Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evett hemde çokkkk zaten önceden her ay gıdıodumm suphe duuyormuydum yokk ay hareket edıomu dıormuydum yokkk ama sımdııı hep aklımm hareketlerındee edıomu ettımııı

Sevalciğim Salı günü için rahatlayacak İnşallah. O zamana kadar sabret.. Sana zaman geçmez şimdi doğal olarak elbette ama aklından at bakıyım kötü düşünceleri bu sadece önlem olsun diye bir kontrol tamam mı..

Nurtenciğim gözü aydın annen ve ablan gelmişlerdir artık.. Efe bebekte artık gelebilir anneanne ve teyze de geldi sıra ona geldi daha beklemesine lüzum yok çıksın dışarı.. Yoksa zaten alacaklar kendi gelmezse haberi yok ama.. Sancılarda yoklamaya başlamış bu hafta doğurcan artık sen.. Bende çok merak içindeyim valla yaa...

Olcaycığım riskli dönemleri atlattın İnşallh sonuna kadar da güzel bir hamilelik geçirirsin. Erkekler çoğunluk kızdan yana oluyorlar babaya daha düşkün diye benimde eşim öyle ama eli ayağı düzgün olsun yeter diyor. Aşerme felan var mı nelere aşeriyorsun mesela..

Canancığım inşallah Allah en kısa zamanda sana da nasip eder belki de göbüşünde bebeğin belli mi olur bu işler.. Bayrağı sen devralırsın artık öyle yada böyle sende yaşayacaksın elbet bu duyguyu.. Ben Şubat'a attım bazı sebeblerden ötürü dersler felan şimdi hamiş kalsam sınava denk gelcek bir de erken doğarsa diye düşündüm yanomda kimsem yok annem çalışıyor az kalabilir yanımda kaynanamın kendine hayrı yok bana nasıl olsun son senem bir de.. Çocuk doğunca nasıl zaman bulayım da çalışayım.. Hemen kalsam bile ilk birkaç ayımda sınavlar bitmiş olur rahat ederim. Bebeğimle ilgilenebilirim ama zaten hemende kalamıyorum ki bende.. Hayırlısı olsun hakkımızda...

anaaam bu ticker 23 gün diyo, ne diyo yaaaaa.
hakketen 3 hafta sonra yada daha erken ben bağırıp
çağırıyomu olacam.tırsmaya başladım galiba eyvahedigeldismile

anaaam bu ticker 23 gün diyo, ne diyo yaaaaa.
hakketen 3 hafta sonra yada daha erken ben bağırıp
çağırıyomu olacam.tırsmaya başladım galiba eyvahedigeldismile

ne sandın dı Öznur hanımm hep karnında mı kalcak sanıyordun çocuk.. Şaka gibi valla yaaa Nurten'in eli kulağında senin en geç 3 hafta sonra kucağında olcak. Eee kız senin bu kadar az zamanın kaldı ama doktorum yok daha ne zaman geliyordu bu doktor. Nurten senin zamanlarında sanki 15 günde bir gidiyordu kontrole.. Çatı muayenesi de yapılması lazım. Normal mi yapcan sende.. Amaan benim o kadar zamanım kalsa heyecandan erken doğururum sanırım.. Dayanamam bu heyecana.. Hadi hayırlsı kızlar...

ne sandın dı Öznur hanımm hep karnında mı kalcak sanıyordun çocuk.. Şaka gibi valla yaaa Nurten'in eli kulağında senin en geç 3 hafta sonra kucağında olcak. Eee kız senin bu kadar az zamanın kaldı ama doktorum yok daha ne zaman geliyordu bu doktor. Nurten senin zamanlarında sanki 15 günde bir gidiyordu kontrole.. Çatı muayenesi de yapılması lazım. Normal mi yapcan sende.. Amaan benim o kadar zamanım kalsa heyecandan erken doğururum sanırım.. Dayanamam bu heyecana.. Hadi hayırlsı kızlar...

doktorum pztsi geliyo şekerim.az kaldı rahatlamama.artık çatı muayenesimi yapar
bacaya mı bakar bilmem ama inşallah normal doğurabilirim.
nurten de bugün gelmemeiş bidaha,anneleri geldi bizi unuttumu ne.gece girer kesin.

doktorum pztsi geliyo şekerim.az kaldı rahatlamama.artık çatı muayenesimi yapar
bacaya mı bakar bilmem ama inşallah normal doğurabilirim.
nurten de bugün gelmemeiş bidaha,anneleri geldi bizi unuttumu ne.gece girer kesin.

iyi barii yaa gelsin artık tabii kontrole gitmen lazım ama yok gelmicekse ben doğurturum seni canım yaa ne olcak elime mi yapışır dimi.. kaydirigubbakcemile3 zamanın az kaldı çatıya felan bakar sanırsam hem bakem kaç kilo olmuş napıyormuş, doğuma hazırlanıyor mu dimi yanii.. Nurten annesi geldi ya pek girmez sanırım girer ama çok sık olmaz.. Bugün zaten daha yeni geldiler ancak muhabbet felan gelememiştir.. Bir daha ben doğurdum diye gelirse şaşmam valla sancım var deyip duruyor..

kızlar ben hamile olduğumdan şüphe ediyorum, bana bi destek atın..reglim 4 aydır geri ileri oynama yaptı tarihlerde...bu ay tahmini en geç 26 sında regl olmalıydım..3 gündür lekelenmelerim var, genelde kahve rengi bi kere pembemsi görmüştüm önceki gün, bide az önce gördüm pembemsi...ben hiç böle bişey yaşamamıştım, çok şükür adetlerim pek düzenlidir..tatlı tatlı ara ara kasıklarım ağrıyor...her ay karnım ağrısı nedeniyle majezik içerim ben, baya ağrır.. neyse asıl konuya gelim dün ben gebelik testi yapmak istemediğim için şu elle yapılan test varya, parmağını hafiften sokuyosun içeri sert bişi değerse hamile değilsin, değmezse hamilesin diyorlar...benim elime sert bişi değdi, dedimki hamile değilim, az öncede gebelik testi yaptım oda negatiff...şimdi ben ne düşüneyim..hamiş diilmiyim ...kafam çok karışık...reglim sökülsün diye adaçayı içtim dün , bugün..adaçayı yağı sürdüm pedime..yok gelen bişi hala...çatlıycammmm

Son düzenleme:
kızlar ben hamile olduğumdan şüphe ediyorum, bana bi destek atın..reglim 4 aydır geri ileri oynama yaptı tarihlerde...bu ay tahmini en geç 26 sında regl olmalıydım..3 gündür lekelenmelerim var, genelde kahve rengi bi kere pembemsi görmüştüm önceki gün, bide az önce gördüm pembemsi...ben hiç böle bişey yaşamamıştım, çok şükür adetlerim pek düzenlidir..tatlı tatlı ara ara kasıklarım ağrıyor...her ay karnım ağrısı nedeniyle majezik içerim ben, baya ağrır.. neyse asıl konuya gelim dün ben gebelik testi yapmak istemediğim için şu elle yapılan test varya, parmağını hafiften sokuyosun içeri sert bişi değerse hamile değilsin, değmezse hamilesin diyorlar...benim elime sert bişi değdi, dedimki hamile değilim, az öncede gebelik testi yaptım oda negatiff...şimdi ben ne düşüneyim..hamiş diilmiyim ...kafam çok karışık...reglim sökülsün diye adaçayı içtim dün , bugün..adaçayı yağı sürdüm pedime..yok gelen bişi hala...çatlıycammmm

canımcım elle yaptığının ne olduğunu bilmiyorum ilk defa duydum ama gebelik testi adet geçtikten sonra doğru sonuç verir.senin adetin geçmişse eğer bidaha yap testi.ilkinde belki yanlış olmuştur.ben adetim geçmeden yapmıştım negatifti geçtikten 2 sonra yaptım pozitif çıktı bu sefer.pozitif olunca yanlışlık olasılığı olmuyor ama negatif çıkarsa bi kez daha yapmak da fayda var.hayırlısı inşallah canım.

bu saat olmuş gelen giden yok bu nurteni de öldürücem heee.
doğurmamıştır herhalde haber verirdi okadar tembihledik dimi.

canım valla elle yapılanı bilmiyorum bir kere bu sitede okumuştum öyle birşey ama ne kadar doğrudur bilmem.. Bazen reglin gecikse de çıkmayabiliyor bhcg hormonu daha geç idrara geçebiliyor. Bir kişinin en geç regli oacağı zaman 35. günüdür. Bir regli 28-35 günler arasında normal sayılıyor o günden sonra gecikmiş sayılıyor o yüzden bir önceki reglinin üzerine 35 gün say 36 veya 37. gününde tekrarla testi sen kaç günde bir oluyorsun. Ben mesela 34-35. günlerde oluyorum ama deneme olduğu zamanlarda daha 28. günüm dolmadan yada dolar dolmaz bir iki gün geçince yapıyordum testi artık söz verdim 35. günümü ne zaman geçer o zaman yapcam.. Şubat'a atmış bulunmaktayım zaten.. Bu arada da kendimi hamişlik fikrinden uzaklaştırmak ve takmamak istiyorum ki rahat bir şekilde o döneme geleyim. Sen dediğim zamanda tekrarla testi İnşallah vardır canım...

cnmm testı tekrarla yada kan testı yptır kesın sonuc ıcınnn ınşşş gelmiştr melegınn
cıdden nurten dogurdumu acepp yaaaaa gece gırerdı yoksa annesı geldugı içinmi gıremedı hbr verır beklıyelım bklımmm

Back
X