- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi EU3
- #22.861
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür geçen 2 hafta önce dr kontrolumüz vardı dr plesentanın ucu aşağıda ama henüz rahim ağzını kapatmamış dedi yukarı çıkması gerekirdi böyle olursa erken doğum riski olabilir dedi ben direk komalık oldum o kadar ağlamışım ki ertesi gün gözlerim açılmadı zor gördüm Rabbim kimselere ve bana birdaha yaşatmasın hemen prof arayışına girdik hepsi meşgul yer yok öznurun dr u fehmi yazıcıoğluna gittik zaten detaylı usg zamanımızdı baktı hiçbir problem yok aşağıda falan değil hatta rahim ağzı uzunluğu 25 normal kabul ediliyormuş benim 43 müş süper dedi birde ecrinin dosyasını inceleyip geçirdiğim opr.için çok ciddi bulgular varsa bu opr yapılır yapanlar işin uzmanı ama buraya yazmamışlar bulguları ama heralde görmüşlerdir deyip içimize kurt düşürdü gerçi biz o konuyu kabul ettik geriye dönüp konuşmuyoruz artık Rabbim oğluma sağlıklı uzun versin bu arada 3 boyutlu resim verdi dr amanınn buda baba kopyası aynı ablası gibi bu kadarmı babaya benzer nan dedim o kadar taşıyom sizi eziyeti çekiyom hepiniz babaya benziyonuz insan anneden bişey almazmı tam görmeyen annem bile ben bişey demedem resmi verdim eline yaklaştırdı uzaklaştırdı dedi aynı babası bu düşünün artık canı sağolsun babasını çok seviyom zaten onuda çok seviyom ama dedim ağtım olsun 2 ye bir kız yapacam aynı küçük çidoş sarı çiko cadı bir kız yapcam inşallah eşim diyo zaten 1 tane daha yaparsak millet ağzını bırakır başka tarafıyla güler sana her sene hamilesin :)) onlar sağlıklı doğsun ben razıyım koca göbekli olmaya
işte böyle kızlar çok uzun oldu ama genel olarak istirahattayim evde çok iş yapmıyorum yarında kısmetse yengemle yazlığa gidicez annemler oraya gitti annem oradaki diyalize gidiyo az kişi var çok güzel ilgileniyorlar bende 15 gün falan kalıcam inşallah değişiklik olsun temiz havada verandada otururum oğluşumun battaniyesini örürürüm hepinizi çok öpüyom duanızdan eksik etmeyim oğlumu olurmu teyzeleri
a çıgdem ben bu yazıyı gormemişim...
içinı rahat tut...erdem oglun saglıkla gelıyor maşallah canımmmm..