Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada avartarını nerden buldun
bayılıyorum hıyarlı babaya..

bide pelinle boğaça...
pelin taammı
boğaçta peliiiiiiiin diyoya kopuyom.. bide boğaçta 1litrelik süt kutusu bide pipet takmış.. anca ona o yeter:9:
ee bide pelin+boğaç denince aklıma ilk gelen espiri şu..

boğaç tahtada konuşanları yazmaktadır..
boğaç derki.. sınıfta konuşanları öğretmen dövüyo.. pelinle konuşanları ben:60:

Caanaan ne haberler var sende.. Var mı belirti olarak birşeyler. Bir hafta sonra gebelik testini yaptıracaktın dimi. Ay heyecanla bekliyoruuz.. :nazar:

buarada avartarını nerden buldun
bayılıyorum hıyarlı babaya..

bide pelinle boğaça...
pelin taammı
boğaçta peliiiiiiiin diyoya kopuyom.. bide boğaçta 1litrelik süt kutusu bide pipet takmış.. anca ona o yeter:9:
ee bide pelin+boğaç denince aklıma ilk gelen espiri şu..

boğaç tahtada konuşanları yazmaktadır..
boğaç derki.. sınıfta konuşanları öğretmen dövüyo.. pelinle konuşanları ben:60:

evet güler bende bayılıyorum onlara ve o sözüne resmen kopuyorum. Bir de öğrencileri Pelin boğaç arakarına alıyorlar göbekleriyle birbirlerine paslıyorlar ya yaa kopuyordum o sahneye.. Yeniden yayınlanıyor pazar akşamı yeni çocuklarda katılacak artık.

sağol canım.. Eskişehir'de oturuyorum cnm ben merkezde kar yağmıştı zaten ama akşamına buz tutmuş çok buz yapar buralar ayazı çok olur.
canım bende canım ben bılecık te okudum...
eskısehıre çok gelırdık gezmeye..
tren le hemıde..oy ne guzeldıııı....

Sedacım çok geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmış eşin allah korumuş

güler kız bende aynı senin gibi korkmuştum kurtmu diye sonradan aklıma geldi muz yedirdiğim :9:

Ben bu gece hem sevinçli hemde hüzünlüyüm birazdan annem gelicek seviniyorum :66: Ama yarın işe başlıyorum :43::43:ve oğlumdan ayrı kalıcam :84:artık günboyu birlikte olamıycam nasıl alışıcam bilemiyorum :43:neyseki araya haftasonu giriyo diye biraz teselli ediyorum kendimi 1 hazirana kadarda süt izni kullanıcam nurtencim seni şimdi daha iyi anlıyorum :43:

canım benımm..kocaman olmus oglun..sen ışe baslıyorsun..allah kolaylık versın canım...

fotograflarım geldı yenıden...ama bazısı eksık..neden oyle olmus anlamadım..özellıkle ediz in fotografları yokkk...

güler sana da çok güldüm kız.muzu iyi ezememişsin demekki,ipliklerini daha iyi ez bundan sonra cicim.sen nezaman ek gıdaya başladınki hem.erken olmadımı bakiiiim,çocuğa sütünü veriyon dimi aman bak havalar kötü bağışıklığı için çok önemli anne sütü bol bol verin kızlar.kendinize iyi bakınki sütü olsun bol bol.ben sürekli rezene çayı demliyorum,tahin yiyorum,helva yiyorum.sizde yapın olar mı.hadi öptüm sizi şekerler.
he valla başladım ben..
ama akıllandım artık muz yoook.. en azından şimdilik
anne sütünü veriyorum + hergün elma suyu veriyom + pirinçli armutlu pişirilebilen muhalebiyede başladım şimdilik bi yemek kaşığı kadar veriyom sindirim sistemi yemeklere alışsın diye..
havucun suyunu çıkarmayı beceremedim robotum yok..:59:
geçende havuç+patatesi haşlayıp ezip verdim. bi güzel yedi sonrada hepsini kustu

güler kız bende aynı senin gibi korkmuştum kurtmu diye sonradan aklıma geldi muz yedirdiğim :9:

Ben bu gece hem sevinçli hemde hüzünlüyüm birazdan annem gelicek seviniyorum :66: Ama yarın işe başlıyorum :43::43:ve oğlumdan ayrı kalıcam :84:artık günboyu birlikte olamıycam nasıl alışıcam bilemiyorum :43:neyseki araya haftasonu giriyo diye biraz teselli ediyorum kendimi 1 hazirana kadarda süt izni kullanıcam nurtencim seni şimdi daha iyi anlıyorum :43:
kıyamammm.. özlenir tabi o fıstıklar özlenmezmi hiçç
heray fatura yatırmaya çıktığımda komşuya bırakıyomda, gelene dek içim içimi yiyo..
neyseki annene emanet edicen, bi başkasına değil, birazda olsa oyönden için rahat olur..

evet güler bende bayılıyorum onlara ve o sözüne resmen kopuyorum. Bir de öğrencileri Pelin boğaç arakarına alıyorlar göbekleriyle birbirlerine paslıyorlar ya yaa kopuyordum o sahneye.. Yeniden yayınlanıyor pazar akşamı yeni çocuklarda katılacak artık.
evettt harika bi sahne...
bide atademirerli sahnede boğaç kafayı çekmek için süt kutusunu masaya vurup bağırıyo peliiiinnn... ata demirer diyo "bununla mı kafayı buluyon" boğaç cvp verir.. "buda süt işte çek bi furt":60:
aslan sütü değilde boğacın sütü:60:
yarın akşam başlıyooo :66:
eski kadrodan ayrılan var galiba. buna üzüldüm.. eski kadroya çok alışmıştım oysa:59:

kızlar çok fena hastayım..:2:
yapraklarım dökülüyo inan
hapşuruk+öksürük+ateş herbişeyim var.. kızçeme geçmesin diye maske takıyom, ellerimi devamlı kolanyalıyom.. gerçi annenin giribi bebişe geçmiyomuş.. ama babasınınki geçiyomuş..drdedi..

hep kocişin yüzünden o bulaştırdı bana.. oklava:
antalyada ne naneler yediyse artuuk :) gelir gelmez hasta oldu herüf

ben çıkıyom.. iyice sıtmalandım yine.. düdüklüde alrm veriyo zaten gidimde yemek yapiim bari..
birinin yemek yapması gerek.. kibar kocamm dışardan bişiy yemiyiii.. et ve et ürünleri + süt ve süt erünleri heeç bişey yimez..

kibar feyzo şahsen kendüsü:21:

aa kızlar çıkmadan olcayın selamını yazayım..
size çok selamı var.. ev çok kalabalık olduğundan gelip doğum hikayesini yazma fırsatı olmamış..
bide eylülcük sarılık olmuş.. çok geçmiş olsun fıstıkımıza..

Son düzenleme:
kızlar çok fena hastayım..:2:
yapraklarım dökülüyo inan
hapşuruk+öksürük+ateş herbişeyim var.. kızçeme geçmesin diye maske takıyom, ellerimi devamlı kolanyalıyom.. gerçi annenin giribi bebişe geçmiyomuş.. ama babasınınki geçiyomuş..drdedi..

hep kocişin yüzünden o bulaştırdı bana.. oklava:
antalyada ne naneler yediyse artuuk :) gelir gelmez hasta oldu herüf

canımm çok geçmiş olsun.. Dikket et kendine. Kocacığında evde bebek var diye dikkat edeymiş ya kendine bak sana geçirmiş hastalığını. Amaan dışardan yemeyen erkekte zor valla. Her akşam hastada olsan yığılı işinde olsa yemek yapmak zorundasın bende çalışmıyorum ya hep evde yemel pişiyor ama arada özellikle haftasonları dışarda da yeriz bugün dışarda yedik çünkü ders çalıştım kocişte acıktımj deyince yetişmicek evde yemek yok çıktık hemen yedik geldik. Bol bol zencefilli ıhlamur iç canım inşallah bir an önce iyileşirsin bende bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum sınan üstü hasta olmak istemem herkes grip zaten..

Bu arada kızlarr bugün ovulasyonda çift çizgiyi gördüm hemde en koyusundan yani yumurtlamam olacak zaten salı günü akıntım gelmişti ama çizgileri görmeden inanmıcaktım. Tutmasa bile biliyorum ki yumurtlamam da sorun yok ama bu ara kanamalr neden oluyor anlamadım normalde ara kanama olunca normal reglimi de olurdum ancak iki aydır ara kanamadan sonra regli olacağım günlerde yumurtlamam oluyor onun 2 hafta sonrasında regli oluyorum heralde ara kanamadan sonra vücudum yeniden yumurta üretiyor bilemiyorum bu akşam çalışma var yanii. Dua edin bana da olur mu.. Artık bayrağı Cananla ben devralalım..

aa kızlar çıkmadan olcayın selamını yazayım..
size çok selamı var.. ev çok kalabalık olduğundan gelip doğum hikayesini yazma fırsatı olmamış..
bide eylülcük sarılık olmuş.. çok geçmiş olsun fıstıkımıza..
ay canım gecmıs olsun eylule..bızım oglan bıle yenı attı sarılıgı..bıraz sarı halennn

guler sanada gecmıs olsun kuzummmm
Bu arada kızlarr bugün ovulasyonda çift çizgiyi gördüm hemde en koyusundan yani yumurtlamam olacak zaten salı günü akıntım gelmişti ama çizgileri görmeden inanmıcaktım. Tutmasa bile biliyorum ki yumurtlamam da sorun yok ama bu ara kanamalr neden oluyor anlamadım normalde ara kanama olunca normal reglimi de olurdum ancak iki aydır ara kanamadan sonra regli olacağım günlerde yumurtlamam oluyor onun 2 hafta sonrasında regli oluyorum heralde ara kanamadan sonra vücudum yeniden yumurta üretiyor bilemiyorum bu akşam çalışma var yanii. Dua edin bana da olur mu.. Artık bayrağı Cananla ben devralalım..
oleyyy...hadı ınşallah olsun bu ay bebişin kuşummmmm...

a

guler sanada gecmıs olsun kuzummmm
oleyyy...hadı ınşallah olsun bu ay bebişin kuşummmmm...

valla canım bu ayda tehlikeye girdi. Şans yokki bende. Perşembe en son oldu ilişkimiz. Cumartesi günü de olacaktı hatta çift çizgi de çıktı ama eşimde çk ağrılar oldu. Pazar günü de dr yok hastanelerde. Bugün işe gitti sancıları atmış taş düşürüyormuş. Yarın özele gidicez. Yanii artık tutarsa..

valla canım bu ayda tehlikeye girdi. Şans yokki bende. Perşembe en son oldu ilişkimiz. Cumartesi günü de olacaktı hatta çift çizgi de çıktı ama eşimde çk ağrılar oldu. Pazar günü de dr yok hastanelerde. Bugün işe gitti sancıları atmış taş düşürüyormuş. Yarın özele gidicez. Yanii artık tutarsa..

oyyy..canım facede gordum yazını..gecmıs olsun..
ınşallah tutmuştur bebikk....

kızlar yarın test günüm, yumurta toplama işlemine göre salı-çarşamba adet günümdü...ama olmadımmmmm:49:...bazen çok şiddeli kasık,bacak ağrım giriyor...ama sonra bişeyim kalmıyor...bugün sabah bir kalktım boğaz ağrısı ile ne etcem bilmiyorum.....hepinizi çok öpüyorum.yarın buraya hamileyim diye haykırıcam inşallah :emir_bebek:

kızlar yarın test günüm, yumurta toplama işlemine göre salı-çarşamba adet günümdü...ama olmadımmmmm:49:...bazen çok şiddeli kasık,bacak ağrım giriyor...ama sonra bişeyim kalmıyor...bugün sabah bir kalktım boğaz ağrısı ile ne etcem bilmiyorum.....hepinizi çok öpüyorum.yarın buraya hamileyim diye haykırıcam inşallah :emir_bebek:

Canımm İnşallahhh.. Heyecanla bekliyoruz güzel haberler vereceksim ve buraya kocaman hamileyimm yazacaksın bizde senin halayını çekicez bir güzeel. Ama kendine dikkat et canımm aman hasta olma. :nazar: benimde sol tarafımda ara ara giren ağrı var başka bişi yok gerçş olasılık az ovulayonda çift çizgiyi gördük ama eşim rahatsızlanınca kaldı ik gün öncesinde ilişki olmuştu zor ihtimal ama Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum..

Dilekçiim sağol canım. Maalesef kırılacak taş çünkü büyükmüş yarın ıvb çekilecek sonra da kırılma için gün verilir herhalde. Sınav zamanı iyi olmadı sürekli doktordayız. Neyse eşim iyi olsunda bir şekilde dersleri de hallediyorum..

canımmmm sanırım hamılesın...adet olacak gıbı karın agrısı..ve sonra gecıyorsa hamılesındır kuzum..bence oylesınnn..hadı ınşallah...

Canımm İnşallahhh.. Heyecanla bekliyoruz güzel haberler vereceksim ve buraya kocaman hamileyimm yazacaksın bizde senin halayını çekicez bir güzeel. Ama kendine dikkat et canımm aman hasta olma. :nazar: benimde sol tarafımda ara ara giren ağrı var başka bişi yok gerçş olasılık az ovulayonda çift çizgiyi gördük ama eşim rahatsızlanınca kaldı ik gün öncesinde ilişki olmuştu zor ihtimal ama Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum..

Dilekçiim sağol canım. Maalesef kırılacak taş çünkü büyükmüş yarın ıvb çekilecek sonra da kırılma için gün verilir herhalde. Sınav zamanı iyi olmadı sürekli doktordayız. Neyse eşim iyi olsunda bir şekilde dersleri de hallediyorum..

canım derslerını yap...:)

ödevler bitsinnn :))

yarın mısafır var
ne yapayım
mısafırlere severek yaptıgınız tarıfler varsa yazarmısınız...

çok sağolun kızlar şimdi daha iyiyim.. size enson msj attığım gece dahada sıtmalandım +ateşimde 38.5lara çıkınca acile gittik bi dünya iğne verdiler.. şimdi daha iyiyim çok şükür..

kız seda çok geçmiş olsuuun kocişine... taş çok zor.. naptınız.. nasıl geçti operasyon.. eşin nasıl şimdi.. önce sağlık kuşum.. siz sağlıklı olunki gelecek bebişinize daha iyi bakın dimi:55:

kız dilek misafirmi gelceeekk.. evde nevarsa vede daha doğrusu neyin yapması daha kolaysa onu yap.. senin küçük bebişin var hemde 2tane kimsecikler sana heeeç bişey diyemez.. bişeyler tabakta olsunda boşver.. edizin uyku saatinde neyi yetiştirebiliyosan onu yap.. benim çoğu poğacalar hep yanık çıktı misafire:9: diyorum kusura bakmayın kızçemle ilgilenirken yakmışım..

Back
X