- Konu Sahibi EU3
- #23.021
dilekcim öncelikle sana gözünüz aydın diyeyim,allah abinizi sevdiklerine bağışlasın, en kısa zamanda tamamen toparlanır inşallah, tekrar büyük geçmişler olsun canım.
canoş senin de gözün aydın allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun canım.eskiden topiğimiz dolar taşardı, sohbetlerin ardı arkası kesilmezdi, ne halaylar çekilirdi burada.çocuklu olanlar çekildi gitti ben de dahil tabi.ah ahhhh nerde o eski tadı buranın özlüyorum valla.
çiğdemcim zaman nasıl geçiyor anlamayacaksın canım bak bizimkiler kocaman oldu,erdemcik de bi bakmışsın yürüyor, her günün tadını çıkar canım.
sedacım annene geçmiş olsun neyi var bi daha bahsetmemişsin canım.
nurtiş sen neler yapıyon kuzum,
seval zaten yok,güler arada gelirdi gelsene kız yine.hepinizi öptüm şekerler.
canoş senin de gözün aydın allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun canım.eskiden topiğimiz dolar taşardı, sohbetlerin ardı arkası kesilmezdi, ne halaylar çekilirdi burada.çocuklu olanlar çekildi gitti ben de dahil tabi.ah ahhhh nerde o eski tadı buranın özlüyorum valla.
çiğdemcim zaman nasıl geçiyor anlamayacaksın canım bak bizimkiler kocaman oldu,erdemcik de bi bakmışsın yürüyor, her günün tadını çıkar canım.
sedacım annene geçmiş olsun neyi var bi daha bahsetmemişsin canım.
nurtiş sen neler yapıyon kuzum,
seval zaten yok,güler arada gelirdi gelsene kız yine.hepinizi öptüm şekerler.