Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben altına yumuşak peluş aldım incelerden onu serdim üstünede kalın peluş battaniye ve ince battaniye örtüyorum.

sabahları da üstüne yelek giydiriyorum altında çift pijama giydiriyorum. Altını alırkende elektrikli soba yakıyorum Malum daha kombiyi açmadım havalar çok soğuk diil daha

kıs ben 2 gündür giremedim kk ya hata veriyo ondan yoktum
diğer kıslar nerde ki acep
anneme döşek diktirmeyi düşünüyodum.. polar iyi fikir aslında..
çekyata sermek için için çift kişilik polar almıştım.. onu katlayıp koysam altına. üstünede seninki gibi kalın battaniye felan..
daha yumuşak ve daha sıcak tutar sanki..

selam anneler nasılsınız bakemm
öznurum canım benim bebişin doğmuş hayırlı uzun ömürlü olsun efecik inşallah
gülerim hadi bakalım sıra sende hayırla sende doğum yap inşallah canımm
aslında sıra şimdi bendeydi ecrin haftaya doğacaktı ama kaderimiz böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir zamanı yaşıyorum inşallah çabuk atlatırım bana dua edin olurmu
hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizide
bitanem hep aklımdasın hele bu son günlerde herşeye ağlar oldum daha bi duysusallaştım.. inan sen geliyon aklıma vede bi arkadaşım daha var o hep aklımda..
onunda bebeği 9. aydayken hatta doğuma 10gün kala anne karnında ölmüş. ölü bebeğini normal doğurmak durumunda kalmıştı.. hep aklımıdasınız..
allah bidaha böyle acılar yaşatmasın size.. biliyorum belirlenen vakit geldikçe insanın o tarih aklından çıkmıyor ama.. elden ne gelirki(dua etmekten başka).. allahtan herşey.. Cenab-ı mevlam ne derse o olur..
ama inan hep dua ettiğim arkadaşlarımın arasında üst sıradasın..

eğer allah kısmet ederse.. doğumdan önce abdest alıp tüm arkadaşlarımın adını tekrar sayıp dua etmek istiyorum..
ben inanıyorum.. TEKRAR SIRA SANA GELECEK..hemde olcaydan hemen sonra :Saruboceq:

geçen gün dr kontrolüme gittim.
bebişim 2400gr olmuş.. kesin sezeryan tarihinide 29 ekim olarak söyledi ama o tarihte hastane resmi tatil olduğundan 1gün önce veya birgün sonra olucak büyük ihtimal.. tabi o tarihe kadar sabırsız kızçem içerde durursa..

aa bu arada dr bebişin suyunun vede gelişiminin iyi olduğunu, artık doğsada erken doğum olmayacağını söyledi..

nstye girmekten nefret ediyoruuuuuummmm...

o nst sanki bütün sancılarımı uyarıyo.. eve gelince sanki hemen doğuracakmışım gibi sancılarım oluyo.

bu arada doğum öncesi son detaylı tahliller için 18ekimde çağırdı.. sabah erken vede aç karna gel dedi..
geceleri hiç uyuyamıyorum.. galiba bebişten sonraki uykusuz geceler için antreman yapıyoz..

:ecrin_bebek:
31 hatay
21 diyarbakır

kız kudret nerelerdesin.. size geldim.. kapıyı çalıyom çalıyom yok kimse...
yoksam evde yok numarasımı yapıyon....

bende duydum o nar suyunu ama yapmadım hep aklımdaydııı.
ben kontrole diye gidip doğuma girdiğimden nar aklıma gelmedi hiç. sonrada sezeryan sancısı falan dreken unuttum gitti. seval yapmış ama işe yaradı diyo. ben de 20 günlükken verdim ama işe yaramadı.
oylemı..seval denemıs demek..topıgı buldum okudum..ıse yarayanların sayısı çok fazla..bende denemek ıstıyorum ..umarım hemsırelerden gızlıce deneyebılırım..
seval sen nasıl denedın..
hemsıreler gormedımı..
1 nar tanesını agzına sıkmak yeterlı dıyor topıkte..
nasıl oldu unutmadın..hem sen acıl doguma gıttın..çantanda hazırmıydı nar yoksa..
geçen gün dr kontrolüme gittim.
bebişim 2400gr olmuş.. kesin sezeryan tarihinide 29 ekim olarak söyledi ama o tarihte hastane resmi tatil olduğundan 1gün önce veya birgün sonra olucak büyük ihtimal.. tabi o tarihe kadar sabırsız kızçem içerde durursa..

aa bu arada dr bebişin suyunun vede gelişiminin iyi olduğunu, artık doğsada erken doğum olmayacağını söyledi..
maşallah bebişine canım..çok az kalmıs doguma..sende dene nar ıstersen..gaz buyuk problem bebeklerde..çok aglıyorlar canım sancısı olunca..

Son düzenleme:
oylemı..seval denemıs demek..topıgı buldum okudum..ıse yarayanların sayısı çok fazla..bende denemek ıstıyorum ..umarım hemsırelerden gızlıce deneyebılırım..
seval sen nasıl denedın..
hemsıreler gormedımı..
1 nar tanesını agzına sıkmak yeterlı dıyor topıkte..
nasıl oldu unutmadın..hem sen acıl doguma gıttın..çantanda hazırmıydı nar yoksa..

maşallah bebişine canım..çok az kalmıs doguma..sende dene nar ıstersen..gaz buyuk problem bebeklerde..çok aglıyorlar canım sancısı olunca..

bidenem nar olayını bende duydum.. hastanede değilde eve gelince yapsak olurmu acep.. sezeryan olucak gerçi ama..
hastane başka ilde olduğundan yeterince şey aldım yanıma.. aman orda açıkta kalmayalım dşye.. bide nar alırsam yanıma kociş beni parçalar kaydirigubbakcemile3

eve gelince yapsam olurmuki acep:uhm:

epeydir pazara çıktığım yok. nar çıktımı acaba

dılekcım ben söluodum hep yapıcm dıe saolsn eltımın aklına gelmıs gelırken almıshemen odaya cıkarttıklarında gorumcem sıktı faydasını gordum valla deneyın bence

anam anamm
masaj sayım 7000 olmuşşşş vışşşşşşşş

kıslar hava baya soğudu ya
bugün ankara baya soğuk kombiyi açmadım daha ama açsammıki yaaaa
elektrikli soba var 15 dk bir e ayarladım 15 dakkada bir çalışıo içeriyi ısıtıyo.
siz ne yaptınız bebekli karılarrrrr :)

Merhabalar kızlar giremedim bir türlü anneme geldim dün İsanbul'a am bavulu bıraktım annemde izinliydi göz için muayeneye gittik randevu almış sonuçlar pek iyi değil sağ gözü yüzde 15 görüyormuş sadece ama annem farketmemiş. hiç okuyamadı sağ ile harfleri solda var ama onda öle sorun yok. Damla verdi 10 gün kullancak gitcek gelişme olmazsa ameliyathanede ilaç enjekte edilcek ayda bir 3 kere.. Birdeyakın ve uzak gözlüğü yazdı onları da sipariş verdik dün gittik sonra pazara felan derken akşam oldu. Bugünde gözlükleri aldım kullancak artık. Bende arkadaşımın düğünü için geldim cumartesi katılcam pazar efime döncem bugün annemin evini temizledim baştanaşağı daymlar gelcek.. Bu arada tek dersim kalmıştı büte onu da vermişim borçsuz geçtim 4. sıınfa çok mutlu oldum darısı mezuniyete artık..

Nurtişim havalar birden soğudu Eskişehir'de beb gelirken serindi daha da soğumuş eşim elektirik sobası yakıyormuş bizim merkezi sistem ne zaman yakarlarsa o zaman yanacak artık bende gelceğim akşam banyo yaptım yaktım sobayı. Sem kombiyi yak bence.. Bende gidince kışlık yorganı çıkarcam. Denek hala gazı var olsun cnm başka sorunu olmasında geçer inşallah her bebeğin sorunu bu. Ama narın işe yaradığını bilmiyordum. iyiymiş gerçekten.. Keşke sende yapabilseydin..

Gülerciğim nar çıktı canım vardı pazarda ama bir iki hafta sonra daha güzel olur sen yine de al koy sonra çıkamazsın belki hem eşin nerden bilcek at çantanın derinine madem bir tanesinin suyu bile yetiyor azıcık bişi hemen içirirsin odada ama olmazsa evde verirsin gelince evde bulunsun hiç olmazsa.. Bak sevalde işe yaramış sende yararsa ne güzel işte..

Dilkeçiğim sende ilerlemişsin baya Maşalllah canımm sağlıkla kucağına al İnşallah...

kıslaaaar artık hiç gelemiyorum yaaa.
bugün sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya gittik.artık aile hekimliği
uygulamasına geçiliyomuş gittiğim yer kapanıyo.aşılar için başka yere gidecekmişim.
nurten kıs sen ssk ya gitmişin ben gidecemmi gitmeyecemmi hala anlamadım.
para direk geliyomuş postaneye dedi bana muhasebeci.aman yaaa bıktım bu konudan.
bu arada biz dün kombiyi açtık çok soğuk hakketen.
bu arada yarın bebek mevlidimiz var annemde yapacaz oraya gidiyoruz.

bidenem nar olayını bende duydum.. hastanede değilde eve gelince yapsak olurmu acep.. sezeryan olucak gerçi ama..
hastane başka ilde olduğundan yeterince şey aldım yanıma.. aman orda açıkta kalmayalım dşye.. bide nar alırsam yanıma kociş beni parçalar kaydirigubbakcemile3

eve gelince yapsam olurmuki acep:uhm:

epeydir pazara çıktığım yok. nar çıktımı acaba
canım bence sende al bır tane koy cantana..
verırsın vermesın..ama cantanda bulunsun..belkı fırsatın olur .çıkartır sıkarsın agzına..

dılekcım ben söluodum hep yapıcm dıe saolsn eltımın aklına gelmıs gelırken almıshemen odaya cıkarttıklarında gorumcem sıktı faydasını gordum valla deneyın bence
allah eltınden razı olsun.düşüncelı kızmıs..
çok sanslısın..
bende deneyım o zaman..
kaç nar tanesı sıktın..ve hemen emzırdınmı..
yoksa bıraz bekledınmı emzırmek ıçın..

Nurtişim havalar birden soğudu Eskişehir'de beb gelirken serindi daha da soğumuş eşim elektirik sobası yakıyormuş bizim merkezi sistem ne zaman yakarlarsa o zaman yanacak artık bende gelceğim akşam banyo yaptım yaktım sobayı. Sem kombiyi yak bence.. Bende gidince kışlık yorganı çıkarcam. Denek hala gazı var olsun cnm başka sorunu olmasında geçer inşallah her bebeğin sorunu bu. Ama narın işe yaradığını bilmiyordum. iyiymiş gerçekten.. Keşke sende yapabilseydin..

Gülerciğim nar çıktı canım vardı pazarda ama bir iki hafta sonra daha güzel olur sen yine de al koy sonra çıkamazsın belki hem eşin nerden bilcek at çantanın derinine madem bir tanesinin suyu bile yetiyor azıcık bişi hemen içirirsin odada ama olmazsa evde verirsin gelince evde bulunsun hiç olmazsa.. Bak sevalde işe yaramış sende yararsa ne güzel işte..

Dilkeçiğim sende ilerlemişsin baya Maşalllah canımm sağlıkla kucağına al İnşallah...
ılerledık canım..11 hafta kaldı nasipse..

amın cnm eltım bıtanedır saolsun :)
3 tane sıktı ablam ama agzına denk getıremedıgı için 3 tane ıktık :) hemn emzır cunku mıdesı bulanıo bıraz cnm

Merhabalar kızlar giremedim bir türlü anneme geldim dün İsanbul'a am bavulu bıraktım annemde izinliydi göz için muayeneye gittik randevu almış sonuçlar pek iyi değil sağ gözü yüzde 15 görüyormuş sadece ama annem farketmemiş. hiç okuyamadı sağ ile harfleri solda var ama onda öle sorun yok. Damla verdi 10 gün kullancak gitcek gelişme olmazsa ameliyathanede ilaç enjekte edilcek ayda bir 3 kere.. Birdeyakın ve uzak gözlüğü yazdı onları da sipariş verdik dün gittik sonra pazara felan derken akşam oldu. Bugünde gözlükleri aldım kullancak artık. Bende arkadaşımın düğünü için geldim cumartesi katılcam pazar efime döncem bugün annemin evini temizledim baştanaşağı daymlar gelcek.. Bu arada tek dersim kalmıştı büte onu da vermişim borçsuz geçtim 4. sıınfa çok mutlu oldum darısı mezuniyete artık..

çok geçmiş olsun canım.. göz çok önemli.. inşlh bian evvel düzelir..
bu arada sınıf atlamışsın tebriklervereliniortak

kıslaaaar artık hiç gelemiyorum yaaa.
bugün sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya gittik.artık aile hekimliği
uygulamasına geçiliyomuş gittiğim yer kapanıyo.aşılar için başka yere gidecekmişim.
nurten kıs sen ssk ya gitmişin ben gidecemmi gitmeyecemmi hala anlamadım.
para direk geliyomuş postaneye dedi bana muhasebeci.aman yaaa bıktım bu konudan.
bu arada biz dün kombiyi açtık çok soğuk hakketen.
bu arada yarın bebek mevlidimiz var annemde yapacaz oraya gidiyoruz.

şu topuk kanı olayından çook korkuyorum.. kimbilir nekadar çok ağladı yavrucak..:çok üzgünüm: ahh kıyamamm..
en son dra gittiğimde tahliliçin beklerken bi bebekten kan aldılar. yavrucak ağlamaktan yıktı hastaneyi. daha küçücük bebişe nasılda o iğneyi batırıyorlar.. inan bebiş ağlıyo ben ağlıyorum.. tam o sırada kociş aradı naptın diye.. tabi ben ağlıyorum. nldu diyo.. dedim bebişten kan aldılar, dayanamadım, çok canı acıyo..
2. topuk kanı almaya kocişi göndercem ben dayanamam, döverim o hemşireyi:oklava:

bu arada mevlüdünüzü allah kabul etsin canım..

dilekçim yarım narı poşete sarsam atsam valize.. bozulurmuki acep.. bideheryeri nar suyu yaparsa..

neyse yaa ben alayım narı ama eve gelince yapayım..

aa bak aklıma ne galdi.. benimde sezeryan olacakya gazım çok olacak.. hem ben yesem hem bebişe sıksam olurmuki acep.. benim gaza da iyi gelirmi nar acep?

sezeryanlı bacılar bişiy sorcam...

bu ara epidural ve genel anestezi arasında gidip geliyorum.. epidural de bel ağrısı kalıyomuş hem psikolohik olarak etkileniyo hep rüyana giriyo dediler.. doğrumu..

Back
X