- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
- #23.141
kimseler gelmemiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nerde çalışıyordunCanlarımm nasılsınız. Hepinizi çok özledimmm... İlk göz ağrım burası. Baya baya gelmeler başlamış bebeler büyüyünce. Ne güzel sohbetlerimiz oldu burada ya ilk denemelerime başladığım zaman bulmuştum sizi hepinizin teker teker hamileliğine ve doğumuna şahit oldum. Şimdi bebeklerinizin büyme aşamalarını face dan takip ediyorum. Maşallah bebelere. Ben hala anne olamadım ertelemeler salık sorunları vs. Ama bu süre içinde okul bitti işe başladım 1 senedir çalışıyorum ama arkama baktığımda 2.5 senelik bir bekleyiş.. İnşallah güzel haberi alırsam elbette ilk sizinle paylaşıcam can arkadaşlarım benim.. Artık sürekli gelicem siz de fırsat buldukça gelin emi.
dilekcim inşallah sınavdan istediğin sonucu alırsın canım.ben de girdim temmuzdakine ama çalışamadım ben son anda karar vermiştim hatırlarsanız.o yüzden aldığım puan yetmez.
sedacım inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buna inanıyorum.topiği bırakmıyoruz arada da olsa geliyoruz ne güzel.
dilekcim inşallah sınavdan istediğin sonucu alırsın canım.ben de girdim temmuzdakine ama çalışamadım ben son anda karar vermiştim hatırlarsanız.o yüzden aldığım puan yetmez.
sedacım inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buna inanıyorum.topiği bırakmıyoruz arada da olsa geliyoruz ne güzel.
canım nerde çalışıyordun
üniversitede sin diye hatırlıyorum ben
olsun çalışmak gibisi yok ki
ev alırsınız
bekli ev aldınız bile
inşallah bebişin de olur canım
yumurtlamalarını kaçırmıyorusundur eminim
ertelemeyin artık bak şimdi okudum ertelemeler vs . diye
canım sen de girdin mi sınava
ben de girsem mi diye düşünüyordun
ama önümüzdeki yıl hazırlan ve öyle gir canım
evde oturana para yok malesef
öyle para konusu evde geçmiyor bizim
ama ben çok sıkıldım evde otur otur biliyorsunuzdur
sınavım idare eder aslında
ama matematik çok zordu canım
normalde ben 30 soruda 20 net yapabiliyordum
ama bu sınavda matematek çok çok az yaptım
herkes zorlanmış
diğer taraflardan biraz kurtarıyor benim
20 gün sonra açıklanır sonuclar
bende atanmak ve çalışmak istiyorum
azda efemden bahsediyim teyzeleri
21 aylıkken memeden kestim çok şükür öyle fazla huysuzluğuolmadı çok düşkündü ama siyah elektrik bantıyla işi çözdük. şimdi görünce kafasını çeviriyo utanıyo :)
23 aylıkkende çiş eğitimine başladık ilk 2 gün tuvalete taşındık çünkü beze güvendiğinden tutmayı bilmiyodu çişi. 10 dk bir salıyodu :)
2 günden sonra yaklaşık 2 saate bir yapmaya başlayınca tuvalettini tutabildiğini anlayıp hazır oduğunu hissettim bende senelik izne ayrılmıştım sıvadım kolları iyice düştüm üstüne 2 ay oldu yaklaşık çok şükür tamamiyle çözdük çişi kakayı. Maşallah yavrum hiç üzmedi beni. Sizin çiş kaka ne durumda kızlar.
Merhaba calarım, nasılsınız
çok özledim sizleri. Kaçamak giriyorum o yüzden yazılanlara pek bakamadım açıkcası.
Dilekcim geçmiş olsunküçük adamlara. Sınavdanda inşalah emeğininkarşılığını alırsın.
Sedacım canım benim Rabbim en hayırlı zamanda versin yavrunu inşallah.
Gülerim faceden de tebrik etiim ama evinde huzurlu mutlu otur inşallah. Hayırlı olsun canım
Kelebeğim sen nasılsın efeninde azcık fotoğraflarını koyda görelim faceden
kzlar benim yanıma 2 yeni eleman geldi sürekli tepemdeler biri patronun kızı onun yanında nete giremiyorum fazla. diğeri lise öğrencisi stajerim var sürekli öğrenme çabasında habire iş ver bana diyo onla bi yandan uğraşıyorum. Anlıyacağınız eski rahatım yok![]()
Merhaba calarım, nasılsınız
çok özledim sizleri. Kaçamak giriyorum o yüzden yazılanlara pek bakamadım açıkcası.
Dilekcim geçmiş olsunküçük adamlara. Sınavdanda inşalah emeğininkarşılığını alırsın.
Sedacım canım benim Rabbim en hayırlı zamanda versin yavrunu inşallah.
Gülerim faceden de tebrik etiim ama evinde huzurlu mutlu otur inşallah. Hayırlı olsun canım
Kelebeğim sen nasılsın efeninde azcık fotoğraflarını koyda görelim faceden
kzlar benim yanıma 2 yeni eleman geldi sürekli tepemdeler biri patronun kızı onun yanında nete giremiyorum fazla. diğeri lise öğrencisi stajerim var sürekli öğrenme çabasında habire iş ver bana diyo onla bi yandan uğraşıyorum. Anlıyacağınız eski rahatım yok![]()
azda efemden bahsediyim teyzeleri
21 aylıkken memeden kestim çok şükür öyle fazla huysuzluğuolmadı çok düşkündü ama siyah elektrik bantıyla işi çözdük. şimdi görünce kafasını çeviriyo utanıyo :)
23 aylıkkende çiş eğitimine başladık ilk 2 gün tuvalete taşındık çünkü beze güvendiğinden tutmayı bilmiyodu çişi. 10 dk bir salıyodu :)
2 günden sonra yaklaşık 2 saate bir yapmaya başlayınca tuvalettini tutabildiğini anlayıp hazır oduğunu hissettim bende senelik izne ayrılmıştım sıvadım kolları iyice düştüm üstüne 2 ay oldu yaklaşık çok şükür tamamiyle çözdük çişi kakayı. Maşallah yavrum hiç üzmedi beni. Sizin çiş kaka ne durumda kızlar.
işin zor yani
artık az gireceksin nete
olsun çalışmak gibi yok sen boş ver arada cevap yazarsın
seda canım aşılama yaptırdınız mı
evde kayınpederininmiş ohh iyi
ev anlamaya ne gerek
gülerler ev mi aldı
bir ben almadım ev galiba![]()