Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevaaaaaal bebiş nasııııll....

sedacım evet fitil verdi.. geçer inşlh.. aman bebişim erken gelmesinde.. zaten ağrımda haftama göre fazla çıktı..

canan nirdeee yahu

bebişe şampuan dalin ve sebamet aldım..
dalin i göz yakmaz diye biliyom ama bazı arkadaşlar göz yakıyo diyolar.. siz ne kullanıyosunuz.. gözleri yakmayan bi şampuan söylesenize bana...

ben geldım kızlarr napıonuzzz bnm bebısımın durumu gayet ii kızlar allahıma bın sukurr gulerım kuvezde kalınca gozlerıne zarar gelmez cunkuorasıda bıldıgın gıbı yatak :) sarılık tedavısınde ısık verıolar ozmn gozlerını kapatıolar o ısık zarar verıo gozlere ama kapatıyolar gozlerınıde
nurtencım bnmde baya gıttı kılolarım artık pantolonlarımın falan ıcıne oluorum eskısı gıbıyım bırazcık gobem var sadece ama oda azıcık yaneeeee

bebişe şampuan dalin ve sebamet aldım..
dalin i göz yakmaz diye biliyom ama bazı arkadaşlar göz yakıyo diyolar.. siz ne kullanıyosunuz.. gözleri yakmayan bi şampuan söylesenize bana...

ya bir sürü ürün var ilk başta sebamed iyi diyorlar ama onlarda pahalıymış. Dalin kafasını yıkamak için heralde sebamedi de vücudunu yıkamak için mi aldın. Tek tek alınca daha pahalıya geliyor diyorlae set almak daha mantıklıymış ama mesela ben başına dalin kullanabilirim ama vücuduna daha kaliteli bişi alırım ilk başlarda mesela sebamed sabun. O yüzden tek tek almam gerekir. Sebamedin takımını alsam da pahalıya gelir insanın kafası karışır yaa hele bir o zaman gelsin size danışırım.

Sahii Nurten sen baya ilerledin sen ne kullanıyosun bebiş için saç, vücut yıkama ve bebeyağı olarak.. Ayrıca küvet aldın mı ve fileyle mi kullanıyorsun. Sıcaklıpı nasıl ölçüyosun benim eşim öle görmüş bir mğazada hem ördek hemde banyo suyu ölçer nasıldır bilmiyorum..

Gülerciğim Seval doğru söylüyo eğer ışık vermeleri gerekiyorsa gözlerini kapatıyorlar sarıyorlar birşeyle ondna yana endişe etme.. İnşallah zamanında gelirde gerek kalmaz. Azucukta keyfini çıkarsın büyüyünce o anne karnını çok arıyacak çoookk...

kızlar doktorumuzun istediği gibi bugün doğum yapmadık
artık hayırlısı nezamansa bakalım.uykularımda kaçtı geç yatıyorum artık ya.
bu saatlerde oğlum akrobasi yapıyor zaten,şimdi yeni durdu artık uyuyabilirim rahatça.

gülercim erken gelecek diye korkma.bizede dr. erken gelecek galiba dedi
ama bak şimdi tarihi bile geçti.herkes arıyor noldu diye,bi de laf anlat.doğumöncesi izinim bitti
bebek hala ortada yok.

sevalle nurten neler ediyonuz bebişlerle anlatsanıza.kudret artık büyüttü valla.
sizin ilk günler nasıl geçiyor.zamanınız çok dolu oluyormu.ben biraz korkuyorum
zor mu yaaa.

eeee nikita hanım nezamandır uğramıyosunuz anlatacağınız bişey
yokmuydu hiç bişicik demeden gitmişsiniz.

eee, ne var ne yok bacimm
haliniz keyfiniz??
bebisleriniz saglik afiyettedirler insallah??
anlatin bakam

ah ahhh bilmem mi
beni hatırlamıyomusun kıs gece kuşu olmuştum resmen son zamanlar
doğumdan sonra rahat uyuyosun ama bu seferde bebek uyutmuyo
dün gece benimki 2 ye kadar ağladı gaz sancısından

geçicek canım geçicek inşallah
ben hiç mühim diilim gece sabaha kadar uyanık kaliim önemli diil
ama yazık yavrum çok acı çekiyo ya kıvranıyo derdinide söyleyemiyo
kucağıma alıp gece yarısına kadar evi turluyoruz öle biraz sakinleşiyo

hoşgeldin kıs nerelerdesin sen yaw
ben ve seval doğurduk kısssssssss

ne diosun kizz, vallahi cok sevindim, Rabbim bebislerinizi anali babali buyutsun insallah,
hayirli uzun omurler versin yuce Rabbimmm...
amaninnnn, nasil gidiyor?? yoruluyormusun??
kac aylik oldu simdi??
adini ne koydunuz??

maşallah kelebekımm yaaa valla zor degıl desem yalan sölemıs olurum kı bnm bebegım allahıma bın sukur cok uslu bı bebek sımdılık gecelerı uuyamıyoruz gunduz uyuyoo tek sorunumuz buu ama olsun herseye razıyım benn sıkayetcı degılmm karnındakı gunlerı arıosun yane :)
saol nıkıtacım allah razı olsun

sevalim bak bu küvez olayını tam bilmiyodum.. demek sadece sarılıkta o ışını veriyorlar..

sedacım dalinin de sebametin de şampuanını aldım.. yeni doğan bebeğe ilk hangisini kullanırsak göz yakmaz onu bilmiyorum.. bide sebametin pişik kremini aldım.. ablam pudra felan almış ama pudra kullanmaktansa pişik kremi kullanmayı tercih ederim. gerçi inşlh pişik sorunu yaşamayız..

öznurcum erken doğum olablir deyince insan bi endişeli oluyo.. nebiliiim..
haklısın aslında Rabbim bilir nezaman bebişin geleceğini.. inşlh senin EFEde efelere yakışır bi biçimde sağlıcakla gelir bian evvel..
zaten en berbatı, bide millete laf anlatmak.. manyak insanlar.. bebiş olsa zaten herkesin haberi olur.. niye arayıp daha çok insanı strese sokuyorlarki..:oklava:
zaten ev halkı özellikle biz yeterince gergin oluyoz.. dimi ama.. çuk çuk çuk:umursamaz: bu millet çok anlayışsız

sevalim demek kilolar gittti.. pantolon giyebiliyon.. mşlh:nazar:

gülerim sedecım ben niveanın setini aldım
şampuan sabun bebek yağı pişik kremi hepsi nivea benim çokta memnun kaldım
misler gibi kokuyo bebişim banyodan sonra
gözde yakmıyo kendimde denedim :roflol:

slm bende geldımmmm fasulyammm
gulercım bende nıveanın setını aldım nurtısleıkımızınkı aynı zaten bende cok memnunumm hepsınden hemde uygun fıyattııı

nurtenim nasılsınnnnn

canım kusura bakma görmedim yazdığınııı
iyiyim ben hayatım sen nasılsın
gebelik nası gidiyo :)

ben geldım kızlarr napıonuzzz bnm bebısımın durumu gayet ii kızlar allahıma bın sukurr gulerım kuvezde kalınca gozlerıne zarar gelmez cunkuorasıda bıldıgın gıbı yatak :) sarılık tedavısınde ısık verıolar ozmn gozlerını kapatıolar o ısık zarar verıo gozlere ama kapatıyolar gozlerınıde
nurtencım bnmde baya gıttı kılolarım artık pantolonlarımın falan ıcıne oluorum eskısı gıbıyım bırazcık gobem var sadece ama oda azıcık yaneeeee

ay ne güzel ben eski kıyafetlerime giremiyom daha
eeeeee koskoca 25 kilo ha deyince verilmiyo
napiim yavaş yavaş incez artık :)

ya bir sürü ürün var ilk başta sebamed iyi diyorlar ama onlarda pahalıymış. Dalin kafasını yıkamak için heralde sebamedi de vücudunu yıkamak için mi aldın. Tek tek alınca daha pahalıya geliyor diyorlae set almak daha mantıklıymış ama mesela ben başına dalin kullanabilirim ama vücuduna daha kaliteli bişi alırım ilk başlarda mesela sebamed sabun. O yüzden tek tek almam gerekir. Sebamedin takımını alsam da pahalıya gelir insanın kafası karışır yaa hele bir o zaman gelsin size danışırım.

Sahii Nurten sen baya ilerledin sen ne kullanıyosun bebiş için saç, vücut yıkama ve bebeyağı olarak.. Ayrıca küvet aldın mı ve fileyle mi kullanıyorsun. Sıcaklıpı nasıl ölçüyosun benim eşim öle görmüş bir mğazada hem ördek hemde banyo suyu ölçer nasıldır bilmiyorum..

ben nivea aldım canım küvet de aldım amafilesini kullanmıyorum bebek üşüyo öyle
ben küvein altına yumuşak bi havlu yaptım katlayıp onu seriyorum içinide suyla doldurup suyun içine yatırıyorum çok rahat oluyo eşimde su döküyo kafasına oh mis

sevalle nurten neler ediyonuz bebişlerle anlatsanıza.kudret artık büyüttü valla.
sizin ilk günler nasıl geçiyor.zamanınız çok dolu oluyormu.ben biraz korkuyorum
zor mu yaaa.

kolay olmadığı kesin
heleki benimki gibi gaz problemi olursa çocğun baya zor
ama hamile günlerimi aramıyorum böle çok daha rahatım

eee, ne var ne yok bacimm
haliniz keyfiniz??
bebisleriniz saglik afiyettedirler insallah??
anlatin bakam

havadisler sende şekerim
biz aynıyız sadece azcik doğurduk o kadar :)

ne diosun kizz, vallahi cok sevindim, Rabbim bebislerinizi anali babali buyutsun insallah,
hayirli uzun omurler versin yuce Rabbimmm...
amaninnnn, nasil gidiyor?? yoruluyormusun??
kac aylik oldu simdi??
adini ne koydunuz??

saol canım
Allah razı olsun
eh biraz yorucu tabi
daha 22 günlük bugün teyzesi adı efe oldu

Back
X