Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
avartarımıda değiştiremedim..
yetkiniz yok felan diyo sinir oldum..

cnm hıc bellı olmaz o kız cocugu erken gelır flnn valla bnm sıpama bak erkenden gelıverdııı

ben geldim nasılsınız bakalımmm, ankaradaydım kızlar benimde moralim bozuldu tatil pekte iyi sayılmaz gülerim benim kontrol 1 ay sonra yani daha çok var bende burda tıp merkezine gideyim cuma ama bakalı kısmet işte
sevalciğim geçmiş olsun canım tez zamanda bebeğine kavuş bitanem
fasulyem fındık burunlum napıyo ay çok tatlı maşallah
sedacığım sen nasılsın nasıl gidiyor canım

ben geldim nasılsınız bakalımmm, ankaradaydım kızlar benimde moralim bozuldu tatil pekte iyi sayılmaz gülerim benim kontrol 1 ay sonra yani daha çok var bende burda tıp merkezine gideyim cuma ama bakalı kısmet işte

iyiyim canım idare ediyorujm biraz grip hallerim vardı iyileştim sayılır arada öksürük yokluyor. Bayramda da evdeydim kaynanama gittik başka akraba yok burada İnşallah kurbanda anneme gidicem zaten Ekimde'de gitcem arkadaşım evleniyor. Ankara'da kimler var.. Neden moralin bozuldu canım yaa bişeye moral bozmak yok bak ne güzel hamilesin zaman hemen geçecek bebeğini alcaksın kucağına canım..

saol olcayım allah razı olsun az kaldı kavusucm ınssss
neye morlaını bozdunn cnm sakın ufak tefek seylere bozma moralını daha dogrusu hıc bıseye bozmaaa hamılesın sen unutmaaa

öznurcum bizde en az senin kadar heyecanlıyız çok merak ediyoruz inşallah hayırlısıyla çok kolay doğurursun dua ediyorum her gün
sevalcim canım inşallah mis kokuluna kavuşucan az daha sabır sağlıklı olsunda
gülercim canım seni çok özledik iyi olduğuna sevindim kaynananı boşver takma kafana bebeğini onun için üzme
sedacım sende dikkat et kendine bir an önce iyileş tekrar geçmiş olsun
nurten kız annelik nasıl zormuş değilmi öyle hamileyken ye iç otur güzeldi valla hepimize şimdi parmaklarında oynatıoylar sıpalar ama merak etme ilk aylardan sonra gaz sancısı felan düzene girer ama ilk aylar çok fena gaz sancısı sebepsiz ağlamaları oluyo bizimkinin 3. Ayda bitti ama huyuda değişti tabi şimdide çok sinili sürekli bağırıyo kızıyo garip sesler çıkarıyo çok komik görseniz salya akıtıyo diş çıkarıcak galiba 4. Aydayız kardeşimin oğlu çıkarıyomuş doktora götürmüşler mertle arasında 1 gün var
olcay canım bozma moralini inşallah bebeğinin cinsiyetini çabuk öğrenirsin bizde çok merak ediyoruz bu arada nurtenin oğlunun fotoğraflarını nerde gördün ben göremedim bir an önce bizede gösterin bebişlerin resimlerini ben hemen eklemiştim ama :(

selam kızlar.ezeli izliyoruz iki arada bi derede yazıyorum.annem burda,kaynım burda.yarın kayınvalidem geliyo.bi oğluşum gelmiyo.dr.herşey normal dedi.40 hafta bitmesini bekleyecez dedi normal istediğim için.tabi bebek gelebilirde bu arada.inşallah gelir yaaa,40 ı tamamlamasını beklemek zor olacak sabırsızlanıyorum.herhangi bir ağrım şikayetim olmadığı için alttan muayene etmiyim şimdi seni rahatsız etmiyim dedi.ctsiye bebek gelmezse kontrole gidecem tekrar.sezeryanı ancak doğum esnasında bir problem çıkarsa tercih edeceğiz.şu an herşey normal.35oo gr. olmuş bebiş.

Öznurcuğum iyi işte ne güzel herşey yolundaymış. Sen sabırsızlanıyorsun ama bebeğin anne karnında ne kadar kalsa kardır. Zaten ne kaldı 40 haftanın doğmasına İnşallah kendiliğinden gelir ve istediğin gibi normal ve kolay doğum yaparsın cnm. Kilosu da gayet iyiymiş Maşallah... Kulağımız gözümüz sende hadi hayırlısı...

Kudretçiğim iyileştim çok şükür iyiyim de ara öksürük tutuyo birazcık bir de halsizliğim var kaç gündür içim çok sıkılıyor kızlar yaa hiçbirşeyden keyif almıyorum tv seyrediyom, yemek yapıyom, nete giriyom felan ama hep can sıkıntısı sanki canım çıkıcak gibi hissediyorum neden bilmem havalardan mıdır nedir. Eşimle yıldönümünde bir yere gitmemiştik şehir dışına göreve gitmişti eveli gün yemeğe gittik hiç hemen yiyip kalktım. Haftasonu arkadaşlarla Bursa'ya gitcez gezcez biraz Özdilek'e felan giricez belki açılırım biraz gerçi dünde arkadaşlar geldiler yemek yedik muhabbet felan ama gülsemde eğlensem de içim hep sıkılıyor inşallah geçer bu hallerim..

persembe gelıo cnm 11ncı gunu cıkarıolarmıss ama bunada sukur yaaaa nasıl özledım bı bılsenn oznurumm hele bı kucagına al sende anlıcsınnn karnındayken bı baska kucagına alıncaa tamamennn baska bı duyguu kokuusunu bı kere al bı daha ayrılamıoun

selam kızlar.ezeli izliyoruz iki arada bi derede yazıyorum.annem burda,kaynım burda.yarın kayınvalidem geliyo.bi oğluşum gelmiyo.dr.herşey normal dedi.40 hafta bitmesini bekleyecez dedi normal istediğim için.tabi bebek gelebilirde bu arada.inşallah gelir yaaa,40 ı tamamlamasını beklemek zor olacak sabırsızlanıyorum.herhangi bir ağrım şikayetim olmadığı için alttan muayene etmiyim şimdi seni rahatsız etmiyim dedi.ctsiye bebek gelmezse kontrole gidecem tekrar.sezeryanı ancak doğum esnasında bir problem çıkarsa tercih edeceğiz.şu an herşey normal.35oo gr. olmuş bebiş.
mşlh efeciğe:nazar:
az kaldı canım az daha sabır.. bak negüzel yanlızda değilmişsin.o an gelince destekçin çok olacak ne güzel..

bitanem moral bozukluğumuz hep bu hormonların yüzünden.. bişeyler ters gidince çok üzülüyoz.. takma demek kolay ama bide bunu nasıl yapacağımızı söyleseler..
cinsiyetmizi öğrenince herşey geceçek.. ozaman farklı bi heyecan oluyo.. giysileri, renkleri, ne almak lazım diye düşünüyosun..
isimleri de düşünmeye başlıyosun, kafan meşgul oluyo hep..
zaten sonrasında zaman anlamadan geçiyo..

:ecrin_bebek:
53 Rize
43 Kütahya

amanda negüzel bi yerdeyim..
gelmişken kütahyadan porselen alayım. hatta fincan takımı alayım
Rizeden de o mis gibi çaylardan alıp bi güzel demleyim porselenlerimde içeyim :kahve:

varmı çay isteyen ikram edebilirim.. tabi herkese açık dökücem demli çay şimdi bize zararlıymış

çok kalpazan oldum ben yaaaa
daha süpürmedim bile.. saat kaç oldu.. hiç canım istemiyo.. artık yarın süpürüp silerim..

gülercim oooh çayın mis gibi olmuş.eline sağlık.
benim de kayınvalideyle annem ip almaya çıktılar çocuk odasına halı örecek annem.
dönmek üzeredirler.bende bi bakınayım dedim.

Back
X