldu ultrasona girdim doktor cihazı koydu karnıma amanııın dedi güldü ekranı bana çevirdi hemen bak bak dedi
bende bişeymi oldu dedim bak pipisi diyo kaydirigubbakcemile3
çok net ve güzel görüntü verdi görmeni isedim dedi. Ay pek komikti yaaaa

ay nurten ya süper bişey demi ya allahın mucizesi işte ve çok yakında koklayacaksın süper yaaaaaaaa

canım mesajın boş gelmiş

hem ben bidaha böle gelşp boş boş yazıp gitmicem, sırf topik boş durmasın diye kendi kendime yazıp gidiyom.
bende artık gelcem kimse varsa yazcam kimse yoksa yazmıcam.

hastaneden galince yazarım ben geldim diye

boş mu gelmiş birisinde yanlışlıkla göndere bastım ondan olabilir sonra gönderdim yine ama neden gelmedi ki neyse yine yazarım.. Aaaa gelmemezlik yapma Nurten olmasak bile yaz merak ediyoruz zaten.. Maşiallah oğluşuna canımm kilosu çok iyi zaten doğuramazsan artıık alırlar sezeryana kilosu hergün artar çünkü.. İnşallah gönlündeki olur da normal doğurursun. Kız markete de çantayla gidilir mi artık eşine sipariş vercen iş çıkışı ne lazımsa alcak sen çok önemli olmadıkça dışarıya çıkmıcaksın oyalanmıcaksın demekki.. Evde kalmaya gayret et taksi numarası felan hep gözünün önünde olsun eşin yetişemezse neme lazım.. Hayırlısı artık bitanemm güzel haberlerini bekliyoruz..

Kızlar bu arada bende yeni haberler var. Çocuk işini ertelemiş bulunmaktayım dün arkadaşa gittim beraber yenek felan yaptık akşamda kocişler geldi eşim diyordu zaten zor olacak son senen diye ama ben istiyorum diye ses etmiyordu arkadaşım da dedi son senen hemde minyon tiplisin yatman gerekir ağır geçer ders felan çalışamazsın çocuk olunca hiçten vaktin kalmaz son bir sene kalmışken al diplomayı felan dedi o da eşiminde beklediği şey zaten bende düşündm mantıklı gelsi çünkü ben zayıfım minyomun büyk ihtimal zor geçecek hamileliğim siz bile ne kadar zorlanıyorsunuz son senem kalmışken çöpe atmak istemiyorum emeklerimi ama yazın değil şubat, mart gibi vizelere az zaman kala başlayacağım tekrar vizeye girdimmi hamile kalsam bile anca öğrenmiş olurum yükse tutarım notlarımı da finali de veririm rahat ederim hamileliğimde yatsam da sorun olmaz diye düşündüm.. Bakalım hayırlısı... birkaç ay daha sabretcem artıkın... neyse ben kaçıyom kızlar...

ohooo kıs benim son rutuş kalırmı bu zamana ben bayadır hastaneye gitmeden önce hallediyom işimi öyle gidiyom
ben ağdayla alıyorum kalan teklemeleride epilatörle hallediyorum canım
her daim cillop cillop :roflol:

bende bugün hallettim epilatörle.aynanyı aldım karşıma.ama bişi diyecem yaaa
benim hemoridler çok şişti.erik kadar oldu korkuyorum sanki patlayacak.
normal doğumda ne olacak onlar yaaa.kesik atarlarsa bide nasıl atacaklar,tam kasik atacakları yere yakın orası.

bende şimdi hastaneden geldim
oğluşum maşallah deyin kızlar 3750 gr olmuş
doktor inşallah 2-3 güne kalmaz doğum yaparsın yapmazsan haftaya gene gel dedi
o zaman sezeryana alıcaklar sanırım kilosu yüzünden
normalde 38+4 haftalığız 40+3 çıktı ultrasonda
doktor çantan yanında olmadan markete dahi gitme artık son günlerin olabilir dedi

nurten hakketen maşallah yani.tosuncuk doğuracan kız.benimki de allah bilir kaç
kilo oldu.bizimkilerin kafası ağır zaten.

öznurcunm kontrolün geciktiğinden bebeğin hareketlerini say muhakkak
doktor bana 3 haftadır üstüne basa basa günde 10 dan azsa hareketi hiç vakit kaybetmeden gel diyo. herşeyden önemli şu anda hareketleri dedi bugün gene seninde haberin olsun sende say canım

iyi oldu hatırlattığın canım dikkat etmeye çalışıyorum ama 10 hareket az değilmi.ben günde 40 diye biliyorum.çok hareketli olduğu zamanlar saymıyorum.bugün az hareket mesela merak ettim.arada hareket ediyo ama kısa sürüyo.bugünlerde böyle mi olması normal acaba.bikaç kez dönüyo itityo sonra tık yok.bikaç saaat sonra yine bi ses veriyo gidiyo.bugünkü durum böyle.normalde bi başladımı en az yarım saat sürüyodu dönmeleri
hatta 1 saat.

bende cnm bakınıom ölee napıyımmm annem amelıyat olucaktı hastaneye yatmıstı dun hala olmamıss persembe bı takım testler yapıcaklarmıs geneee ona cnm sıkkın bırazzz babam evde tekk buraya uzak dıe gelmıoo bısı yıyemıomus sahurda ve ıftardaa ac ac adamcagızz

geçmiş olsun canım.ne ameliyatı olacak.tam da doğumuna yakın oldu yaaa
kolay iyileşebileceği bi operasyonmu bari.sende anneciğini yanında istersin sonuçta.

Kızlar bu arada bende yeni haberler var. Çocuk işini ertelemiş bulunmaktayım dün arkadaşa gittim beraber yenek felan yaptık akşamda kocişler geldi eşim diyordu zaten zor olacak son senen diye ama ben istiyorum diye ses etmiyordu arkadaşım da dedi son senen hemde minyon tiplisin yatman gerekir ağır geçer ders felan çalışamazsın çocuk olunca hiçten vaktin kalmaz son bir sene kalmışken al diplomayı felan dedi o da eşiminde beklediği şey zaten bende düşündm mantıklı gelsi çünkü ben zayıfım minyomun büyk ihtimal zor geçecek hamileliğim siz bile ne kadar zorlanıyorsunuz son senem kalmışken çöpe atmak istemiyorum emeklerimi ama yazın değil şubat, mart gibi vizelere az zaman kala başlayacağım tekrar vizeye girdimmi hamile kalsam bile anca öğrenmiş olurum yükse tutarım notlarımı da finali de veririm rahat ederim hamileliğimde yatsam da sorun olmaz diye düşündüm.. Bakalım hayırlısı... birkaç ay daha sabretcem artıkın... neyse ben kaçıyom kızlar...

sedacım minyon olman zor geçeceği anlamına gelmezki.dr.lar böyle bişey söylüyormu
gerçekliği varmı bunun.o senin dediğin doğum esnasında zorluk olabilir.hamilelikte etkilenmezsinki. kimin nasıl hamilelik geçireceğini allah bilir.bizi demişsinde biz zorlanmadıkki hem.bak burda herkes çok güzel geçirdi.bunlar sana destek olsun
hiç böyle şeyleri düşünme ama sınavları atlatayım dersen o sizin kararınız tabiki.
zaten bazı sıkıntıların vardı ilaç falan kullanıyodun.sen oluruna bırak madem.illa olacak
diye çaba sarfetme.çalışma günlerini falan ayarlama hiç.bırak olursa da süpriz olsun
gelsin işte.

Back
X