Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr kızımızzzzzzzzz oluyo renkli ultrasonda gördük parmağını emiyoodu cimcime ama uyuyodu uyanmadı ay çok büyümüş sıpam yaaaaaa çok mutlu olduk allahım olmayan herkese yaşatsın bu duygularııııııııı
gülerim sitem etme be gülüm yazamıyorum biliyosun ne bileyim yazacak şey bulamıyorum beni bilirsin aslında çok konuşurum ama bi garibim işte kızma bitanem bu arada değiştirdim doktorumu senin kızına arkadaş geliyo bitanem

olcaycım ne güzel kızın olacak demek.allah tamamına erdirsin canım,kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ya öznurcum ben sana msj atmaya çekindim.. kocişin evdedir sana bişiy diycek diye..
kızma sakın.. hep aklımdasın biliyon dimi..

sağol canım biliyorum tabiki.

:ecrin_bebek:
37 kastamonu
27 gaziantep

çok az kaldı kız güler.

kızlar oğluşum sarılık oldu.dün hastanedeydik bugün evde uyuyoruz mışıl mışıl.
inşallah gece de uyuruz.

Sağol öznurcuğum bu arada çok geçmiş olsun bebeklerin çoğunda sarılık oluyo emzirmeye bak bol bol daha kolay atlatıyolarmış o zaman

slm kızlarr topık artık bos kalıoo veledlerden fırsat olmuo tabe bem grıp oldum ve halıykle oglumada gectı burnu tıkandı sabh dra gıtık actılar rahatladı bıraz dun gece hıc uyumadı yavrumm burnunun tıkanıklıgı yuzndennn

sevalcim geçmiş olsun dikkat et kendine canım artık havalarda soğuyor.heleki ben hamileyken olduğum grip sayısı rekor kırmıştı inşallah artık olmam.

sevalcim oğlun nasıl kilo aldımı.süt emiyormu yeteri kadar.senin durumun nasıl,dikişler falan iyileştimi.
ben bugün dr.a kontrole gidecem.
nurtiş kız sen sezeryanlısın nasıl ağrın falan varmı yoksa herşey yolundamı merak ediyorum.
bebeği emzirmek zor oldumu hani göbeğinde dikiş varken kucağında tutmak zor oluyormuydu.
benim çok sırt ağrılarım var.emzirirken sürekli oturup bebeği tutuyosun ya ondan.

kızlar oğluşum sarılık oldu.dün hastanedeydik bugün evde uyuyoruz mışıl mışıl.
inşallah gece de uyuruz.
ah canım benim kıyamaaammm..çok geçmiş olsun.. kuveze felan girdimi efemiz.. inşlh gerek kalmamıştır

slm kızlarr topık artık bos kalıoo veledlerden fırsat olmuo tabe bem grıp oldum ve halıykle oglumada gectı burnu tıkandı sabh dra gıtık actılar rahatladı bıraz dun gece hıc uyumadı yavrumm burnunun tıkanıklıgı yuzndennn
kıyamam ben sizeeee..
anne oğul hastacıkmı oldunuz.. çok geçmiş olsuun..

galiba bende girip olucam.. burnum hep kapalı.. boğazımda acıyo.. aman öksürmeyim.. öksürükle bebiş erken geliyomuş.. aman az daha dursun içeride..

sevalcim oğlun nasıl kilo aldımı.süt emiyormu yeteri kadar.senin durumun nasıl,dikişler falan iyileştimi.
ben bugün dr.a kontrole gidecem.
nurtiş kız sen sezeryanlısın nasıl ağrın falan varmı yoksa herşey yolundamı merak ediyorum.
bebeği emzirmek zor oldumu hani göbeğinde dikiş varken kucağında tutmak zor oluyormuydu.
benim çok sırt ağrılarım var.emzirirken sürekli oturup bebeği tutuyosun ya ondan.

sırt ağrısı bendede var.. doğumdan sonra geçer sanıyodum.. geçmiyomuuu... :çok üzgünüm:

kız nurtiş evet yaa. karında dikiş varken bebişi emzirmek altını almak ve diğer işleri nasıl yapıyon.. bana püf noktası verirmisiiinzemuszemus

kız sevaaaal bişiy sorcam..
seninde park yataktı galiba.. üst kata yatak aldınmı veya ne seriyon bebişin altına..

sahi kızlar.. bebişin üstüne ne seriyonuz.. havalar serinlemeye başladı.. kalın battaniyemi yoksa yorganmı kullanıyosunuz bebişe..
bana akıl verin ona göre alıcam..

36 kars
26 eskişehir..

kız seda evdemisin bi kahve içmeye gelem :kahve:
kahvemi ben getiricem.. mehmet efendinin kahvesinden merak etme..

36 kars
26 eskişehir..

kız seda evdemisin bi kahve içmeye gelem :kahve:
kahvemi ben getiricem.. mehmet efendinin kahvesinden merak etme..

Gülerr gel kızz evde oturup duruyom zati laflarız hem.. Kahve benden olsun şekerim var evimde. Oh kokulu kokulu birde mamalar hazırlar beslerim bebişini sen yeter ki gell.. Hadi çık bekliyom opuyorumnanaktan

Öznur sırt ağrılar normaldir sürekli de bebek kucağında emzirirkende sırtını dayamaya çalış dayanmadan bir yere emzirme tutulur sırtcağızın. Hatta yastık felan yok yumuşak arkana. Dr. kontrolüne kendin için mi gitcen bebişi mi götürcen. Bir hafta sonra kontrole gidiliyor tekrar sanırım bebiş için. Sarılık olur her bebekte. Kendine dikkat et hasta olma. Bebeğe de geçirme bool bitki çayları ıhlamur felan kaynat iç rahatlatır hem hasta olma da.. Hvalarda bir acayip nasıl giydiriyorsunuz bu havalarda bebişleri tabi dışarı çıkarmıyorsunuzdur ama ev içleri de serin oluyor. En çok ne giydiriyorsunuz..

hastane yakınmı bak ona göre çantayı alıp gelem.. :dance:

kız seda şu oyunda 42yi beceremedim..
bana bi geçiversene şunu.. tabi taktiğinide söyleee.. kafayı yiyorum burda.. yapamadım gitti..

Ozel Arama Servisi

zeka oyunlarında civciv yakalama oynu.. civcivleri yere düürmeden yuvalara koyabilmeye çalışıyon.. ilk önceleri çok basit sonraları biraz zorlaşmaya başlıyo..

zeka oyunlarına girdiğinde en alt sırada gördünmü canım..
hani tavuk civciv yuvasını tutuyo :))

gülme ama.. tamam çocuk oyunu ama ben bayıldım doğrusu..
civciv hastası biri olarakkaydirigubbakcemile3

Gülerciğim valla hastanele yakın yakın bana gelsen anında hastanedsin yani bir hastane var benim camımdan görünüyo bir tane daha var o da taksiyle 5 dk. Yani doğumun sorun olmaz ama hiç olmazsa bile ben neşteri alır kesiveririm seni nolcek elime mi yapışcak çıkarıveririm bebişi şlk beni görür :)))

kız bende bayılırım zeka oyunlarına hatta facebookda mahjong zen ddiye bişi var aynı simgeleri buluyosun felan ben ona taknış durumdayım bu ara elim ağrıyana kadar oynuyorum ama senin dediğine de bakayım bu sitede hiç oyun uynamadım güzel younlar var mı bakem bi.. geçemediğin yere de bakayım ama daha oyunu bilmiyorum ki..

kkdada oyunlar var.. sayfanın en sütüne çık.. menülerde oyun klubü ne tıklayınca oyunların listesi geliyo..

ya ben bi oyuna taktımı takıyorum.. bıkana dek oynuyorum.. bu civ civlerdede 42 son oyun ama geçemedim bi türlü belkim 43.levelde vardır ama görmek nasip olmayacak bu gidişle

demek hastane camdan bile görünüyo.. tamam aç kapıyı camı geliyorum hemen.. kaydirigubbakcemile4

benim hastane başka ilde 45dk mesafede.. o da hızlı gidersen..

aaaa bugünde kimse yooookkk:uhm:

alooooo

nerde bu devleeeetttt
nerde bu milleeeeettt

Back
X