• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilekcim öncelikle sana gözünüz aydın diyeyim,allah abinizi sevdiklerine bağışlasın, en kısa zamanda tamamen toparlanır inşallah, tekrar büyük geçmişler olsun canım.

canoş senin de gözün aydın allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun canım.eskiden topiğimiz dolar taşardı, sohbetlerin ardı arkası kesilmezdi, ne halaylar çekilirdi burada.çocuklu olanlar çekildi gitti ben de dahil tabi.ah ahhhh nerde o eski tadı buranın özlüyorum valla.

çiğdemcim zaman nasıl geçiyor anlamayacaksın canım bak bizimkiler kocaman oldu,erdemcik de bi bakmışsın yürüyor, her günün tadını çıkar canım.

sedacım annene geçmiş olsun neyi var bi daha bahsetmemişsin canım.

nurtiş sen neler yapıyon kuzum,
seval zaten yok,güler arada gelirdi gelsene kız yine.hepinizi öptüm şekerler.

:nazar: canancım mşlh kızçene:emir_bebek: Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat eylesin.. sanada çok geçmiş olsun
nasılsınız, kalkıştınmı biraz, bak yinede fazla zorlama kendini yukarılara uzanma, tencere tavayı mutfakta aşağılara biyerlere koyki kolayca alabilesin.. (bana güleceksin belki ama ben en sık kullandığım tencereleri fırının içine koymuştum)
bebişini anlat bakalım neler yapıyo ağlıyomu..birbirinize alışabildinizmi.. vaktin olduğunda doğum hikayeni de yaz..

dileğin ağbisi nasıl oldu acep.. inşlh iyileşmiştir.. allah çoluğunun çocuğunun hatrına iyi etsin onu.. rabbim karısınında yardımcısı olsun..

rabbim kimsenin kocasını hasta etmesin.. bian evvel kalkışır inşlh..

kızlarrrr kızım artık kucağımda...17 kasımda saat 12:50 de doğurdum hayırlısıyla...kızım 3 kilo 49 cm doğdu..ikimizde iyiyiz çok şükür..fırsat bulur bulmaz tekrar yazacağım...çok öpüyorum sizi...

Canım tebrikler gözün aydın Allah analı babalı büyütsün İnşallahhh.. Face da gördüm sanırım senin kızında çokta tatlıı Allah nazarlardan saklasınnn..

kızlarrrr kızım artık kucağımda...17 kasımda saat 12:50 de doğurdum hayırlısıyla...kızım 3 kilo 49 cm doğdu..ikimizde iyiyiz çok şükür..fırsat bulur bulmaz tekrar yazacağım...çok öpüyorum sizi...
maşallah..ömürlü olsun..hayırlı olsun..gule gule buyut canım..

abım ıyı kızlar..baya baya ayaga kalktı..sagolun...

dedoşşş kız nasıl gıdıyıuır calısmaların...

oznur geldın mı..yoksun nee zamandır..oglun napıyor..yaramaz mı???

ayy dilekçim çok sevindim abine inşallah tez saatte ayağada kalkar canım
aslında ben sana o soruyu soracaktım onun için geldim kk ya o gün abini duydum üzüldüm hep aklımdasın diyorum dilek nasıl iş yapıyo bırak emir e nasıl vakit ayırıyor düşümdüm eğer şuan bir büyük çocuğum olsaydı her şeyi bırak aç kalırdı garibim kendim zor yiyorum başta küçükken tek elde tutup iş yapıyordum şimdi hem büyüdü hem ağır tek elimle uzun süre tutamıyorum ev aldı başını gidiyorr kızlarr ne yapsm deyin hele bide aşıdan mı nedir gece gündüz karıştı 2 gece sabah 7 e kadar uyamadık gündüzde hep uuyo nasıl tekrar cevircem uyanık bırakıyom kucaktan başka yerde uyumayan çocuk olduğu yerde kendi uyuyo yine uyuyoo gündüz, gece de sabaha kadar gülücükler agular gözler fincan gibi açık duruyoo

çıgdemcım...ınşan mecbur yapıyor iş..çocuk..napayım..ben bakmazsam kım bakacak..onlar laftan anlamıyor..istıyomm da ıstıyomm..illa ıstedıklerı olacak..
edız zaten bebek daha..hiç annem yorgun muş..dayım hastaymış..nerde cıyak cıyak..istersen yapma..

guler bende sık kullandıgım tencere tavaları fırına koyuyorum...

canommmmmmmmmmmmm çok sevindim canım benim Allah gönlüne göre verdi bak ay yavrum benim kıyamam sana mucizen kollarında bol bo kokla onu bitanem Allah isteyen herkesi meleğine kavuştursun canım Allah sağlıcakla büyütmeni nasib etsin canım benimmmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::54:

canım maşallah..senın bebegın ne kadarlık oldu..tıcker ın hala dogum tablosunu gosterıyor..:)

canım maşallah..senın bebegın ne kadarlık oldu..tıcker ın hala dogum tablosunu gosterıyor..:)

canım 9 ayı bitirdik ayon 3ünde 10.aydayız yani büyüdü çok sorma 4 dişimiz oldu sorun yaşamadık şükür ki vallahi çok anlamıyorum tablolardan ama bir deniyeyim bakalım

canım 9 ayı bitirdik ayon 3ünde 10.aydayız yani büyüdü çok sorma 4 dişimiz oldu sorun yaşamadık şükür ki vallahi çok anlamıyorum tablolardan ama bir deniyeyim bakalım

maşallah..bızımde 15 gun sonra..5 ocakta dogum gunumuz....

edız ın de 10 dişi var...zorlanıyoruz..4 diş daha gelıyor..kabardıkca kabardı...şişti içi sıvı dolu...

aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy..kimseler gelmez olmuş.........

sedoş..işe gırdın artık gelmıyorsunnnnn..

gulerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
nurten..öznur....seval zaten gelmıyor artık...

cıgdemmmmm.....canannnnnnnnnnnn.....hu huu..

edız ın de 10 dişi var...zorlanıyoruz..4 diş daha gelıyor..kabardıkca kabardı...şişti içi sıvı dolu...

kımse gelmeyecek mıııııı..

iyi geceler

guler..sen nerdesınn...cemre napıyoooooorrrrrrrr:103:

merhaba kızlar..
evet yaa fazla gelemiyorum daha doğrusu bilgisayar başına fazla oturamıyorum.. cemre iyi çok şükür.. yürüyor.. hatta koşuyo..dişlerimizi 8ledik.. 4altta 4üstte oldu. şimdi 9.ve 10. dişler (alt köpek dişleri yolda)..
mşlh sizinkilerde.. büyümüşler.. eylül nil oldumu okadar mşlh zaman nekadar çabuk geçiyo.. diloşum doğum gününüzde gelmiş.. varmı bi plan program..

sahi sana şey soracaktım ben.. çiş eğitimi nezaman verilmeli.. biraz kendini anlatabilsin vede herşeyin farkına farsın istiyorum ama sağolsun 3. kişiler bıraktır şu memeyi.. bıraktır şu bezi deyip canımı sıkıyorlar.. bence bi çocuk 2yaşına yakın öğrenmeli çişini gerçi çocuğun karakteride yani anlatmaya başladıysa kendini oda önemli.. süt konusundada bakalım bu kış daha beni emsinde yaza bakarız..

sahi kendimden bi haber vereyim.. ev aldık.. kiradayız şuan.. nisan gibi ev biter dedi mütahit ama ben temmuzu felan göze aldım..

yine başadı kızçem naralara.. bilg. başına oturmamı sevmiyo.. ondan uzaklaştığımı sanıyo galiba.. çok ağlıyo kızlar ben çıkıyorum..

hepinizi çok çok öpüyorum..

merhaba kızlar..
evet yaa fazla gelemiyorum daha doğrusu bilgisayar başına fazla oturamıyorum.. cemre iyi çok şükür.. yürüyor.. hatta koşuyo..dişlerimizi 8ledik.. 4altta 4üstte oldu. şimdi 9.ve 10. dişler (alt köpek dişleri yolda)..
mşlh sizinkilerde.. büyümüşler.. eylül nil oldumu okadar mşlh zaman nekadar çabuk geçiyo.. diloşum doğum gününüzde gelmiş.. varmı bi plan program..

sahi sana şey soracaktım ben.. çiş eğitimi nezaman verilmeli.. biraz kendini anlatabilsin vede herşeyin farkına farsın istiyorum ama sağolsun 3. kişiler bıraktır şu memeyi.. bıraktır şu bezi deyip canımı sıkıyorlar.. bence bi çocuk 2yaşına yakın öğrenmeli çişini gerçi çocuğun karakteride yani anlatmaya başladıysa kendini oda önemli.. süt konusundada bakalım bu kış daha beni emsinde yaza bakarız..

sahi kendimden bi haber vereyim.. ev aldık.. kiradayız şuan.. nisan gibi ev biter dedi mütahit ama ben temmuzu felan göze aldım..

yine başadı kızçem naralara.. bilg. başına oturmamı sevmiyo.. ondan uzaklaştığımı sanıyo galiba.. çok ağlıyo kızlar ben çıkıyorum..

canım hoşgeldın..çiş egırımı ıçın cok erken oldugunu düşünüyorum..ama cemrede varsa bır ıstek yavas yavas başla..
çok erken egıtıme başlamak ilerde çiş tutmama..kaka kaçırma..gıbı problemlere neden oluyor dıye duyduç okudum..
ama her cocık aynı olmaz tabı..
sen nnetten oku bak..
3. kısılerı boşver..sen kendıne bak kusum...
bızım yaş gunu ıçın plan program var..pasta..ev susleme..
vs..
o kadar..

pastayı senmi yapıcan bence ilk pastası özel olsun.. kalabalıkmı olursunuz.. menünü düşünmüşsündür zaten zaten hamarat hatusun yaparsın bişeyler gerçi 2çocukla zor olur fazla zorlama kendini, bişeyleri hazır da alabilirisin..

süsleyin bakalım evinizi ne güzel hem yeni yıl için hemde doğum günü için.. sahiii geçen yıl ediz nerdeydiiii bu yıl nerdeee... Rabbiim herkeze bugünleri nasip etsin.. çok şükür rabbime..

maşallah..ömürlü olsun..hayırlı olsun..gule gule buyut canım..

abım ıyı kızlar..baya baya ayaga kalktı..sagolun...

dedoşşş kız nasıl gıdıyıuır calısmaların...

oznur geldın mı..yoksun nee zamandır..oglun napıyor..yaramaz mı???

canım sevindim ağabeyinin ayaklanmasına. Allah bir daha göstermesi İnşallah.. Ben nete giriyorum aslında bayadır başka bir gebelik topiğindeyim başlıcaz artık çalışmalara canım ama ne zaman gelir bilinmez vay bee burada ne muhabbetler ederdik herkes hamileliğini burada yaşadı, doğurdu hatta yaşını bile kutluyorsunuz teker teker ama bende hala tık yok. Ben yapana kadar 2. ye hamile kalırlar bunlar sende 3. yü yaparsın.

merhaba kızlar..

Cemre nefes aldırmıyor sana yanii ama ne yapsın kıskanıyor seni annesi.Çokta tatlı maşallahh.. Bende 2 yaşı beklenmeli diye biliyorum canım daha öncesi erkendir yaa millette hemen ne meraklı hemen ahkam kesmeye yanii. Eviniz de hayırlı olsun canım kızı uğurlu geldi size.

canım sevindim ağabeyinin ayaklanmasına. Allah bir daha göstermesi İnşallah.. Ben nete giriyorum aslında bayadır başka bir gebelik topiğindeyim başlıcaz artık çalışmalara canım ama ne zaman gelir bilinmez vay bee burada ne muhabbetler ederdik herkes hamileliğini burada yaşadı, doğurdu hatta yaşını bile kutluyorsunuz teker teker ama bende hala tık yok. Ben yapana kadar 2. ye hamile kalırlar bunlar sende 3. yü yaparsın.

Cemre nefes aldırmıyor sana yanii ama ne yapsın kıskanıyor seni annesi.Çokta tatlı maşallahh.. Bende 2 yaşı beklenmeli diye biliyorum canım daha öncesi erkendir yaa millette hemen ne meraklı hemen ahkam kesmeye yanii. Eviniz de hayırlı olsun canım kızı uğurlu geldi size.

hahahahah..çok hoşşun kuşum ya...
ben 3. yaparmıyım..kafayı yerım kafayııııııııııııı...

sen de sıra artık..senden gelecek bebeiş haberı...canım benım...

gulerrrr..pastayı ben yapcemmmmmmmmmmmmmm..ınşallah yanı...şimdi süsleme arastırıyorum ...kalabalık olmayız kuşum yaaaaaaaaaaaaa..az oluruz..kaynanoş olur annem olur...kayınpeder..işte öyleeeeeeeeee..

kımse neden gelmıyor bu topık e artıkınn....nolüyorrrrrrrrrrr..:50:

topik çökmüş gitmiş.ben de giremiyorum ki.tek başıma hem ev hem efe çok zor.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.şimdi bile alelacele yazıp çıkacam yani.canavar uyanmadan işleri halletmek lazım ama hepinizi çok özledim kızlar.nerde o eski günler diyorum ve özlüyorum valla.hele 2. çocuk osa ne yaparız bilmiyorum artık.dilek 2 çocuğa rağmen yine topiği terketmeyen arkadaşım tebrik ederim valla seni.

aynen valla bencede dilek'e madalya vermek lazım bravo valla hem iki erkek çocuk hem ev işi hem bilgisayar her yere yetişebiliyo..:46:

öznurcum sen neler yapıyon.. orda havalar nasıl efe napıyooo.. hastacık değildir inşlh.. bende pek nete giremiyorum.. girsemde hemen facede bi oyun oynamaya giriyorum kafa dağıtmak için oda bazen yarıda kalıyo.. örgü başladım onuda 1-2 sıra geçtim onada fırsat olmuyo.. cemre uyuduğundada anca ev işi yapıyorum.. bizim ev sobalı olduğundan tekbir odada soba var aynı oda içinde, hem yemek yiyor hemde uyuyuyoruz.. mutfak ve diğer odalar soğuk, cemre uyurken kendimi mutfağa atıyorum, bazen o uyurken, koşa koşa markete felan gidip-geliyorum.. havalar çok soğuk fazla dışarı çıkarmak istemiyorum. çok fena ateşleniyo.. bigece 39.4 oldu. evdede yanlızdım hiç sorma yani.. allahtanki evde hertürlü şurup bulunduruyorum.. hemen soyup ıslak havlu koydum vucuduna.. ama bütün gece başındaydım.. kocişte yoktu felaket bigeceydi.. gurbette olmak zor kendi ailem buralada olsa, arardım hemen.. gecenin bi yarısı konu komşuyuda aramaktan çekindim..

Back
X