- Konu Sahibi EU3
- #21.721
selam kızlar gülercim çok heyecanlıyım doğumuna çok az kaldı rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah düşünüyorumda geçen yıl nasıl hamile kalıcaz diye yazışırken şimdi çocuklarımızı hamileliklerimizi anlatıyoruz zaman nasılda çabuk geçiyo çok şükür bu günlerimize kadir merte bakıyorum 1 kasımda 5. ayı bitiyo 6. aya girecek daha doğumu gözümün önünden gitmiyor çabucak büyüyolar ilk defa sağlık ocağına aşıya götürmüştüm orda bi yaşlı bayan hemşire vardı bana baktı ay kızım çok gençsin daha şimdi sen kırkı çıksın yaşı dolsun hemen yürüsün konuşsun dersin zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varamazsın dedi ben buraya geldiğimde oğlum 6 altı aylıktı şimdi 45 yaşında dedi hüzünlendi gerçektende yıllar çok çabuk geçiyo off dertlendim yine annemlerden geldim ya çok özlüyorum onları keşke bir ömür boyu ayrılmasam onlardan bizim evlatlarımızda gün gelip yuvadan uçacaklar düşündükçe duygulanıyorum annemle babam bana şimdi anladınmı evlat nasıl bişey annelik babalık nasıl bişey diye sordular onları şimdi daha iyi anlıyorum