- Konu Sahibi EU3
- #20.801
yanıı bılıolarr senın hamıle oldugunuu gelmemelerı lazım aslındaaa
yemekten sonra gelirler büyük ihtimalle
kayınvaldeme kalsa evde artık yanlız kalmaman lasım diye sürekli sölüyo . birde peşinden sizin balkonda gece gelip otursam oh ne süper felan deyip duruyoda ben gel kal demediğimden yanaşamıyo. yoksa haftalar öncesinde toplanıp gelceklerdi. Ama ne gerek var değilmi 10 dk lık yerde oturuyolar. Afedersin tükürsem onların eve düşer. :roflol: :roflol:
kuzum geldim ama kimse olunca yazacak bişey bulamıyorum hafta sonu yazlıktaydık deli etti beni yine kaynanam bir kaç hareketinle normalde iyidi ben bu arada dünden beri çok kötüyüm şiddetli baş ağrısı ve mide bulantıdı acayip kustum hiç hoşlanmadığım için kusmaktan ağlaya ağlaya kustum ay çok zor hala yediklerim sürekli ağzıma geliyo
girip okudum ama takip ediyorum hiç kimse olamayınca yazmadım işlerde yoğun
amanın 3750 ne çabuk olmuş yakınıyodun bide zayıf diye allahım bi avazda kurtarsın seni ay bi haftaya kalmaz bebeğin seninle olacak süper yaaaaaaa dayanamıyosundur meraktan
canım annen ameliyat olacakmış geçmiş olsun face öyle bi bakıyom arada orayada yazmıyom diye kızıyolar ama yazma özürlüyüm desem yok değilim çok şükür ama ne bileyim ya tek başına konuşamıyorum işte şimdide hepinize tek tek cevap verdim bacılar ama bu mide bulantısı 3 ay bitecek cuma günü geç kalmadımı yavvvvvvv ben seviniyodum oh ne güzel geçiyor diye
kıs nerdesin seeennnnnnnnnn
çok geçmiş olsun hayatım ya üşüttüysende tetikler kendine dikkat et canım. Bizide boşlama ya geliyoz kimse yok gelde iyi olduğunu bilelim canımyoksa insan acaba diyo Allah korusun.