• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür geçen 2 hafta önce dr kontrolumüz vardı dr plesentanın ucu aşağıda ama henüz rahim ağzını kapatmamış dedi yukarı çıkması gerekirdi böyle olursa erken doğum riski olabilir dedi ben direk komalık oldum o kadar ağlamışım ki ertesi gün gözlerim açılmadı zor gördüm Rabbim kimselere ve bana birdaha yaşatmasın hemen prof arayışına girdik hepsi meşgul yer yok öznurun dr u fehmi yazıcıoğluna gittik zaten detaylı usg zamanımızdı baktı hiçbir problem yok aşağıda falan değil hatta rahim ağzı uzunluğu 25 normal kabul ediliyormuş benim 43 müş süper dedi birde ecrinin dosyasını inceleyip geçirdiğim opr.için çok ciddi bulgular varsa bu opr yapılır yapanlar işin uzmanı ama buraya yazmamışlar bulguları ama heralde görmüşlerdir deyip içimize kurt düşürdü gerçi biz o konuyu kabul ettik geriye dönüp konuşmuyoruz artık Rabbim oğluma sağlıklı uzun versin bu arada 3 boyutlu resim verdi dr amanınn buda baba kopyası aynı ablası gibi bu kadarmı babaya benzer nan dedim o kadar taşıyom sizi eziyeti çekiyom hepiniz babaya benziyonuz insan anneden bişey almazmı tam görmeyen annem bile ben bişey demedem resmi verdim eline yaklaştırdı uzaklaştırdı dedi aynı babası bu düşünün artık canı sağolsun babasını çok seviyom zaten onuda çok seviyom ama dedim ağtım olsun 2 ye bir kız yapacam aynı küçük çidoş sarı çiko cadı bir kız yapcam inşallah eşim diyo zaten 1 tane daha yaparsak millet ağzını bırakır başka tarafıyla güler sana her sene hamilesin :)) onlar sağlıklı doğsun ben razıyım koca göbekli olmaya
işte böyle kızlar çok uzun oldu ama genel olarak istirahattayim evde çok iş yapmıyorum yarında kısmetse yengemle yazlığa gidicez annemler oraya gitti annem oradaki diyalize gidiyo az kişi var çok güzel ilgileniyorlar bende 15 gün falan kalıcam inşallah değişiklik olsun temiz havada verandada otururum oğluşumun battaniyesini örürürüm hepinizi çok öpüyom duanızdan eksik etmeyim oğlumu olurmu teyzeleri

a çıgdem ben bu yazıyı gormemişim...
içinı rahat tut...erdem oglun saglıkla gelıyor maşallah canımmmm..:64:

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat biz kızımla çok eğleniyoruz arada huysuzluk yapıyoruz ama olacak o kadar allahım bu mübarek gecede isteyen herkesin evlat sahibi olmasını sağla çok güzel bi duyguonu çok seviyorum bal kızım o benim hayırlı kandiller
çiğdoş oğlun sağlıcakla gelecek bitanem korkma yeter yani bu kadar da şansızlık olmaz üzme kendini onu kollarına alınca bütün sıkıntıların bitecek allahın izniyle herşeyi unutacaksın öyle bi varlık ki anlatılmaz
sedacığımm gelecek meleğin stres yapma tabiki çalış zamanı kaçırma şeker
dilekçiğim maşallah oğluşlarınla ne güzel geziyonuz bizde çıkıyoruz arada
hemşommmmmmmmmmmmm yarum dişler sıkıntı yaratacak olsun bu günler bile güzel annesi bu günleri çok bekledik biliyosun
canommmm nirdesin kız bebiş napıyo kız mı oğlan mı ben onu kaçırdım bak hiç gelmez diyordun şimdi mucize seninleeeeeee
nurtiş kız damadım nasıl bak kızıma iyi bakıyom sende damadıma iyi bak dünürüm:))
biz yarın 3 ayımız bitiyo 6450 olmuşuz ve 61 cm uykucu kızım hep uyumak istiyo uyanıkkende eli kolu hiç durmuyo pek kıpır kıpır
yürüteç kullanıyomuşsunuz arkadaşlar kimse ve bugün ebede tavsiye etmedi dikkatli olun öpüyorum hepinizi

maşallah kızına..buyumuss..

edız diş çıkardı kızlar 1 hafta olduu...:51:

valla sorma canım yaaa. Belki eşime kaynanam gitcek eve ben gitmem belki çünkü ev stüdyo tipi 3 kişi sığamayız tek kişilik iki yatak varmış zaten eşimin kaynanamla olması laızm ağır kaldırılacak şeyler var he dedim ya elini kaldıramıyor evde bile orda iş mi yapcak. Beraber gitsek eşim gelmese benim yapamayacağım şeyler olabilir. Şu yemek işini de bir ayarlayalım da. Bir de ben sınav haftası gitmedim kaynanama ders çalışıyorum diye eşim gitti demiş ki işte Egemen bize gelen kadının yemeklerini beğenmiyor kızla gelecekler seda yemek yapar getirir demiş. Ama önce ne yemekler yapabilir miyim söylermişim de yaparmışım tadarmış güzel de olurda oğlu gelince yapıp götürürmüşüm. Yemeklerimi de beğenir genelde ama siparişler verilmeye başladı yanii onlar gelcek ama sanki bana gelecekler. Birkaç gün kaynanamda kalacaklar yemek organizasyonu benden, onun haricinde evde yiyecekleri benden, takı felan bakmaya gidilcek hadi çarşı çarşı gezcez kaynanamla. Bir de bu arada bizim akrabalardan gelmek isteyenler var dayım hiç gelmedi daha gelsinler istiyorum, teyzemin oğlu gelecek karısıyla bir ara. Annem izin kullancak ona dedim bana da gel diye. Ne ara ağrlıcam bakalım Temmuz ayında onları ağırlıcam artık. Ağustos'ta da bu işler bitti işte yaz..

sedoşşş..çok heyecanlı bır yaz olacakkkkk.....
tatıl doluu....koşturmaca dolu..bol bol koştur..bebegeeennn olunca eve tıkılıyor ınsannn...:36:

guler ben tatıl melmeketındeyım zatiii...
hadı buraa gelınn..:69:

kız diloş nirdeydin sennn.. söyle bakeeemm

hadi aç kapıyı camı hemen süpürgeme atlayıp uçuyorum oraya vııııınnnnn :10:

sayın aramızdaki en deneyimli anne diloş ;

bu bebişleri ilk denizle ne zaman tanıştırmalı.. güneş kremi olarak kaç faktör ve hangisini kullanmalı vede deniz suyu soğuk olur bu yaramazları suya sokmalımı yoksa bitane mini havuzcuk alıp onamı koymalı

söyle bakeeemmm:94::102:

şu smleyi ilk defa görüyorum bayıldım :)))) :1:
:104:

sayın aramızdaki en deneyimli anne diloş ;

bu bebişleri ilk denizle ne zaman tanıştırmalı.. güneş kremi olarak kaç faktör ve hangisini kullanmalı vede deniz suyu soğuk olur bu yaramazları suya sokmalımı yoksa bitane mini havuzcuk alıp onamı koymalı

söyle bakeeemmm:94::102:

şu smleyi ilk defa görüyorum bayıldım :)))) :1:
:104:

ben bu smıleylerı gormuyorrrrrummm
nırdeeeeeeeeeeeeeeeee

denız esokun dıoor dohturlsrrr..
ben emıre küçük havuz yapmıstımm.....
soguksa yap sende..
50 faktor denız kremı al.....edız agloor kaçtımmmmmmmmmmmmmmm:52:

plastik havuzdan almak lazım yani hıııı... tamam alırık...orda çimsin :8:
50faktörmü kız oneeeee üleeee... biyerde okudum 40faktörün üzerinde bebişler vitamin alamıyorlarmış.. ama yanmasınlarda alırık 50fahtör..

buarada ediz beyimizin küpek dişi hayırlı uğurlu olsun.. bu kaçıncı diş..
kızçemin alttan ikisi çıktı başka yok.. yine dişleri kaşınıyo ama hangisinin çıkacağını anlayamadım bukez.. üstteki 2 çıkması lazım sanırsam.. ama görünürde bişi yok..

bu smleyler.. smleylerin hemen altında fazlası yazıyo tıkla bak.. enteresan şeyler var.. bak bunlrda çok hoş..:98::123::125::126:

ay aman ruhum karardı nekadar hareketli bi yaz sezonu seni bekliyo öyle... amnıııın allah kolaylıklar versin.. en zoruda şu eşya kolileme işlemi.. taşınmak gibi hazırlık yapıcan yani..
bencede bi ara kaçı verin yalavoya.. ayağın suya değsin.. senenin negatif enerjileri akıp gitsin.. dök suya kötü enerjini anacım.. amanııın gelin de geliyo.. hemide amerikalı gelin.. organize sağlam olmalı.. yine kaynanatörle sana kalır organize işleri..

kızz sedoşş galiba bu yine ara kanamam gelicek benimde karnım çok ağrıyo. geçendede böyle olduydu sonra ara kanamam geldiydi.. tam yumurtlamanın sonundayım oysa..

kan kaybede kaybede bigün kansızlıktan ölüp gidicez yahuuuuu... nedir bu kadınların çilesiii:78::78:
:9::9:

:)Alemsin gülerim...:) ölmeyiz merak etme...gülerim özel olmazsa bişi sorucam sana, doğumdan beri korunuyormusun , korunmuyormusun...ben daha 1.yi doğurmadan sonrasını düşünmeye başladım da :)))

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat biz kızımla çok eğleniyoruz arada huysuzluk yapıyoruz ama olacak o kadar allahım bu mübarek gecede isteyen herkesin evlat sahibi olmasını sağla çok güzel bi duyguonu çok seviyorum bal kızım o benim hayırlı kandiller
çiğdoş oğlun sağlıcakla gelecek bitanem korkma yeter yani bu kadar da şansızlık olmaz üzme kendini onu kollarına alınca bütün sıkıntıların bitecek allahın izniyle herşeyi unutacaksın öyle bi varlık ki anlatılmaz
sedacığımm gelecek meleğin stres yapma tabiki çalış zamanı kaçırma şeker
dilekçiğim maşallah oğluşlarınla ne güzel geziyonuz bizde çıkıyoruz arada
hemşommmmmmmmmmmmm yarum dişler sıkıntı yaratacak olsun bu günler bile güzel annesi bu günleri çok bekledik biliyosun
canommmm nirdesin kız bebiş napıyo kız mı oğlan mı ben onu kaçırdım bak hiç gelmez diyordun şimdi mucize seninleeeeeee
nurtiş kız damadım nasıl bak kızıma iyi bakıyom sende damadıma iyi bak dünürüm:))
biz yarın 3 ayımız bitiyo 6450 olmuşuz ve 61 cm uykucu kızım hep uyumak istiyo uyanıkkende eli kolu hiç durmuyo pek kıpır kıpır
yürüteç kullanıyomuşsunuz arkadaşlar kimse ve bugün ebede tavsiye etmedi dikkatli olun öpüyorum hepinizi
olcimmm meleğini gördüm facede maşallah ççok güzel yaaa...bugün kontrolüm vardı doktor kesin olmamakla birlikte büyük olasılıkla kızın olucak didi..bende güler ve sen gibi kızçe annesi olucam:12: :12:

topiğimizin çiçekleri çoğalacak desene.. eee bukadar böceğe çiçek gerek :23::12:

bizde korunma felan yok.. aslında var.. kociş kızçeden önce uyuyoyo bende hiiiiççç ses etmeden yatıyom:1:

oyumu kullandım geldim... vatana millete hayırlı uğurlu olsuun..

kız sedoş nirdesiiiinnn... master chefi muzaffer kazanmış
tam seyredemedim.. bi ara uyuya kalmışım sonra tam finalist açıklanırken uyandım.. zamanlama süperdi valla tam finali gördüm

Son düzenleme:
Nasılnız bakem kızlar. Maşallah bebişler büyüdü de dişler çıkmış, denizlere gidilecekmişte kaç faktör kullanılacakmış felan. Daha dün gibi be doğurduğunuz ben bir tane yapana kadar siz sizinkileri evlendireceksiniz.. Maşallah bebişlere... Bende evdeyim. Haftasonu bir arkadaiımla görüştüm gezdik alıveriş yaptık. Sınav sonuçlarını bekliyorum ama varda daha ancak haftaya cuma açıklanır. Evde de yavaştan işleri yapıyorum. Başka birşey yok bende. Reglim bitti. Yumurtlama gününü beklicem artıkın ovulasyon testlerimde var daha kullancam onları bakalım kısmet..

:)Alemsin gülerim...:) ölmeyiz merak etme...gülerim özel olmazsa bişi sorucam sana, doğumdan beri korunuyormusun , korunmuyormusun...ben daha 1.yi doğurmadan sonrasını düşünmeye başladım da :)))

olcimmm meleğini gördüm facede maşallah ççok güzel yaaa...bugün kontrolüm vardı doktor kesin olmamakla birlikte büyük olasılıkla kızın olucak didi..bende güler ve sen gibi kızçe annesi olucam:12: :12:

hayırlı olsunn...saglıklı olsun..
isim düşünmeye başladın mı..:64:

plastik havuzdan almak lazım yani hıııı... tamam alırık...orda çimsin :8:
50faktörmü kız oneeeee üleeee... biyerde okudum 40faktörün üzerinde bebişler vitamin alamıyorlarmış.. ama yanmasınlarda alırık 50fahtör..

buarada ediz beyimizin küpek dişi hayırlı uğurlu olsun.. bu kaçıncı diş..
kızçemin alttan ikisi çıktı başka yok.. yine dişleri kaşınıyo ama hangisinin çıkacağını anlayamadım bukez.. üstteki 2 çıkması lazım sanırsam.. ama görünürde bişi yok..

bu smleyler.. smleylerin hemen altında fazlası yazıyo tıkla bak.. enteresan şeyler var.. bak bunlrda çok hoş..:98::123::125::126:

canım ben 50 kullanıyorum..zatı saat 10 ve akşam ustu 4 e kadar kullan bu kremı...o saattlerden sonra az sürsende olur..sürmesende olur canım..öyle alsın fitamın..havuz alcen mı..çimsin cemrem..:37:

kız sedoş gelsene banada ev işlerine yardıma... buara içimde bi sıkıntı var canım bişey yapmak istemiyo bi halsizliktir gidiyo..

yemek yapsan bile olur.. senin elin lezzetlidir..
dimek adetin bitti.. gelsin yep yeni ay.. hayırlısı inşlh..

kız sedoş gelsene banada ev işlerine yardıma... buara içimde bi sıkıntı var canım bişey yapmak istemiyo bi halsizliktir gidiyo..

yemek yapsan bile olur.. senin elin lezzetlidir..
dimek adetin bitti.. gelsin yep yeni ay.. hayırlısı inşlh..

Ay canımm gelirim tabii yemekte yaparım her bir yeri de siler süpürürüm. Gerçi kendi evimde birşey yaptığım yok ama sana yaparım. Aynen bende senin gibiyim. Bugün şu işleri yapıcam diyorum sabah oluyor kolum kalkmıyor yaa önceden çalışırken valla daha çok ilgileniyordum evle. Şimdi tembel oldum galiba. Dünya kadar iş var. Salı gnü de Çeşme'ye gitcez eşimin kongresi var 3 gün ordayız gitmeden temiz bırakayım istiyorum bi camları silmicem gelince artık o da. Ay bir dolap sildim bugün sallana sallana yarın tüm gün evle uğraşmam lazım.. İnşallah artık benimde yüzüm güler yaaa.. Ovulasyon testleri işe yarasa barii..

kızlarrrr , artık eskisi gibi toplanamıyoruz burda, tabi herkes çoluk çocuğa karıştı, topik ıssız kaldı...eski günler aklıma geldi şimdi otururken,hepimizin her ay umutlu bekleyişini..ve tek tek hamile kalışları..zaman çok çabuk geçiyor arkadaşlar, Allah'ım hiç birimize sıkıntı keder vermesin, çok öpüyorum sizleri...

Ay canımm gelirim tabii yemekte yaparım her bir yeri de siler süpürürüm. Gerçi kendi evimde birşey yaptığım yok ama sana yaparım. Aynen bende senin gibiyim. Bugün şu işleri yapıcam diyorum sabah oluyor kolum kalkmıyor yaa önceden çalışırken valla daha çok ilgileniyordum evle. Şimdi tembel oldum galiba. Dünya kadar iş var. Salı gnü de Çeşme'ye gitcez eşimin kongresi var 3 gün ordayız gitmeden temiz bırakayım istiyorum bi camları silmicem gelince artık o da. Ay bir dolap sildim bugün sallana sallana yarın tüm gün evle uğraşmam lazım.. İnşallah artık benimde yüzüm güler yaaa.. Ovulasyon testleri işe yarasa barii..

canım ınşallah bu ay gelır bebegın...hiç canını sıkma canım..bır dogru dürüst evınde olamadın kı...dersler vs..eşinin rahatsızlıgı...
ınsallah canım bu ay...

kızlarrrr , artık eskisi gibi toplanamıyoruz burda, tabi herkes çoluk çocuğa karıştı, topik ıssız kaldı...eski günler aklıma geldi şimdi otururken,hepimizin her ay umutlu bekleyişini..ve tek tek hamile kalışları..zaman çok çabuk geçiyor arkadaşlar, Allah'ım hiç birimize sıkıntı keder vermesin, çok öpüyorum sizleri...

evet...artık eskısı gıbı olmuyor galıba..
nasılsın ..nasıl gecıyor hamılelığin...göbegın büyümüştür..

Back
X