Nurtişim havalar birden soğudu Eskişehir'de beb gelirken serindi daha da soğumuş eşim elektirik sobası yakıyormuş bizim merkezi sistem ne zaman yakarlarsa o zaman yanacak artık bende gelceğim akşam banyo yaptım yaktım sobayı. Sem kombiyi yak bence.. Bende gidince kışlık yorganı çıkarcam. Denek hala gazı var olsun cnm başka sorunu olmasında geçer inşallah her bebeğin sorunu bu. Ama narın işe yaradığını bilmiyordum. iyiymiş gerçekten.. Keşke sende yapabilseydin..
Gülerciğim nar çıktı canım vardı pazarda ama bir iki hafta sonra daha güzel olur sen yine de al koy sonra çıkamazsın belki hem eşin nerden bilcek at çantanın derinine madem bir tanesinin suyu bile yetiyor azıcık bişi hemen içirirsin odada ama olmazsa evde verirsin gelince evde bulunsun hiç olmazsa.. Bak sevalde işe yaramış sende yararsa ne güzel işte..
Dilkeçiğim sende ilerlemişsin baya Maşalllah canımm sağlıkla kucağına al İnşallah...
bugün başladım yakmaya canım birden soğudu hava
kıslaaaar artık hiç gelemiyorum yaaa.
bugün sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya gittik.artık aile hekimliği
uygulamasına geçiliyomuş gittiğim yer kapanıyo.aşılar için başka yere gidecekmişim.
nurten kıs sen ssk ya gitmişin ben gidecemmi gitmeyecemmi hala anlamadım.
para direk geliyomuş postaneye dedi bana muhasebeci.aman yaaa bıktım bu konudan.
bu arada biz dün kombiyi açtık çok soğuk hakketen.
bu arada yarın bebek mevlidimiz var annemde yapacaz oraya gidiyoruz.
ben o yönden şanslıyım ya
sağlık ocağı 2 apartman ötede hemen gidip geliyom
ssk ya bizim işyerinin muhasebecisi ben olduğumdan gittim canım
belki sizin işyerinde farklıdır sana işyerin ptt ye gelcek paran dediyse onlar vermiştir evrakları ama senin doğum raporu felanda lazım onları da istiyo ssk
dilekçim yarım narı poşete sarsam atsam valize.. bozulurmuki acep.. bideheryeri nar suyu yaparsa..
neyse yaa ben alayım narı ama eve gelince yapayım..
aa bak aklıma ne galdi.. benimde sezeryan olacakya gazım çok olacak.. hem ben yesem hem bebişe sıksam olurmuki acep.. benim gaza da iyi gelirmi nar acep?
rezene çayı al gülerim
birde su ısıtıcı götür yannda bol bol iç çok ii geliyo
bana doktorlar bile gaz çıkariim diye habire rezene çayı taşımışlardı.
gaz çıkarmadan bişey de yedirmiyolar aç bekliyon sıvı alabiliyosun sadece
sezeryanlı bacılar bişiy sorcam...
bu ara epidural ve genel anestezi arasında gidip geliyorum.. epidural de bel ağrısı kalıyomuş hem psikolohik olarak etkileniyo hep rüyana giriyo dediler.. doğrumu..
epidural oldum ben iyikide epidural olmuşum
genel anestezide uyanmak zor uyanınca ağrıların çok oluyo ayrıca baş ağrısı ve sersemlik oluyo
ama bende tamamen uyumadığımdan hiçbiri yoktu
birde o bebeğin ilk ağlayışını duymak ve onu öle görmek dünyaya bedel. genel anestezide kaç saaat sonra görüyon ve sen ayılana kadar yazık bebek aç kalıyo. ama epiduralde hemen odana çıkınca emziriyosun . bana annem tuttu çocuğu göğsüme öle emdi efe. bacaklarımın uyuşukluğuda en fazla yarım saat sürdü aöıldım hemen yani. birde aklında bulunsun beni çıkınca doktorlar düz yatırmadı yatağımın baş kısmını baya yükseltti tamamen düz yatınca çok baş ağrısı çekersin düz yatma bikaç gün dedi ve hiç başım ağrımadı. yazık orda biri yatamam dik diye yatırmış yatağını 2 gün hiç durmadan başı ağrımıştı.