Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülerrrrr, çok güzellll...Allah bağışlasın, rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin gülerimm....çok tatlıııı....:nazar:

ayy ne güzel ya topiğimiz eskisi gibi canlanıyo canancım hijyenim hoşgeldiniz çok özledik sizi nerelerdesiniz kadriye ve nilüferde hiç görünmüyolar onlarıda çok merak ediyorum

Dilekcim seninde çok az kaldı allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla oğlunu kucağına alırsın canım

kızlar napıyonuzzzzzz ben dün şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonuç çıkacak bakalım ne oldu öğreneceğiz bu arada sedacığım hiç takma kafana taktıkça gelmiyor sıpalar ama kadınlar kulubünde bal çörek otu tarçın incir kürü falan var onlara bir bak istersen
gülerim zaman su gibi geçiyo cemrenin resmine baktıkça o ilk gün geliyor hep aklıma ben şimdi hamilemiyim ne bileyim ya çok değişik duygular bunlar allah olmayan herkese bi evlat nasip etsin

Dilekcim seninde çok az kaldı allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla oğlunu kucağına alırsın canım
amın canımmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar napıyonuzzzzzz ben dün şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonuç çıkacak bakalım ne oldu öğreneceğiz bu arada sedacığım hiç takma kafana taktıkça gelmiyor sıpalar ama kadınlar kulubünde bal çörek otu tarçın incir kürü falan var onlara bir bak istersen
gülerim zaman su gibi geçiyo cemrenin resmine baktıkça o ilk gün geliyor hep aklıma ben şimdi hamilemiyim ne bileyim ya çok değişik duygular bunlar allah olmayan herkese bi evlat nasip etsin

ınşallah sonuclar normal degelerde cıkar canım..yaz bıze..

OLcaycığım ne güzel şeker yüklemelerine kadar gelmişsin. İnşalah kucağına da alacaksın. Ya kızlar dün resmen deli oldum çıldırdım çok moralim bozuldu hala daha bozuk. Ya eşimin çocukluk arkdaşı var geçen sene evlendi kız 38 yaşında. Benim yazın gittiğim doktora gittiler önce memnun kalmadılar tamam bende son zamanlard ulaşamadım zaten smear aldırcaktım bende bıraktım bir önceki doktoruma geri dmndüm bizim eve o hastanede çok yakın. Geçen hafta gititm smear aldırdım muayene oldum geldim arkadaş dediki bende gideyim randevu alsana bana yumurtlama günü için dedi tamam dedm aldım eşine de danbışmamış ama eşi tamam dedi. Dedim ki sabah git dr ordan gel kahvaltıya akşamda yemeğe kalırsınız dedim. Neyse gitmişler bu arada evelki ay kanaması oldu çalışmaları ilkti 2 gün geç oldu öbür dr oluşmuş ama tutunamamış demiş sonrada yumurtlama görülmedi bu 3. ayları. Bir geldi anam küp gibi olmuşlar sinirden zaten eşimin arkadaşı çocukta çok bilmiş bu konularda. Ya işte ultrasonda bakmamış yumurtlama günü yada sonraki gün göremem demiş tam yumurtlama zamnaıydı ama bakmamış tüp bebek önermiş yaşı nedeniyle zaman harcamayın demiş vay efemdim tüp bebek merkezine bağlıymışta para için diyormuş. Yok çok bilgiçlik taslamış dr çok ciddiymiş. Neden gelsiniz diye niye sormuş. Daha bir sürü şey. Eşi konuştu öğleden sonrata kadar işe gitti eşi devam etti akşam gediler yine devam. Ama oldu kafam kazan gibi. Bir yandan yemek hazırlıyorum felan bir yerini kaldırıp bir yardım bile etmiyor. Neyse şöyşe doktormuş böyle doktormuş kendi dediği dedik felan diyorlar aa aslında çocuğun bildiği çoğu şey yanlış ayrıa rezervler ve kalite açısından tüp bebek demiş. İşte akşam yemek yedik muhabbet felan gititler gece saat 12 yi geçiyor bir baktı çağrı attı kız aradım. Ya seda bu salak adam ne yaptı yaa ne oldu dedim. Eee dedi bana 11 ine gün verdi ama o gün benim reglimin 3. günü değil hormon yapamaz senin dediğine göre dedi sende demiyosun bilgiliyim diyosun ama dedi daha yeni yumurtlama günü o kadar erken reglimi olcan diye dedi ben ne bileyim senin reglini dedim o tarihte kaçıncı günün dedim 20-21 gibi dedi bende o zaman kanda lh ve progestan testi yapıp yumurtlaman olmuşmu ona bakacaktır ultrasonda göremem artık demiş ya dedim. Bana da öle dedi ama yaşım ve düzenimden dolayı gerek görmedi ama sana bakacak demekki anlıcak yumurtlama olup olmadığını dedim ha öle mi dedi ya gece gece belki uyuyoruz ki yorgunum ben. Bir de yargılayarak. Sanki ben önerdimde senin yüzündne der gibi ya ben öncekş dr önerdim ama bu dr önermedim istedğine git tabi buna da gelebilirsin dedim o kadar. O dedi randevu al diye bana şimdi de atıyor üstünden ben bunları duymak zorunda değilim ki pişman oldum. Her dr tarzı farklıdır ama bnlar hiçbir doktora kendilerini bırakmıyorlar ki çok bilgili eşi hep bir kulp buluyor. Başka dr gidecekler eğer regli olmazsa tutarsa gebeliği direk gidecekler. Şimdi şu testi de yaptırsın değiştirecek gitsinler yaa zor bulurlar böyle inceliklerle kafalarına göre doktor hiçbir dr bilgiçlik taslayan hasta istemez. Ya var yaa gece uyuyamadım bile yaa ama dicem yanii daha bu konu açılmasın diye.

selam sedacığım şeker yüklemem ve kan değerlerim hepsi normal çok şükür kızlar sedacığım hiç takma böyle insanları daha çok kendi psikolojini bozarsın biz sana yeteriz boşver birde bu konuları herkesle konuşmaya gelmiyo ben konuşurdum moralim bozulurdu boşver allah tez zamanda bebeğini verir inşallah canım

iyidir efenin annesi sen nasılsın ha bu arada ben 100den düşmüşüm 99 olmuşum nurten ben doğum iznine 32.haftada ayrılacağım değil mi ne yapılacak hiçte bilgim yok sen bana anlattın gerçi ama ben hepsini unuttum

canacım kıs gel sürekli özletme kendini
kudretcim mertimiz nasıl diş çıkardımı
dilekcim hayırlı doğumlar
olcaycım canım benim ne çabuk geçiyo zaman Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin isim düşündünüz mü
sedacım üzme kendini luzumsuz insan çok malesef çevremizde
benide dün patronum sinir küpü etti ama takmamaya çalışıyorum

nurtişim isim düşünüyoruz hergün ama daha karar veremedik iki isim olacak biri nil ama diğerine babası karar verecek o da alakasız isimle buluyo beni deli ediyo sen git gel biz burdayız şikerim

raporu yazdırcam sonra işyerine mi getiricem sskya ne zaman verilecek aman ne zor işler

sonra o raporun birini işyerine veriyosun biri sende kalıyo ssk ya verilecek o rapor
doğum yaptıktan sonra 2. raporunu yazıyo hastane
doğumdan sonra ssk ya gidip doğum belgeni, çocuğun kimliğini, doğum öncesi izne ayrıldığın tarihli vizite kağıdını, doğum yaptığın tarihli vizite kağıdını ve hastane raporlarını alıp ssk ya veriyosun
doğuma kadar olan paranı yatırıyolar. Doğum sonrası iznin bitince tekrar ssk ya gidip kayıt yaptırıyosun iznim bitti diye 1 hafta içinde paranın kalanı yatıyo ptt ye
ssk işlerini eşinde yaptırabiliyo

sağol canım ya ben bunları bi kağıda yazayım hoş sana yine sorarım ama ben yazayım bi kenarda bulunsun bu arada hergün demir hapını içmiyorum ara ara ama çok güzel çıktı kan değerlerim

olcaycım bişey unutmuşum işyerindeki muhasebeciniz muhakkak sgk nın internet sitesinden giriş yaparak senin raporunu sgk ya bildirecek yoksa işlem yapmıyo sgk

ne kadar oluyo bu doğum parası benim asgari ücretten yatıyo ssk gerisini elden alıyorum

askari ücrettense eğer asgari ücretin brütünün 3/2 sini veriyo ssk
kesiyo paranı yani tabi bu aylık
birde 70 lira süt parası veriyo

Back
X